alborzrad 2116 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ فهرست مشاهیری که خودکشی کرده اند پدرو آرمنداریز (۱۹۶۳) ، هنرپیشه مکزیکی . نادژدا آلیلیوا (۱۹۳۲) ، دومین همسر استالین . . امپدوکل (۴۳۲) ، فیلسوف یونانی . دازای اوسامو (۱۹۴۸)، ژاپنی . میلان بالیک (۲۰۰۶) رهبر پیشین جمهوری صربستان کراجینا که به عنوان جنایتکار جنگی شناخته شدهبود. . ریچارد براتیگان (۱۹۸۴) ، نویسنده آمریکایی . والتر بنیامین (۱۹۴۰) ، فیلسوف آلمانی . شارل بوایه (۱۹۷۷) ، هنرپیشه فرانسوی . مارک پاتوین (۲۰۰۶) ، آموزگار هاکی . سیلویا پلات (۱۹۶۳) ، شاعر آمریکایی . متود ترابک (۲۰۰۶) ، قاتل اسلوانیایی . اشتفان تسوایک (۱۹۴۲) ، نویسنده اتریشی . سپهدار تنکابنی (۱۹۲۶) ، سیاستمدار ایرانی . کریس داتی (۲۰۰۶) فیلمساز کانادایی . استیگ داگرمن (۱۹۵۴) ، نویسنده سوئدی . دوروتی داندریچ (۱۹۶۵) ، هنرپیشه آمریکایی . علی اکبر داور (۱۹۳۷) ، سیاستمدار ایرانی . گی دبور (۱۹۹۴) ، نویسنده ، نظریهپرداز و سینماگر فرانسوی . دنیس دنتون (۲۰۰۶) استاد دانشگاه کالیفرنیا . ژیل دلوز، فیلسوف فرانسوی . کولژیت راندهاوا (۲۰۰۶) هنرپیشه هندی . سافو ، شاعر یونان باستان . جورج ساندرز (۱۹۷۲) ، هنرپیشه . سقراط (۳۹۹) ، فیلسوف یونانی . پل سلان، (۱۹۷۰) شاعر رومانیایی . جین سیبرگ (۱۹۷۹) ، هنرپیشه آمریکایی . سهراب شهید ثالث (۱۹۹۷) ، کارگردان ایرانی . غزاله علیزاده (۱۹۹۶) ، نویسنده ایرانی . ریچارد فارنسورث (۲۰۰۰) ، هنرپیشه آمریکایی . کاپوسین (۱۹۹۰) ، هنرپیشه فرانسوی . یاسوناری کاواباتا (۱۹۷۲) ، نویسنده ژاپنی . آرتور کستلر (۱۹۸۳) ، نویسنده و فعال سیاسی . جان کندی تول (۱۹۶۹)، نویسنده آمریکایی . غازی کنعان . کورت کوبین، خواننده و گیتاریست گروه نیروانا . براین کیت (۱۹۹۷) ، هنرپیشه انگلیسی . رومن گری (۱۹۸۰) ، نویسنده لیتوانی الاصل فرانسوی . پاول یوزف گوبلز (۱۹۴۵) ،از سران حزب نازی . ونسان ون گوگ(۱۸۹۰) ، نقاش هلندی . اندرو مارتینز (۲۰۰۶)، از دانشجویان دانشگاه برکلی که به لخت پیشگی گروید. . یان مازاریک (۱۹۴۸) ، سیاستمدار چک اونا مانسن (۱۹۵۵) ، هنرپیشه آمریکایی . هانری دو منوترلان (۱۹۷۲) ، نویسنده فرانسوی . مریلین مونرو(نام اصلی اش :نورماجین بیکر)(۱۹۶۲) ، [هنرپیشه ***ی آمریکایی متولد ۱۹۲۶ . ژرار دو نروال (۱۸۵۵) ، شاعر فرانسوی . نرون (۶۸) ، امپراتور روم . ویرجینیا وولف (۱۹۴۱)، نویسنده انگلیسی. . هانیبال (۱۸۲) ، سردار کارتاژی . صادق هدایت (۱۹۵۱)، نویسنده ایرانی . رودولف هس (۱۹۸۷) ، رهبر قدیمی نازی . ارنست همینگوی (۱۹۶۱) ، نویسنده آمریکایی . بنیامین هندریکسون (۲۰۰۶) . حسن هنرمندی (۲۰۰۲) ، شاعر و مترجم ایرانی . هاینریش هیملر (۱۹۴۵) ، از رهبران نازی . آدولف هیتلر (۱۹۴۵) ، رهبر دولت نازی آلمان . گیگ یانگ (۱۹۷۸) ، هنرپیشه آمریکایی 3 لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ بنظر شما چرا صادق هدایت (۱۹۵۱)، نویسنده ایرانی خود كشي كرد؟ 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ بنظر شما چرا صادق هدایت (۱۹۵۱)، نویسنده ایرانی خود كشي كرد؟ چون پوچ گرا بود ینی معتقد بود زندگی پوچه 1 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ اینا مشاهیر نیستن!! . خل وچل هایی هستند در لباس مشاهیر 1 لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ چون پوچ گرا بود ینی معتقد بود زندگی پوچه افرين بر شما وپاسخ شما پس نمي شود از افكار چنين افرادي پيروي كرد ...........چون زندگي زيبا است وپر معنا وهدفمند است 1 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ افرين بر شما وپاسخ شما پس نمي شود از افكار چنين افرادي پيروي كرد ...........چون زندگي زيبا است وپر معنا وهدفمند است :icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ چون پوچ گرا بود ینی معتقد بود زندگی پوچه :icon_pf (44): لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ افرين بر شما وپاسخ شما پس نمي شود از افكار چنين افرادي پيروي كرد ...........چون زندگي زيبا است وپر معنا وهدفمند است مرسی :icon_gol: ولی حقیقت چیز دیگریه کسایی که به یه درجه ای از منطق میرسن متوجه این پوچی میشن حتما فلسفه خوندی پس میدونی که این نظر تو هست از نظر تو زندگی قشنگه و نمیتونی بگی صادق هدایت اشتباه کرده چون زشت بودن دنیا و آدماش دیدگاه اون بوده و باید از دریچه ی چشم هدایت به دنیا نگاه کنی زندگی با آدمهای عمی برای اون زجرآور بود ... دوست من ما در سطحی نیستیم که بگیم بزرگی چون صادق هدایت اشتباه کرده پوچی عقیده ی اون بود و قابل احترام... 4 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ مرسی :icon_gol: ولی حقیقت چیز دیگریه کسایی که به یه درجه ای از منطق میرسن متوجه این پوچی میشنحتما فلسفه خوندی پس میدونی که این نظر تو هست از نظر تو زندگی قشنگه و نمیتونی بگی صادق هدایت اشتباه کرده چون زشت بودن دنیا و آدماش دیدگاه اون بوده و باید از دریچه ی چشم هدایت به دنیا نگاه کنی زندگی با آدمهای عمی برای اون زجرآور بود ... دوست من ما در سطحی نیستیم که بگیم بزرگی چون صادق هدایت اشتباه کرده پوچی عقیده ی اون بود و قابل احترام... ببخشید... چرا در اون سطحی نیستی که بگی صادق هدایت اشتباه کرده!! . یعنی اگه یکی بخواد خودکشی کنه هم همین حرفهارو میزنی؟؟ میگی من دراون حد نیستم نظر بدم؟ شما افکارتون قابل احترامه... 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ ببخشید...چرا در اون سطحی نیستی که بگی صادق هدایت اشتباه کرده!! . یعنی اگه یکی بخواد خودکشی کنه هم همین حرفهارو میزنی؟؟ میگی من دراون حد نیستم نظر بدم؟ شما افکارتون قابل احترامه... چون هنوز نتونستم اثر هنری خارقالعاده ای مثل صادق هدایت بیارم هر وقت تونستم بعد میام اظهار نظر میکنم که آیا اشتباه کرده و این خودکشیش احمقانه بوده یا نه در ضمن خودکشی یه آدم معمولی با صادق هدایت و افکار پیچیدش قابل مقایسه نیست و باید بگم حتی اگه خود صادق هدایت هم بود دوست نداشتم این کارو بکنه اصلا این موضوع ربطی به این بحث نداره اونم سالهاست که خودکشی کرده موضوع سر این مسئله هست که ما نمیتونیم اونو درک کنیم چون صادق هدایت نیستیم همونطور که اون نمیتونست مارو درک کنه 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ به این سادگی نمیشه در مورد مرگ خیلی از این آدما نظر داد هر کدوم برا خودشون کسی بودن سقراط؟ خودکشی؟ عجیبه! صادق هدایت نوشته های عالی ای داره این ذهن پر چرا باید این چنین کاری بکنه؟! واقعا دنیای عجیبیه 1 لینک به دیدگاه
farfaraway 223 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ این مسائل رو نباید از بیرون ارزشگذاری کرد؛شما چی میدونید از دنیای درون این آدمها که محکومشون میکنید 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ من کسی هستم که اعتقادم در بعضی از شرایط خودکشی گزینه خوبی هست. مثلا همین الان برای من 10 سال زندان ببرند .حالا به هر علتی.خودم را خواهم کشت. لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ هی هی. رودولف هس، خودکشی نکرد. اونقدر تو زندان انگلیسی ها مون تا تو 90 و اندی مرد. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده