spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ ۱-تابستان امسال حتمن دچار کم آبی خواهیم شد یادم باشد منبع جدیدی برای خانه بخرم. ۲-کودکان بی گناه زیادی در غزه کشته می شوند آیا دنیا همیشه همین بوده است ؟ ۳-موهای دور گردنم را باید تمیز کنم .فردا بروم آرایشگاه؟ ۴- چرا پراید اینقدر ماشین مزخرفی است ؟ **** و ناپایدار و پفکی . ۵-آیا من دارم به هیولایی ترسناک بدل می شوم ؟ ۶-دختر همسایه چرا آنقدر چاق شده است؟ ۷-ایتالو کالوینو واقعن کارش خوب است چرا اینقدر دیر رفتم سراغش؟ ۸-یادم باشد رستوران «بارون» را امتحان کنم. ۹-انتخابات نزدیک است خدا وکیلی حالتان بهم نمی خورد؟ ۱۰- راننده تاکسی دیشبی می گفت توی روستای دغاغله مردی خانواده اش را قتل عام کرده . ۱۱-چرا می نویسم؟ ۱۲-میتوانم آدم خوبی باشم ؟ فقط یه آدم خوب معمولی . ۱۳-آیا من در مرز فروپاشی روانیم ؟ ۱۴-آیا در کشور من روزی خواهد آمد که پسران با دختران مورد علاقه اشان در خیابانهای شهر برقصند؟ ۱۵-چرا به یک مجرد اجازه نمی دهند برود ده روزی پاریس را ببیند ؟ ۱۶- چرا این داستان لعنتی آنقدر طول کشیده ؟ ۱۷-روزگاری فکر می کردم زندگی چیز دیگری است. واقعن همین است ؟ ۱۸-آیا این یک بن بست روحی است؟ ۱۹- چرا اینقدر چرت میگویی؟ ۲۰-رهایم کن. هی فلانی زندگی شاید همین باشد یک فریب ساده و کوچک آن هم از دست عزیزی که تو دنیا را جزبرای او و جز با او نمی خواهی من گمانم زندگی باید همین باشد اخوان 24 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ 1-یه دیقه خیلی زیاده فکر آدم معلوم نیست کجاها بره... 2-طفلی فاطمه چه قدر درس میخونه...خوب شد من اینهمه واحد ندارماا 3-اگه شیمی آلی و دوباره بیافتم چه خاکی تو سرم بریزم!! 4-**** الان کجاس....چه قدر لجبازی میکنه نمیبره دکتر.. نمیدونم باش چیکار کنم...الان اگه مهسا بود 5-به چیزای بهتری باید فکر کنم اینجوری خیلی ضایس! 6-آخه به چی فک کنم...:JC_thinking: 7- پسرخاله ها هم پسرخاله های قدیم!! روشون نمیشد آدم و نگاه کنن چه برسه اس ام اس بدن...اونم اینجوری!! 8-منم یه موبایل htc میخوام 9- اول یه ماشین بی سقف میخرم بعد موبایل!!! اینم فکرای یه دیقه ی من!!! 14 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ 1. چقدر برادر spow دلش پره! 2. چرا نمیرم درس بخونم؟ 3. کاش خونمون دربست بود الان می رفتم حموم می زدم زیر آواز ... هی 4. این تلویزیون چی بود بشر درست کرد صبح تا شب روشنه ! 5. چرا این روزا همه کارام با هم قاطی میشه؟ 6. اا جوراب پشمیامو پاره کرده این دختر ... الله اکبر 7. فردا باید یه گل به خودم تقدیم کنم بلکه یکم خوشحال بشم 8. بیچاره این زنای طالبا چه حجابی دارن... 9. دلم یه موزیک ناز می خواد 10. کاش میشد یه دختر تو یه شب خیس وقتی دلش می گیره بره تو خیابون قدم بزنه ... تنها 11. ماه بالای سر تنهایی است... 13 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ من برای سلامتیشون نگرانم.اینقدر درس میخونند.یک وقت نمیرند؟؟؟؟؟ 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ تو 1 دقیقه من فقط به یه چیز فکر می کنم یعنی میشه منم یه روز پول دار بشم 8 لینک به دیدگاه
حاج اقا خیارکی 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ من خوابم فکری به سرم نیامده ببخشید برادرانو خواهران 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ من خوابم فکری به سرم نیامده ببخشید برادرانو خواهران سلام حاج اقا چه خبرا نبودییید دلمون براتون یه ذره شده بود اون اواتار زیبایتان کجاست 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ سلام حاج اقا چه خبرا نبودییید دلمون براتون یه ذره شده بود اون اواتار زیبایتان کجاست مگه تو میشناسیش؟ 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ مگه تو میشناسیش؟ از مهندسان بهله................. :ws3: اگر اوشون باشن 2 لینک به دیدگاه
jo0ojo0o 482 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ من تو این یه دقیقه به این فکر می کنم که 1-چرا من باید بعد از کلی امتحان تا شروع ترم بعد پروژه داشته باشم؟؟؟؟؟؟:icon_pf (34): 2-اگه حرفم رو بزنم چی میشه؟ 3- اگه نزنم چی میشه؟ 4-از این به بعد نباید اینقدر وراجی کنم جلوی بزرگتراا!!! 5-یعنی می تونم کمتر حرف بزنم؟ 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ عجب ذهن های اکتیوی! بابا نوشته مال من نبودا نقل شده از یه جای خوب بود! دی: 7 لینک به دیدگاه
shima3 821 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ 1-چطور spow توانسته 7823 پست بنویسد ؟ 2-ربط مهندسی مکانیک و مدیریت بازرگانی چیست ؟ 3-چرا spow خسیس است ؟ به تعداد تشکرهای داده و شده نگاه کنید ! 4-آیا روزی امتیاز من به 20000 میرسد ؟ 6 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ نادونی که خنجر میزنه پشت درا سر میزنه همونی که فالگوش وامیسه این در و اون در میزنه میاد بیرون از تو شبا گم میشه حق آدما جون میکنن تو تتنشون مرده ی مرگن همشون تو نگاهشون عشق و خونِ جوبای خشکشون لنگ بارونه سفره هاشون پر از بغض و بی نونِ باغچه هاشون پر از بید مجنونِ 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ وقتی به این موضوع فکر می کنم که دارم به چی فکر می کنم بدترین فکر های ممکن میاد تو ذهنم 4 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ واي آزمايش شنبه رو چه كار كنم بازهم آزمايش بي نتيجه شركت سپر ماشين رو حتما عوض كنم قفل پدال بخرم حتما خدايا آرامش بهم بده واي امروز ميرم شهرمون مامان بابا اوه ................. خدا يا ميشه من يه روز به خوبي و خوشي از اين شهر لعنتي برم امسال حتما بايد بيشتر بخونم تا قبول بشم خدايا كمي ازت ناراحتم چرا اون مرده تو اين سرما ميشينه كنار جاده خدايا كمكش كن اههههههههههههه امروز هم دوباره سايه اش رو ديدم خدايا ديگه اين عفريته رو در مسير من قرار نده واي شنبه مجبورم ببينمش چرا بنزين گرون شده و من مجبورم هفته آينده با سرويس بيام شركت چقدر اين منشي شركت زن خوبيه آينده چي ميشه ............ 5 لینک به دیدگاه
برادر بهار 648 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ از كجا آمده ام آمدنم بهر چه بود 4 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ یعنی میشه؟ نه نمیشه اخه چرا خوب دست روزگاره منطقی باش ولی اخه باشه درست میگی حیفه اون شکوفه بهاره حمید پیر شدی ولی دلم جوونه خیلی جوونه اداره رو چی کنم اه گور بابای اداره یعنی الان داره چی کار میکنه خدایا هواشو داشته باش سیگارم کجاست؟ ......................................................................... 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ یعنی میشه؟نه نمیشه اخه چرا خوب دست روزگاره منطقی باش ولی اخه باشه درست میگی حیفه اون شکوفه بهاره حمید پیر شدی ولی دلم جوونه خیلی جوونه اداره رو چی کنم اه گور بابای اداره یعنی الان داره چی کار میکنه خدایا هواشو داشته باش سیگارم کجاست؟ ......................................................................... سیگار نکش:w00: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده