VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ یعنی فردا حذف پزشکیم تایید میشه کی برم رشت چی کنم عملی بردارم یا برم پیش فلانی عملی برندارم برم بهم اجتیاج داره بردارم ؟ندارم؟بردارم ندارم؟ فردا از کدوم مسیر برم اب طالبی بخورم اااا بیچاره ؟بمیرم براش چی میکشه؟ چه عجب!!!1 الان چجوری برم دسشویی ؟این همه پله برم؟نه نرم بمونم یدفعه صبح 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ از كجا آمده ام آمدنم بهر چه بود به کجا میروم آخر ننمای وطنم... 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ حوصلم سر رفته.. چی کار کنم؟ 10 مینه دارم بهش فکر میکنم:4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ در 80 درصد موارد توي اين يه دقيقه ها: تو رو خدا فقط يه لحظه به هيچي فك نكن 6 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ مغز من مثه تراکتور داره کار میکنه و همش درحال اندیشیدنه از کجاش میخوای بدونی؟!!!! :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ 1.فردا باید برم دانشگاه،کلی کار دارم 2.کی میشه این فر درست شه من یه شیرینی درست و حسابی بپزم 3.کاش دریاچه ارومیه درست شه مثه روز اولش 4.دلم تنگ میشه 5.هه حوصله ندارم برم یونی بی خیال!!!! 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ هییی...کلی از کتابها مونده نخوندم...آخر این ماه کنکور دارم...فکر نکنم حتی مجاز بشم... دیگه، درس نمیخونم...فقط تست میزنم...:wht: گوشیمو بزنم تو شارژ... ارشد آزاد کدوم شهر بزنم.... چرا این همسایه همیشه دعوا میکنه با بچه هاش..نمیذاره منم درس بخونم...دههه... چرا اینقدر خوابم میاد؟؟من که ا ساعته بیدار شدم... :mornincoffee: تا چند روز دیگه قراره هوا همینطوری مه باشه...دلم گرفت... چرا مامانم صدا تلویزین رو کم نمیکنه...چقدر فارسی وان بد دوبله میکنه... زنگ بزنم به کی یک کم سر به سرش بذارم؟؟ آیییییی...گوشیم خاموش شد... :viannen_38: حالا شارژرم کجاست؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ شام چی بپزم؟ ماکارونی خوبه دیگه؟ پروژه ی هفته ی دیگه رو بگو...12 تا مدل باید بسازم. مقاله رو چیکار کنم؟ فردا باید با این فسقلیا په جوری سر کنم؟ اوه باید زود برم کلاس نازی تنهاست! معدلم 4 می شه؟ 6 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ معدلم 4 می شه؟ خارجیا چه تنبلنااااا.... ما اینجا معدلمون 13 میشه:viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ چرا انقدر سیستم کنده .... آهنگ قشنگی خونده این خوانندهه که دارم گوش میدم .... برم یه چیزی بخورم گشنمه ..... حالم خوب نیست ..... چرا سیستم انقدر کنده ..... ! 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ من ؟ به خوشرنگترین اسکناسی که میشه بدست اورد همین 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ یک دقیقه گذشت و تنها چیزی که به ذهنم اومد این بود که تو این یه دقیقه چرا چیزی به ذهنم نمیرسه! 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ چرا این ده صفحه رو نمیتونم بنویسم چه آهنگ باحالیه کاش منم تو ویدئوش بودم بزنم این یارو رو آدم کنم ایشالا بترکه این دختره چی تو این پسره بی ادب و بی نزاکت دیده یعنی احترام گذاشتن به دیگران انقدر سخته به تو چه...خوشت نمیاد خوش اومدی..دلمون برات تنگ نمیشه منو بگو با اینا چونه میزنم ول کن برو به زندگی خودت برس دلم نمیاد آخه خداروشکر تین ایجریم گذشته چه قدر از این پسره بدم میاد بی ادب..بی شخصیت..ایشالا همین امشب سزاشو ببینه چرا هیچکس منو دوست نداره؟ چه قدر دوستشون دارم کاش ببینمشون ولی نمیشه میخوام بمیرم از مردن میترسم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده