mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لعنت به تو ای فقر ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 18 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ محسن دلمو ریش ریش کردی:icon_pf (34): کاش الان پیشش بودم 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ :w00: پس خر تو چی کاره بود اونجا 5 لینک به دیدگاه
حاج اقا خیارکی 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ فقر در این کشور بی معنی است ما یارانه داریم چرا فقر 5 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ دیگه تخم مرغ از گلوم نمی ره پایین! 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ دیگه تخم مرغ از گلوم نمی ره پایین! :aghosh::ws44: 6 لینک به دیدگاه
حاج اقا خیارکی 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ دیگه تخم مرغ از گلوم نمی ره پایین! خواهر اگر من هم یک شانه تخم از دست بدهم گریه میکنم شما ناراحت نباش 4 لینک به دیدگاه
jo0ojo0o 482 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ اگه این بچه فلسطینی یا لبنانی بود یکی از دولت مردان عزیز و همیشه در صحنه همین الان واسش یه کامیون تخم مرغ میفرستاد 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ خواهر اگر من هم یک شانه تخم از دست بدهم گریه میکنم شما ناراحت نباش :banel_smiley_52: 5 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ و متاسفانه فقر مالی ... فقر فرهنگی میاره ... 5 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ وای قلبم جمع شد خیلی ناراحت شدم .................. زندگی خیلی پست و بی ارزشه ..................... 5 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ این بندهء خدا غمش تخم مرغ های از دست داده نیست ............! عدالت برقرار بشه اونوقت کسی برا از دست دادن تخم مرغ عزا نمیگیره:rose: 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ می دونی محسن یاد چی انداختی منو؟ یه بار سر کلاس بودیم کجا بود یکی از استادامون می گفت یه بار یه آمریکایی رفته بوده آفریقا واسه سوژه عکاسی!! بعد عکس یه بچه رو که روی زمین از گرسنگی و بدبختی افتاده بوده و و نمی تونسته از جاش پاشه از اون بچه عکس می گیره و عکسش جایزه پولیتزر رو برنده می شه! اما بعد اون عکاس خودکشی می کنه!! می دونی چرا؟ چون اون بچه از گرسنگی می میره و این عکاس واسش هیچ کاری نکرده بوده!!!!! دلم می خواد بدونم این عکاس کاری کرده؟ 8 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ می دونی محسن یاد چی انداختی منو؟ یه بار سر کلاس بودیم کجا بود یکی از استادامون می گفت یه بار یه آمریکایی رفته بوده آفریقا واسه سوژه عکاسی!! بعد عکس یه بچه رو که روی زمین از گرسنگی و بدبختی افتاده بوده و و نمی تونسته از جاش پاشه از اون بچه عکس می گیره و عکسش جایزه پولیتزر رو برنده می شه! اما بعد اون عکاس خودکشی می کنه!! می دونی چرا؟ چون اون بچه از گرسنگی می میره و این عکاس واسش هیچ کاری نکرده بوده!!!!! دلم می خواد بدونم این عکاس کاری کرده؟ آره.اون عكسي بود كه بچهه داشت جون ميداد و پشتش لاشخوره منتظر مرگش بود.اون يارو آمريكايي بود و تو آفريقا عكس گرفت.براش غير عادي بود.اينجا هر كدوم از ما همه روزه امثال اين تصاوير رو به عينه مي بينيم و ككمون نمي گزه.براي ما عادي شده اين چيزا پري جون... 4 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ وقتی میان نظر سنجی می کنن که چرا مردم به هم کمک نمی کنن و جوابش میشه خشونت تو ملا عام و همون دولت مردا میان تو ملا عام اعدام عمومی راه میندازن به نظرت کی دیگه برا اینا نگران میشه کی دلش می سوزه؟؟؟ کاش غممون فقط تخم مرغایی بود که شکوندیم... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده