غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ نظر من : 1. اگر در چیزی شکست خوردی، فردی مغلوب هستی! 2. تا وقتی خراب نشده، چرا باید عوضش کنیم؟ 3. به اندازه کافی برای اینکار استعداد نداری! 4. برای امتحان کردن یک کار تازه دیگر پیر شدهای! 5. دیگران شما را کنترل میکنند. 6. شما به حساب نمیآیید. 7. دنیا به دور تو نمیچرخد! 8. هیچکس تو را باور ندارد. 9. هیچوقت نمیتوانی آنقدر پول دربیاوری! 10. در این مورد هیچ کاری از دستت برنمیآید! 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ نظر من : 1. اگر در چیزی شکست خوردی، فردی مغلوب هستی! 2. تا وقتی خراب نشده، چرا باید عوضش کنیم؟ 3. به اندازه کافی برای اینکار استعداد نداری! 4. برای امتحان کردن یک کار تازه دیگر پیر شدهای! 5. دیگران شما را کنترل میکنند. 6. شما به حساب نمیآیید. 7. دنیا به دور تو نمیچرخد! 8. هیچکس تو را باور ندارد. 9. هیچوقت نمیتوانی آنقدر پول دربیاوری! 10. در این مورد هیچ کاری از دستت برنمیآید! 11.خجالت نمیکشی؟ 3 لینک به دیدگاه
Hamed&Mahi 1728 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ من سنت و دین و مذهب رو به یک جعبه میخوام تشبیه کنم که تا وقتی که از توی این جعبه به بیرون و دنیای اطرافت سرک نکشی و جرات این کارو پیدا نکنی همیشه عقب میمونی میتونی تصور کنی همیشه بهت گفتن بیرون رفتن از جعبه مشکلی داره 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده