غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ پوستر روز-قدرت نمایی شاهزادگان پارسی در آسیا یعنی ما که از نژاد پارسی نیستیم باید بریم سماق بمکیم؟ جواد خیابانی هم مدام از قدرت پارسیان میگفت تا اینکه این پوستر هم در آمد. ایران مال پارسیان است. نه؟ 7 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ این شاهزاده پارسی عنوانی هست که خود فدراسیون آسیا به ایران داده ... حتی روی اتوبوس های ایران هم این عنوان نوشته شده بود ... به تیم هر کشوری یه عنوانی دادن .... این هم سهم ایران بود ... 4 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ این شاهزاده پارسی عنوانی هست که خود فدراسیون آسیا به ایران داده ...حتی روی اتوبوس های ایران هم این عنوان نوشته شده بود ... به تیم هر کشوری یه عنوانی دادن .... این هم سهم ایران بود ... مرسی من نمیدونستم. تشکر میکنم. کاش مینوشتن شاهزادگان ایرانی 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ مرسی من نمیدونستم. تشکر میکنم. کاش مینوشتن شاهزادگان ایرانی خیلی چیزای بهتری میشد نوشت .... خاهش میکنم ...:rose: 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ عجب گیرایی می دین الان پارس کجاست؟ منظور پارس همون ایرانه 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ عجب گیرایی می دین الان پارس کجاست؟ منظور پارس همون ایرانه عجب گیری نمیدیم افشین جان. عجب مواظب هستیم که قضیه اون نوشته های روی اسکناس دوباره به این شکل ظهور نکنه. 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ این هم شاهزادگان خانم پارسی خدا برکت بده ...زیادشون کنه ...:smiley (18): 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ این هم شاهزادگان خانم پارسی منم اونجا بودم چرا عکس منو نگرفتی هان:w00: 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ منم اونجا بودم چرا عکس منو نگرفتی هان:w00: دیگه شرمنده.بدجایی بودی.نمیشد ازت عکس گرفت.بعدا بادیگاردهایت اینقدر زیاد بودند که جلوی عکس را میگرفتند 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ دیگه شرمنده.بدجایی بودی.نمیشد ازت عکس گرفت.بعدا بادیگاردهایت اینقدر زیاد بودند که جلوی عکس را میگرفتند :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ منظورتان از شاهزدگان ايراني شاه ايران عزيزمان : منم می تونستم تو اون عکس باشم اما:byesad: 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ همانگونه که از اسم تیم مشهود است تیم ملی ایران از بازیکنان یک کشور تشکیل شده است و از میرزاپور لر تا پژمان نوری گیلک و از انصاری فرد ترک تا مبعلی خوزستان و از اصفهان تا تهران ، بازیکنان یک اسم واحد بنام ایران را یدک می کشند . اما در این بین ندانم کاری های تعدادی سردر برف فرو برده که فقط دنبال اسمهای دهان پرکن هستند چنان ریشه به تیشه ملی گرایی ایرانی می زنند که زمان ثابت خواهد کرد که چه می گویم . اگر ما هنوز میل داریم شاه و شاهزاده را در القاب خود استفاده کنیم پس جمهوری اسلامی برای چیست ؟ و بعد اینکه پارس چه کاربردی در زمان فعلی ما دارد که اصرار فراوان بر پارس بودن داریم؟ این دو کلمه که شاهزادگان پارسی را تشکیل می دهند و شعار تیم ملی هم بر آن قرار گرفته است ظاهرا اسم بسیار زیبا و حس برانگیزی است اما در ورای آن مسایل سیاسی و اجتماعی نهفته است که باعث می شود حلاوت این شیرینی بر مذاق تلخ شود. همه ایرانی هستیم نه شاهزاره پارسی. 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ عجب گیرایی می دین الان پارس کجاست؟ منظور پارس همون ایرانه مردم ما در بحث تیم های ملی ورزشی فارغ از همه سیاست زدگی های رایج ، تیم ملی را تشویق می کنند و با آن شادند و غمگین اما در این بین عده ای کوته نظر هستند که بر اساس عدم شناخت فضای اجتماعی ـ فرهنگی ایران اقدام به تولید فکرهایی می کنند که غیر از بارروانی منفی دستاوردی ندارد و موجب بروز شکاف می شود. 2 لینک به دیدگاه
842 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ همانگونه که از اسم تیم مشهود است تیم ملی ایران از بازیکنان یک کشور تشکیل شده است و از میرزاپور لر تا پژمان نوری گیلک و از انصاری فرد ترک تا مبعلی خوزستان و از اصفهان تا تهران ، بازیکنان یک اسم واحد بنام ایران را یدک می کشند . اما در این بین ندانم کاری های تعدادی سردر برف فرو برده که فقط دنبال اسمهای دهان پرکن هستند چنان ریشه به تیشه ملی گرایی ایرانی می زنند که زمان ثابت خواهد کرد که چه می گویم . اگر ما هنوز میل داریم شاه و شاهزاده را در القاب خود استفاده کنیم پس جمهوری اسلامی برای چیست ؟ و بعد اینکه پارس چه کاربردی در زمان فعلی ما دارد که اصرار فراوان بر پارس بودن داریم؟ این دو کلمه که شاهزادگان پارسی را تشکیل می دهند و شعار تیم ملی هم بر آن قرار گرفته است ظاهرا اسم بسیار زیبا و حس برانگیزی است اما در ورای آن مسایل سیاسی و اجتماعی نهفته است که باعث می شود حلاوت این شیرینی بر مذاق تلخ شود. همه ایرانی هستیم نه شاهزاره پارسی. با اينکه زبوني که اجداد من باهاش حرف ميزنن فارسي نيست و قدمت چندين ساله داره، اما به نظر من اسم قشنگي رو انتخاب کردن. در ضمن به نظر من فرقي نميکنه که من کجاييم، اصل اينه که من تو ايرانم و زبان رسمي ايران فارسي هست و من هم فارسي صحبت مي کنم. Cyrus the Great (559-529 BC) "I am Cyrus, who founded the empire of the Persians. Grudge me not therefore, this little earth that covers my body." 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ مردم ما در بحث تیم های ملی ورزشی فارغ از همه سیاست زدگی های رایج ، تیم ملی را تشویق می کنند و با آن شادند و غمگین اما در این بین عده ای کوته نظر هستند که بر اساس عدم شناخت فضای اجتماعی ـ فرهنگی ایران اقدام به تولید فکرهایی می کنند که غیر از بارروانی منفی دستاوردی ندارد و موجب بروز شکاف می شود. شکاف بین کی و کی؟ نگفتی پارس کجاست؟ 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ مستر غائب اگه انقدر به لقب تیم ملیتون اهمیت میدید لطف میکردین و زمانی که afc نظرسنجی اینترنتی برای انتخاب القاب برگذار کرده بود شرکت میکردین لازم نیست همه چیز رو سیاسی کنیم با اینکه همه چیز ذات سیاسی دارن در کشور ما، اما وقتی در لوای چیز دیگه ارائه میشن چرا خود ملت سعی در سیاسی کردن اون دارن؟؟؟ شاهزاده پارسی یک بازی هست که یک شاهزاده جوان پارسی دشمنان خودش رو به برزخ رهنمود میکنه و این لقب طعنه به اون بازی میزنه جوانان ایرانی رقیبان خودشون رو به برزخ تاریخ رهنمود میکنن اگه همه چیز رو سیاسی نکنیم یک مثال بزنم سیستان در ایران معروف بود به انبار غله و کل گندم و غلات دیگر سرزمین ایران را تامین میکرد اما از وقتی که مردمانش به پای سیاست سوختند و حول حلیم به سرشان افتاد سوختند و سوختند این روزها ذغال وجودشان همچنان سوسوی سوختن گذشتگانشان را نشان میدهد پس لازم نیست بر همه چیز منفی نگر باشیم 7 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ شکاف بین کی و کی؟ نگفتی پارس کجاست؟ پارس اصلا جایی نیست.بلکه نام یک نژآد هست که فقط نصف جمعیت کشور را شامل میشه. ولی پرشیا با پارس متفاوت هست و نام امپراطوری ایران بوده. همانطور که در گذشته به کل کشور های اروپایی از شمال فرانسه و المان بگیر تا بلغارستان و سرزمین بربر ها به همه رم گفته میشد و به افرادش رمان و در واقع این نام ربطی به نژاد نداره و شباهت ظاهری پرشیا و پارس اشتباه هست. در واقع شاید شعار انگلیسی prince of persia مشکلی لغوی نداشته باشه ولی ترجمه ان یعنی شاهزاده پارس غلط هست و باید ترجمه ان را شاهزادگان پرشیا میگفتند. برای لغت فارسی وجود نداره برای پرشیا چون چیزی نبوده که ایرانی ها بهش میگفتند .یعنی از گذشته ایرانیان به ایران همین کلمه ایران را میگفتند ولی در گذشته رسم بود که اینگونه خطاب میشدند کشور ها و این اساس کشور در گذشته نزدیک هم وجود نداشت. ولی با این حال هم هیچ اشکال نداشت که از لغت شاهزادگان ایرانی استفاده میشد تا کدورت ایجاد نشه 3 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ شکاف بین کی و کی؟ نگفتی پارس کجاست؟ مخاطب من در این نوشته سازندگان شعار شاهزادگان پارسی است که بر اساس چه منطقی این شعار را انتخاب کرده اند ؟ آیا یک ترک ، یک عرب ،یا بلوچ و ... تعلق خاطری با این اسم دهان پرکن خواهند داشت ؟ آیا انتظار خواهید داشت که وقتی بر طبل قومیت گرایی از سوی مسوولان زده می شود ، قوم های داخل ایران احساسی به تیم ملی خود نشان دهند؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده