partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ فک کنم یه دونه داریم تو شهرمون :JC_thinking: یکی هست؟ خب شما بزار ... پرتو سیستم نوین ... خیلیم قشنگه ... 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ YuMi system Mi : مینا Yu : اسم شریکت...(یوسف...یورو...و...) 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ YuMi system Mi : مینا Yu : اسم شریکت...(یوسف...یورو...و...) شریکش منم..................................... :w00: لینک به دیدگاه
mIn 2294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ شریکش منم..................................... :w00: :jawdrop::jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ YuMi system Mi : مینا Yu : اسم شریکت...(یوسف...یورو...و...) بسی عالی ولی شریک یو از کجا پیدا کنم :thk: شریکام ر هستند ( دوتاشون ) آرمی :JC_thinking: RMi System:ws3: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ :jawdrop::jawdrop: خوب زود تر می گفتی شریکت ر هستش :w00: لینک به دیدگاه
mIn 2294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ خوب زود تر می گفتی شریکت ر هستش :w00: :w00: خب الان گفتم :w00:مگه چی شده :w00: 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ یکی هست؟ خب شما بزار ... پرتو سیستم نوین ... خیلیم قشنگه ... اِهوم ، قشنگ بید ، ما میزاریمش تو لیست ، فقط مشتری های من اشتباهی نرن اونجا فکر کنن شعبه دیگشه :imoksmiley: البته شاید به خاطر تشابه اجازه ندن :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ با این اوصاف اسمشو بزار ... ...آرمینی سیستم ... Rmini :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ :w00: خب الان گفتم :w00:مگه چی شده :w00: هیچی......................... اِهوم ، قشنگ بید ، ما میزاریمش تو لیست ، فقط مشتری های من اشتباهی نرن اونجا فکر کنن شعبه دیگشه :imoksmiley: البته شاید به خاطر تشابه اجازه ندن :JC_thinking: همون الما رو بزار ......................... :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ با این اوصاف اسمشو بزار ... ...آرمینی سیستم ... Rmini :JC_thinking: رامیلی بهتر نیست رامیلا 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ به نظرم من یه اسم اصیل فارسی بزار علاوه بر این ، اسم چندیدن تا رسالت داره ابهت یه شرکت بزرگ رو داشته باشه به تمام قسمت ها بخوره ( تمام کارهای مربوط به کامپیوتر از آموزش تااااااااااا هر چیز دیگه ) تک باشه راحت بشه اَداش کرد بعد همه بگن اسمش خیلی قشنگه این شرکت بریم هر کسی خوند نگه این چیه ؟ ولی بهش فکر کنه وقتی قرار نبود انقدر شرکت کامل و بزرگی باشه می خواستم یه اسم بانو ایرانی که یه کاره ای هم بوده بزارم(مثل همون نِگان) ولی الان دیگه مثل اونو نمی تونم بزارم ( آخه کار خونوادگی شده ) لینک به دیدگاه
mIn 2294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ اسم پیشنهادی خودم هم بارانِت سیستم ایرانیان هس این ایرانیان خیلی باحال بود ( الان civilEngineer میگه ایرانیانش مال من بود پولش رو واریز کن :دی ) 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ هیچی......................... همون الما رو بزار ......................... :icon_pf (34): الما؟ بی سلیقه ... رامیلی بهتر نیست رامیلا بفرما فامیلا دیگه ...:icon_pf (34): علاوه بر این ، اسم چندیدن تا رسالت داره ابهت یه شرکت بزرگ رو داشته باشه به تمام قسمت ها بخوره ( تمام کارهای مربوط به کامپیوتر از آموزش تااااااااااا هر چیز دیگه ) تک باشه راحت بشه اَداش کرد بعد همه بگن اسمش خیلی قشنگه این شرکت بریم هر کسی خوند نگه این چیه ؟ ولی بهش فکر کنه وقتی قرار نبود انقدر شرکت کامل و بزرگی باشه می خواستم یه اسم بانو ایرانی که یه کاره ای هم بوده بزارم(مثل همون نِگان) ولی الان دیگه مثل اونو نمی تونم بزارم ( آخه کار خونوادگی شده ) این همه تو یه اسمم یه کلمه ای؟ :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ شرکت کامپیوتری مش غلامحسین و دوستان و شرکا 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ اسم پیشنهادی خودم هم بارانِت سیستم ایرانیان هس این ایرانیان خیلی باحال بود ( الان civilEngineer میگه ایرانیانش مال من بود پولش رو واریز کن :دی ) چه عالی ... همین خوبه ... اینم خوبه ها ... فرانِت سیستم ایرانیان ... :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
mIn 2294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ الما؟ بی سلیقه ... بفرما فامیلا دیگه ...:icon_pf (34): این همه تو یه اسمم یه کلمه ای؟ :JC_thinking: نه سه کلمه ای باید باشه ، من خودم اون سیستم و فیکس کردم ولی اونم قابل تغییره شرکت کامپیوتری مش غلامحسین و دوستان و شرکا مش غلامش منم ؟ :JC_thinking: چه عالی ... همین خوبه ... اینم خوبه ها ... فرانِت سیستم ایرانیان ... :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ چی از جون ایرانیان می خوای مگر حتما باید باشه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ همراه اول هم خوبه هااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده