partow 25305 ارسال شده در 19 فروردین، 2011 فک کنم یه دونه داریم تو شهرمون :JC_thinking: یکی هست؟ خب شما بزار ... پرتو سیستم نوین ... خیلیم قشنگه ... 1
میلاد 24047 ارسال شده در 19 فروردین، 2011 YuMi system Mi : مینا Yu : اسم شریکت...(یوسف...یورو...و...) 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 19 فروردین، 2011 YuMi system Mi : مینا Yu : اسم شریکت...(یوسف...یورو...و...) شریکش منم..................................... :w00:
mIn 2294 سازنده ارسال شده در 19 فروردین، 2011 شریکش منم..................................... :w00: :jawdrop::jawdrop: 1
mIn 2294 سازنده ارسال شده در 19 فروردین، 2011 YuMi system Mi : مینا Yu : اسم شریکت...(یوسف...یورو...و...) بسی عالی ولی شریک یو از کجا پیدا کنم :thk: شریکام ر هستند ( دوتاشون ) آرمی :JC_thinking: RMi System:ws3: 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 19 فروردین، 2011 :jawdrop::jawdrop: خوب زود تر می گفتی شریکت ر هستش :w00:
mIn 2294 سازنده ارسال شده در 19 فروردین، 2011 خوب زود تر می گفتی شریکت ر هستش :w00: :w00: خب الان گفتم :w00:مگه چی شده :w00: 1
mIn 2294 سازنده ارسال شده در 19 فروردین، 2011 یکی هست؟ خب شما بزار ... پرتو سیستم نوین ... خیلیم قشنگه ... اِهوم ، قشنگ بید ، ما میزاریمش تو لیست ، فقط مشتری های من اشتباهی نرن اونجا فکر کنن شعبه دیگشه :imoksmiley: البته شاید به خاطر تشابه اجازه ندن :JC_thinking: 2
partow 25305 ارسال شده در 19 فروردین، 2011 با این اوصاف اسمشو بزار ... ...آرمینی سیستم ... Rmini :JC_thinking: 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 19 فروردین، 2011 :w00: خب الان گفتم :w00:مگه چی شده :w00: هیچی......................... اِهوم ، قشنگ بید ، ما میزاریمش تو لیست ، فقط مشتری های من اشتباهی نرن اونجا فکر کنن شعبه دیگشه :imoksmiley: البته شاید به خاطر تشابه اجازه ندن :JC_thinking: همون الما رو بزار ......................... :icon_pf (34): 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 19 فروردین، 2011 با این اوصاف اسمشو بزار ... ...آرمینی سیستم ... Rmini :JC_thinking: رامیلی بهتر نیست رامیلا 1
mIn 2294 سازنده ارسال شده در 19 فروردین، 2011 به نظرم من یه اسم اصیل فارسی بزار علاوه بر این ، اسم چندیدن تا رسالت داره ابهت یه شرکت بزرگ رو داشته باشه به تمام قسمت ها بخوره ( تمام کارهای مربوط به کامپیوتر از آموزش تااااااااااا هر چیز دیگه ) تک باشه راحت بشه اَداش کرد بعد همه بگن اسمش خیلی قشنگه این شرکت بریم هر کسی خوند نگه این چیه ؟ ولی بهش فکر کنه وقتی قرار نبود انقدر شرکت کامل و بزرگی باشه می خواستم یه اسم بانو ایرانی که یه کاره ای هم بوده بزارم(مثل همون نِگان) ولی الان دیگه مثل اونو نمی تونم بزارم ( آخه کار خونوادگی شده )
mIn 2294 سازنده ارسال شده در 19 فروردین، 2011 اسم پیشنهادی خودم هم بارانِت سیستم ایرانیان هس این ایرانیان خیلی باحال بود ( الان civilEngineer میگه ایرانیانش مال من بود پولش رو واریز کن :دی ) 1
partow 25305 ارسال شده در 19 فروردین، 2011 هیچی......................... همون الما رو بزار ......................... :icon_pf (34): الما؟ بی سلیقه ... رامیلی بهتر نیست رامیلا بفرما فامیلا دیگه ...:icon_pf (34): علاوه بر این ، اسم چندیدن تا رسالت داره ابهت یه شرکت بزرگ رو داشته باشه به تمام قسمت ها بخوره ( تمام کارهای مربوط به کامپیوتر از آموزش تااااااااااا هر چیز دیگه ) تک باشه راحت بشه اَداش کرد بعد همه بگن اسمش خیلی قشنگه این شرکت بریم هر کسی خوند نگه این چیه ؟ ولی بهش فکر کنه وقتی قرار نبود انقدر شرکت کامل و بزرگی باشه می خواستم یه اسم بانو ایرانی که یه کاره ای هم بوده بزارم(مثل همون نِگان) ولی الان دیگه مثل اونو نمی تونم بزارم ( آخه کار خونوادگی شده ) این همه تو یه اسمم یه کلمه ای؟ :JC_thinking: 1
partow 25305 ارسال شده در 19 فروردین، 2011 اسم پیشنهادی خودم هم بارانِت سیستم ایرانیان هس این ایرانیان خیلی باحال بود ( الان civilEngineer میگه ایرانیانش مال من بود پولش رو واریز کن :دی ) چه عالی ... همین خوبه ... اینم خوبه ها ... فرانِت سیستم ایرانیان ... :JC_thinking: 2
mIn 2294 سازنده ارسال شده در 19 فروردین، 2011 الما؟ بی سلیقه ... بفرما فامیلا دیگه ...:icon_pf (34): این همه تو یه اسمم یه کلمه ای؟ :JC_thinking: نه سه کلمه ای باید باشه ، من خودم اون سیستم و فیکس کردم ولی اونم قابل تغییره شرکت کامپیوتری مش غلامحسین و دوستان و شرکا مش غلامش منم ؟ :JC_thinking: چه عالی ... همین خوبه ... اینم خوبه ها ... فرانِت سیستم ایرانیان ... :JC_thinking: 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری