رفتن به مطلب

چرا سایت لغتنامه دهخدا ف ی لتر شد؟

ارسال های توصیه شده

باسلام

امشب میخواستم معنی و وجه تسمیه یک اصطلاح و پیدا کنم برا همین بهترین گزینه رو لغت نامه دهخدا دیدم اما وقتی کلیک کردم روش با تعجب !دیدم ای دل غافل این سایت رو هم ***** کردن (خدا خیرشون بده یک در دنیا 100 در آخرت !!)

بدش این خبرو از تابناک دیدم که علت ***** شدن این سایت و اینجور گفته بود(گویا این سایت هم ف تنه گر شده!خدا به داد برسه

چرا سایت لغتنامه دهخدا ***** شد؟

خبر ***** شدن سایت لغتنامه دهخدا در حالی منتشر شد که جزئیاتی از فعالیت های این سایت در اختیار کاربران قرار نگرفته است.

به گزارش مشرق در وهله اول و با توجه به پیشینه "لغتنامه دهخدا" به نظر می رسد سایت اینترنتی این دایره المعارف عظیم نباید ***** می شده است چرا که این دایره المعارف دارای یک برند علمی فرهنگی شناخته شده برای همه ایرانیان است.

اما نگاهی به عمق فعالیتهای این سایت زوایای دیگری از علل احتمالی ***** شدن آن را روشن می سازد.

سایت لغتنامه دهخدا با سوء استفاده از برند علمی و فرهنگی خود، در طول یک سال گذشته به فعالیت علیه منافع ملی و همکاری با جریان های ضدانقلاب می پرداخت به گونه ای که حتی حیثیت علمی این لغتنامه نیز زیر سوال رفته و فعالیت های مشکوک سیاسی و ضداخلاقی را در دستور کار خود قرار داده بود.

در ستون کناری صفحه اول سایت با عنوان "چکامه"، اشعار غیراخلاقی، ضد دینی و با محتوای همسو با خواسته دشمنان نظام اسلامی منتشر می شده است که هیچ سنخیتی با وجهه فرهنگی و تاریخی لغتنامه اصیل دهخدا نداشته است.

جالب اینکه در بخش جستجوی این سایت، کلمات غیر اخلاقی نیز با عناوین و توضیحات رقت انگیز نمایش داده می شود و با جستجوی کلمات سیاسی خاص نیز جملاتی علیه نظام اسلامی و مسئولان کشور به نمایش در می آید که تنها در چارچوب مطالبات گروه های برانداز می توان آنها را تجزیه و تحلیل کرد.

این کار اینگونه رقم می خورد که امکان وارد کردن و بروز کردن اطلاعات این سایت توسط افراد ثبت نام شده به وجود آمد و حامیان فتنه 88 با وارد کردن متون جهت دار و انحرافی، آن را تحت پوشش عنوان معتبر این لغتنامه، در اختیار کاربران قرار داده و هر از گاهی آن را تبدیل به سوژه تبلیغاتی خود علیه نظام می کردند.

اینکه رسانه های ضدانقلاب خارج نشین از ***** شدن سایتی که تحت عنوان یک برند فرهنگی معتبر، در جهت منافع آنان فعالیت می کرد ناخشنود و معترض باشند، مساله ای عادی به نظر می رسد اما علل ناراحتی برخی سایتهای داخلی از ***** شدن یک سایت ضدانقلاب هنوز مشخص نیست.

• Like 7
لینک به دیدگاه
گروه بر انداز یعنی چی؟

این ضد انقلاب که میگی چه کسانی هستند؟

در ضمن بیرون از ایران که ف*****ر نشده و هستش.

من نقل قول کردم چون واسه خودم جای تعجب بود که چرا دیگه این سایت و ف یلتر کردن برای جواب دو تا سوال اولت بهتر از همین نهادی که من این نقل قول و ازش آوردم بپرسی البته اگه مخاطب سوالت منم!!

خدا خیرت بده مسلمه که بیرون از ایران ف یلتر نشده من توی این مملکت دارم نفس هدفمند شده !میکشم !!

• Like 1
لینک به دیدگاه
من نقل قول کردم چون واسه خودم جای تعجب بود که چرا دیگه این سایت و ف یلتر کردن برای جواب دو تا سوال اولت بهتر از همین نهادی که من این نقل قول و ازش آوردم بپرسی البته اگه مخاطب سوالت منم!!

خدا خیرت بده مسلمه که بیرون از ایران ف یلتر نشده من توی این مملکت دارم نفس میکشم !!

مرسی. متوجه شدم. پس سئوالم رو پس میگیرم. :ws28::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...