غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ وقتی عقیده ، عقده خوانده میشود و نور چراغ در آب ، مهتاب تلقی و متانت زمین زیر برف یخ میزند نان از یتیم خانه میدزدیم و می فهمیم… دزد، اشتباه چاپی درد است. در این میان تعجب من از کسانی است که هم ادای انسان مومن را در میآورند و هم دزدی میکنند. به نظر شما چرا کار های بد از انسانهای به ظاهر خوب هم سر میزند؟ یعنی نمیدونن چه کاری خوبه و چه کاری بده؟ من یکی رو میشناختم که مدت ده سال بود از دو جا حقوق میگرفت و دم هم بر نمیاورد. یکی از اداره سابقش در تهران و دیگری از شهرسنانی که به آنجا منتقل شده بود. با یک مسئولی این موضوع را مطرح کردم . ایشان گفتند: از این برنامه ها زیاده داداش. حل میشه. 13 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ این جا ایران است...همه چیز این جا ممکنه...فقط ما می مونیم و تاسف... 6 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ انسان خوب و بد وجود نداره. ولی خوبی و بدی وجود داره. حالا شاید وقتی یکی بمیره و فرد وعروفی باشه.تازه بشه نتیجه گیری کرد که ادم خوبی بوده یا بدی. وگرنه شاید یک نفر امروز صبح ریلکس باشه.جاش را تو اتوبوس به یک نفر دیگه بده که سنش هم زیاد نباشه. ولی شاید فردا همین شخص عصبی و خسته باشه و جایش را به یک پیرمرد هم نده. 5 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ انسان خوب و بد وجود نداره.ولی خوبی و بدی وجود داره. حالا شاید وقتی یکی بمیره و فرد وعروفی باشه.تازه بشه نتیجه گیری کرد که ادم خوبی بوده یا بدی. وگرنه شاید یک نفر امروز صبح ریلکس باشه.جاش را تو اتوبوس به یک نفر دیگه بده که سنش هم زیاد نباشه. ولی شاید فردا همین شخص عصبی و خسته باشه و جایش را به یک پیرمرد هم نده. اینا همش درست دانی جان عزیز. من دارم از دزدی خای خاموش حرف میزنم. لابد بخش اخر تاپیک رو نخوندی. چون بقول خودت حوصله نمیکنی تا اخر بخونیش. آره 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ اینا همش درست دانی جان عزیز. من دارم از دزدی خای خاموش حرف میزنم. لابد بخش اخر تاپیک رو نخوندی. چون بقول خودت حوصله نمیکنی تا اخر بخونیش. آره اتفاقا خوندمش ولی چون کلی گفتم متوجه نشدی.معمولا متن ها را تا اخر میخونم. اون یک متن مشکل داشت .نخوندمش. شما الان یک متنی را بخونی که وسطش بگه 2 به علاوه 2 میشه 11 ایا تا اخر ادامش میدی؟؟؟ در ضمن نمیشه به این فرد هم گفت انسان بدی هست. شاید حقش واقعا همین حقوق باشه.شاید اینکار را میکنه تا بتونه خرج زن و بچه اش را بده. شاید احساس میکرد که دولت داره حقش را میخوره. من اتفاقا این ادم بدی را نمیدونم.پول خودش بوده .اینقدر سهم نفت و گازش را خوردن وبهش ندادند که 2 سال حقوق اضافه گرفتن چیزی نیست 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ من یه اعتقاد دیگه ای دارم ... از دزدی و دروغ متنفرم .. حتی برای شوخی اما همیشه میگم هر چی میتونین از دولت بدزدین !!!!!!!! چون پول خودتونه که به زور ازتون گرفته !! 6 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ اتفاقا خوندمش ولی چون کلی گفتم متوجه نشدی.معمولا متن ها را تا اخر میخونم.اون یک متن مشکل داشت .نخوندمش. شما الان یک متنی را بخونی که وسطش بگه 2 به علاوه 2 میشه 11 ایا تا اخر ادامش میدی؟؟؟ در ضمن نمیشه به این فرد هم گفت انسان بدی هست. شاید حقش واقعا همین حقوق باشه.شاید اینکار را میکنه تا بتونه خرج زن و بچه اش را بده. شاید احساس میکرد که دولت داره حقش را میخوره. من اتفاقا این ادم بدی را نمیدونم.پول خودش بوده .اینقدر سهم نفت و گازش را خوردن وبهش ندادند که 2 سال حقوق اضافه گرفتن چیزی نیست نه . اینجوری قبول نیست. دزدی دزدیه . 3 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ اشما الان یک متنی را بخونی که وسطش بگه 2 به علاوه 2 میشه 11 در ضمن نمیشه به این فرد هم گفت انسان بدی هست. شاید حقش واقعا همین حقوق باشه.شاید اینکار را میکنه تا بتونه خرج زن و بچه اش را بده. من اتفاقا این ادم بدی را نمیدونم.پول خودش بوده .اینقدر سهم نفت و گازش را خوردن وبهش ندادند که 2 سال حقوق اضافه گرفتن چیزی نیست در مورد قسمت اول : به نظر من شاید بد بنباشه ادم بدونه چرا این نتیجه گیری رو کرده ... و دومی : خب همین افرادند باعث بی کاری جوون ها میشند و جاشون رو خالی نمیکنند تا یکی که بیشتر ب نیاز داره بیاد و ... :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ رییس مجلس عوام انگلیس یا یکی تو این مایه ها یه زمانی گفته بود من متحیرم شصت میلیون دزد چطوری درکمال وصلح وصفا با هم زندگی میکنند؟ به نظرتون چطوری؟ 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ شعر عقیده اسم شاعر ؟؟! مصطفی کوهستانی رعایت نکردنه قانون کپی رایت هم یه نوع دزدیه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده