danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ اولا بگم که این متن از من نیست یکی از بچههای فامیل ظهر روز بعد از عید غدیر از مدرسه اومده خونه و به مامانش گفته: مامان اول اسم بابا «سید» نیست؟ مامانه گفته نه. بچههه زده زیر گریه که اگه اول اسم بابا سید بود، امروز بهم تو مدرسه یه عروسک خوشگل میدادن! مامانه رفته پرس و جو، دیده از اداره بخشنامه اومده که از «سادات» مدرسه تقدیر به عمل بیاد! به قیمت شکستن دل یه مشت بچه فسقلی غیر سادات، که سید شدنشون دست خودشون نبوده...! 17 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ منم بچه بودم همش ناراحت میشدم:girl_in_dreams: امسال پسرمم اومد پرسید چرا به سیدا جایزه دادن به من نداده به بابا بگو بره سید بشه 11 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ کارشون که درست نیست ... ولی ما مدرسه که بودیم از دوستای سیده ، پول سیدی می گرفتیم ... 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ کارشون که درست نیست ... ولی ما مدرسه که بودیم از دوستای سیده ، پول سیدی می گرفتیم ... ما هم شوکول می گرفتیمتازه میزدیمشون که جایزه میگیرن:167: 6 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ طبق فتوای جمیع علما زکات و صدقه بر سادات حرام است... 11 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ طبق فتوای جمیع علما زکات و صدقه بر سادات حرام است... خب اینکه صدقه نیست ... هدیه ست !! :JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ طبق فتوای جمیع علما زکات و صدقه بر سادات حرام است... کی گفت زکات میدن:w888:جایزه میدن:icon_pf (19): شما هم:w874: 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ من این مشکلو با دخترمم دارم میاد گریه میکنه چرا اسمم و یه چیزی نذاشتید که جایزه بدن 7 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ من این مشکلو با دخترمم دارم میاد گریه میکنه چرا اسمم و یه چیزی نذاشتید که جایزه بدن بچه اینجور ناراحت میشه ...:icon_pf (34): مهمانی یه سید برید تا جایزه بگیرید... 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ خب اینکه صدقه نیست ... هدیه ست !! :JC_thinking: خوب اگر هدیه هست از نظر علما اشکال نداره کی گفت زکات میدن:w888:جایزه میدن:icon_pf (19): شما هم:w874: :w410: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ من این مشکلو با دخترمم دارم میاد گریه میکنه چرا اسمم و یه چیزی نذاشتید که جایزه بدن من و تو عاقل نبودیم باید سید پیدا میکردیم تا به بچه هامون جایزه بدن 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ بچه اینجور ناراحت میشه ...:icon_pf (34): مهمانی یه سید برید تا جایزه بگیرید... مشکل فقط سید نیست اسم مذهبی میخواد 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ من و تو عاقل نبودیم باید سید پیدا میکردیم تا به بچه هامون جایزه بدن حالا اگه واسه ما پیدا کردید حتماً خبرمون کنید ... تازه بهتون جایزه هم میدیم ... :shad: 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ من و تو عاقل نبودیم باید سید پیدا میکردیم تا به بچه هامون جایزه بدن :ws52: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ مشکل فقط سید نیست اسم مذهبی میخواد پس بیخیال ... :icon_pf (34): همون مهمانی اینا خوبه ... 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ حالا اگه واسه ما پیدا کردید حتماً خبرمون کنید ... تازه بهتون جایزه هم میدیم ... :shad: راس میگه راس میگه بسیجی هم باشه چه بهترسهمیه داره 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ زمان ما مثلا اگه تولد حضرت زینب (س) بود به تمام بچه هایی که اسمشون زینب بود جایزه می دادن من همش یه جوری می شدم اونا مفت و مجانی کادو می گرفتن بعد ما که معدلمون 20 میشد مامانمون کادو می گرفت می آورد مدرسه تا بهمون بدن ! 5 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ زمان ما مثلا اگه تولد حضرت زینب (س) بود به تمام بچه هایی که اسمشون زینب بود جایزه می دادن من همش یه جوری می شدم اونا مفت و مجانی کادو می گرفتن بعد ما که معدلمون 20 میشد مامانمون کادو می گرفت می آورد مدرسه تا بهمون بدن ! ااااااااااااااه نگو اینو البته مامانم هیچ وقت کادو نیاورد معدلم 20 شدنی یادمه سوم راهنمایی بودم معدلم 20 شده بود مامانم اومده بود مدرسه به مدیرمون گفته بود این تقلب کرده:jawdrop: ازش شفاهی امتحان بگیرین تو خونه اصلا درس نمی خونه اخه من زیاد درس نمی خوندم 6 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ من سیدم پس چرا هیچوقت تو مدرسه بهم جایزه ندادن؟؟ لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ خوشحالم که حداقل سید نیستم،همیشه از این ناراحت بودم که اسمم عربی هست و نه ایرانی.اما از طرفی خوشحالم که فقط اسمم عربیه نه اصالتم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده