DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ من رئیس بانک مرکزی ام پول میخوای بیا بهت بدم ای ول... تورو خدا رسوند... 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ من زياد با حرفايي كه زده شد موافق نيستم.شادي رو تو چارچوب تعريف و تئوري محدود نبايد كرد.شادي تو يك جامعه به اقتصاد سياست و فرهنگ و هر چيز مرتبط با جامعه ربط داره.تو جامعه ديني ما كه موسيقي و رقص حرامه صحبت از شادي كردن بي معنيه.هر چند تا حدودي هم با پست دوم تاپيك موافقم و آدم ميتونه با تغيير نگرش كمي شادي تجربه كنه. 4 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ ای ول... تورو خدا رسوند... چقدر ستاره داری چهارتاشو بدی من عابرتو فول میکنم 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ من زياد با حرفايي كه زده شد موافق نيستم.شادي رو تو چارچوب تعريف و تئوري محدود نبايد كرد.شادي تو يك جامعه به اقتصاد سياست و فرهنگ و هر چيز مرتبط با جامعه ربط داره.تو جامعه ديني ما كه موسيقي و رقص حرامه صحبت از شادي كردن بي معنيه.هر چند تا حدودي هم با پست دوم تاپيك موافقم و آدم ميتونه با تغيير نگرش كمي شادي تجربه كنه. من بی معنی نیستم اما موافقم باهات 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ من بی معنی نیستم اما موافقم باهات :TAEL_SmileyCente: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده