danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ اولا بگم این مطلب از من نیست تو اتوبوس خط واحد (انزلی) نشسته بودیم تو یکی از ایستگاه های اتوبوس 2 تا خانوم که تازه نون گرفته بودن وارد شدن که بوی نون پیچیده بود یه بچه هوس میکنه به مامانش میگه نون میخوام مامان بچه به خانومه میگه یه تیکه نون میدی بدم بچه یهو خانونمه با عصبانیت تمام داد زد نون دونه ای 250 تومان نصفش رو بدم بچه تو بخوره مارو میگی همه جا خوردیم !!!! جالب اینجاست مادره با بچش خجالت خورد رفت تا ایستگاه بعد پیاده بشه در صورتی که باید با ما خیلی جلوتر پیاده میشد حالا اون یکی خانومه هم خواست جو رو بخوابونه سوتی داد گفت بیا خانوم ناراحت نشو این نون اونقدر بده که ناچارم بدم جوجه اوردکام بخورن میدم بچه شما !!!!!! برام جدید بود تاحالا ندیده بودم هرکی نون میخواست همه به هم میدادن ولی .... __________________ 14 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ بنظرم این فقط پست فطرتی یه نفر و میرسونه همین ربطی به یارانه هم نداره 10 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ من و بابام و جمعه هفته پیش رفته بودیم کوه اومدنی بابام بهم گفت برو دو تا نون بگیر بیا منم از ماشین پیاده شدم رفتم تو نونوایی سه نفر قبل من نون گرفتن رفتن نونوا یه نگا به من کرد گفت چی میخوای:jawdrop:گفتم مگه اینجا چی میفروشین گفت نون گفتم خب دوتا بدین گفت پولشو داری گفتم اره کارت میکشم :w589:بهم نون نداد اومدم به بابام گفتم نون تموم شده بود 13 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ من و بابام و جمعه هفته پیش رفته بودیم کوه اومدنی بابام بهم گفت برو دو تا نون بگیر بیا منم از ماشین پیاده شدم رفتم تو نونوایی سه نفر قبل من نون گرفتن رفتن نونوا یه نگا به من کرد گفت چی میخوای:jawdrop:گفتم مگه اینجا چی میفروشین گفت نون گفتم خب دوتا بدین گفت پولشو داری گفتم اره کارت میکشم :w589:بهم نون نداد اومدم به بابام گفتم نون تموم شده بود :ws28: 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ من و بابام و جمعه هفته پیش رفته بودیم کوه اومدنی بابام بهم گفت برو دو تا نون بگیر بیا منم از ماشین پیاده شدم رفتم تو نونوایی سه نفر قبل من نون گرفتن رفتن نونوا یه نگا به من کرد گفت چی میخوای:jawdrop:گفتم مگه اینجا چی میفروشین گفت نون گفتم خب دوتا بدین گفت پولشو داری گفتم اره کارت میکشم :w589:بهم نون نداد اومدم به بابام گفتم نون تموم شده بود یعنی چی بهت نون نداد؟ پناه بر خدا 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4: شوما چند سالته؟؟ 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ شوما چند سالته؟؟ خیلی سوال پیچیده ایه اما 19 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ یعنی چی بهت نون نداد؟ پناه بر خدا گفت نون تموم شده برو 2 لینک به دیدگاه
jo0ojo0o 482 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ یه "مطلب تاپیک هایی که میزنم از من نیست " به امضاتون اضافه کنید 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ آره ... دیروز یکی پا گذاشت رو نون سنگ شد 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ نون ؟ چی هست ؟ من مزشو یادم رفته مثل گوشت 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ اینجا رو ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ نون كه خيليم گرون نيستش كه خانومه مشكل رواني داشته والا!!!! لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ اینجا رو ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خُ یعنی چی .. مگه آزار داری ... 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ خُ یعنی چی .. مگه آزار داری ... اره احتمالا... گشنمون شد نصف شبي 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ اره احتمالا...گشنمون شد نصف شبي گفتم اینجا رو بلد بشین خوبه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده