رفتن به مطلب

کاش قوانین طبیعت رو بهم نمیزدیم....

ارسال های توصیه شده

سلام بچه ها یه موضویی هست مدتهاست میخوام راجبش بنویسم ولی نمیدونم چرا نمیتونستم دوس نداشتم مطرحش کنم راستشو بخواید شاید یکم خجالت میکشیدم اصلا نمیدونم روم نمیشد ولی الان دیگه تصمیممو گرفتم و تاپیک زدم.

یه مدتی بود حتی تا 10 سال پیش زنها از یه احترام ویژه برخوردار بودن البته من که یادم نیس ولی از دهن همه ی بزرگتر ها میشنوم

حتی شاید خنده دار شده باشه الان براتون مثلا وقتی یه دختر میرفت تو یه مغازه پسر محلشون نوبتشو میداد بهش یا اگه میدید یه بار سنگین داره میاره کمکش میکرد یا مثلا تو دانشگاه وقتی میدیدن همکلاسی دخترشون داره صندلی میاره نمیذاشتن دست بزنه و مرام به خرج میدادن و ازش میگرفتن

تو سرویس دانشگاه یا تو هر جای عمومی که جا نبود مردا جاشونو به خانمها میدادن

خلاصه کلی هوای زنارو داشتن کسی جرات نداشت به دختر محلشون چپ نگاه کنه یا در مورد دخترای همکلاسیشون حساسیت داشتن و نمیذاشتن کسی مزاحمشون بشه زنا هم ازین که میدیدن حامی دارن لذت میبردن

روی مرداشون که همه اینجوری تربیت شده بودن یه حساب دیگه باز میکردن و میدونستن کسانی رو مثل پدر -برادر- همکلاسی - یا هم محلی دارن که میتونن بهش اعتماد کنن

اما حالا...

من برادر ندارم که ازش بپرسم چرا اینجوری شده

وقت پیش خیلی خسته بودم تو سرویس دانشگاه هم جا نبود یه پسره بلند شد گفت خانم شما بشینین من اینجوری بودم دقیقا:jawdrop:

خیلی خوشحال شدم چون داشتم از خستگی میمردم انگار دنیارو بهم داده بود ولی دوستاش کاری کردن که واسه من زهر شد یهو همه با هم مسخره وار بهش گفتن بااااااااباااااااااااا فردییییییییییین

یا چند وقت پیش روبروی دانشگاه وایساده بودیم با چند تا از دوستم منتظر تاکسی ازون ور هم همیشه آدمای ناخلف رد میشن یکی کنه شد ه بود همکلاسیهای پسر ما اون روبرو بودن و فقط میخندیدن خوب ما نخواستیم مثل قدیم غیرت به خرج بدن دست به یقه بشن اصلا راضی نیستینم ولی اون خندشون هم جز اینکه اونارو به یه سری موجود چندش آور تبدیل میکرد نتیجه ای نداشت

و مورد های دیگه هست که اگه بخوام همه رو بگم نمیشه

باید بگم درسته که یه زن باید مثل مرد یه موجوده مستقل باشه و خوبه که زنا مستقل شدن و احتیاج ندارن به کسی تکیه کنن

و مردا هم به قول خودشون عاقلتر شدن(خیلیا اسم اینو میذارن عاقل شدن) و بیخودی خودشونو به خطر نمیندازن

به هر حال الان مردا خیلی زور بزنن فقط واسه همسرشون چنین مرامی به خرج بدن

اما آیا ما میتونیم طبیعت رو بهم بزنیم؟ ایا این درسته و اتفاق خوبیه که افتاده؟چرا این اتفاق افتاده؟

خوبه این میان یه نگاهی به کتاب مردان مریخی و زنان ونوسی بندازید تا بیشتر متوجه حرفای من بشید(توی این کتاب میگه زنها به صورت ذاتی دوس دارن به یکی تکیه کنن و مردها به صورت ذاتی دوس دارن مورد اعتماد قرار بگیرن منظورم از خراب کردن طبیعت هم این بخش ازین کتابه)

• Like 7
لینک به دیدگاه

عزیز من 16 سال پیش هم یادمه از این خبرا نبود شاید 30 سال پیش از این خبرا بود ولی کم کم لوطی بودن جای خودش و لات بودن داده اونایی که لات نشدن هم یه جورایی خنثی و بی تفاوتن

یه جورایی فرهنگها و باورها به مرور زمان دستخوش تغییر میشه ببین حالا 20 سال دیگه چه میشه

البته همون جور که پسرای جوون تغییر کردن ده برابرش دخترا هم تغییر کردن 20 سال پیش کدوم دختری آرایش آنچنانی میکرد و موهاش و فشن میذاشت تا پسرا رو تحریک کنه؟ اگر هم همچین چیزی بود یه برچسب بد بهش میچسبوندن ولی این روزها اگه دختری با حجاب معمولی بره بیرون کمه کم از 50 نفر 40 تا جوون میگن باباااااااااا امل!!!!!!!!!!!!

خب این تغییرات دو طرفس نه یه طرفه:banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...