رفتن به مطلب

نون دونه ای 250 تومان بعدا بدم نصفش رو پسرت بخوره

ارسال های توصیه شده

اولا بگم این مطلب از من نیست

تو اتوبوس خط واحد (انزلی) نشسته بودیم تو یکی از ایستگاه های اتوبوس 2 تا خانوم که تازه نون گرفته بودن وارد شدن که بوی نون پیچیده بود یه بچه هوس میکنه به مامانش میگه نون میخوام مامان بچه به خانومه میگه یه تیکه نون میدی بدم بچه یهو خانونمه با عصبانیت تمام داد زد نون دونه ای 250 تومان نصفش رو بدم بچه تو بخوره مارو میگی همه جا خوردیم !!!!

جالب اینجاست مادره با بچش خجالت خورد رفت تا ایستگاه بعد پیاده بشه در صورتی که باید با ما خیلی جلوتر پیاده میشد حالا اون یکی خانومه هم خواست جو رو بخوابونه سوتی داد گفت بیا خانوم ناراحت نشو این نون اونقدر بده که ناچارم بدم جوجه اوردکام بخورن میدم بچه شما !!!!!!

برام جدید بود تاحالا ندیده بودم هرکی نون میخواست همه به هم میدادن ولی ....

• Like 14
لینک به دیدگاه

من و بابام و جمعه هفته پیش رفته بودیم کوه اومدنی بابام بهم گفت برو دو تا نون بگیر بیا منم از ماشین پیاده شدم رفتم تو نونوایی سه نفر قبل من نون گرفتن رفتن نونوا یه نگا به من کرد گفت چی میخوای:jawdrop:گفتم مگه اینجا چی میفروشین:ws52: گفت نون گفتم خب دوتا بدین گفت پولشو داری :w58:گفتم اره کارت میکشم :w589:بهم نون نداد اومدم به بابام گفتم نون تموم شده بود :whistle:

• Like 13
لینک به دیدگاه
من و بابام و جمعه هفته پیش رفته بودیم کوه اومدنی بابام بهم گفت برو دو تا نون بگیر بیا منم از ماشین پیاده شدم رفتم تو نونوایی سه نفر قبل من نون گرفتن رفتن نونوا یه نگا به من کرد گفت چی میخوای:jawdrop:گفتم مگه اینجا چی میفروشین:ws52: گفت نون گفتم خب دوتا بدین گفت پولشو داری :w58:گفتم اره کارت میکشم :w589:بهم نون نداد اومدم به بابام گفتم نون تموم شده بود :whistle:

:ws28::ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه

یعنی چی بهت نون نداد؟ w58.gif

پناه بر خدا w58.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...