DCBA 8191 ارسال شده در 23 فروردین، 2011 من رئیس بانک مرکزی ام پول میخوای بیا بهت بدم ای ول... تورو خدا رسوند... 2
mohsen 88 10106 ارسال شده در 23 فروردین، 2011 من زياد با حرفايي كه زده شد موافق نيستم.شادي رو تو چارچوب تعريف و تئوري محدود نبايد كرد.شادي تو يك جامعه به اقتصاد سياست و فرهنگ و هر چيز مرتبط با جامعه ربط داره.تو جامعه ديني ما كه موسيقي و رقص حرامه صحبت از شادي كردن بي معنيه.هر چند تا حدودي هم با پست دوم تاپيك موافقم و آدم ميتونه با تغيير نگرش كمي شادي تجربه كنه. 4
lady architect 5360 ارسال شده در 23 فروردین، 2011 ای ول... تورو خدا رسوند... چقدر ستاره داری چهارتاشو بدی من عابرتو فول میکنم 3
lady architect 5360 ارسال شده در 23 فروردین، 2011 من زياد با حرفايي كه زده شد موافق نيستم.شادي رو تو چارچوب تعريف و تئوري محدود نبايد كرد.شادي تو يك جامعه به اقتصاد سياست و فرهنگ و هر چيز مرتبط با جامعه ربط داره.تو جامعه ديني ما كه موسيقي و رقص حرامه صحبت از شادي كردن بي معنيه.هر چند تا حدودي هم با پست دوم تاپيك موافقم و آدم ميتونه با تغيير نگرش كمي شادي تجربه كنه. من بی معنی نیستم اما موافقم باهات 2
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری