Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ سلام:girlhi: دیشب تمام دوستانی که در بعضی مناطق تهران سکونت دارند صدای خیلی بلند هواپیما رو شنیدند که انگار از ارتفاع عادی و استاندارد کمی نزدیک تر از سطح زمین بوده بعد از چند ثانیه حتی میشد صدای موتور هواپیما رو شنید چون به طرز خیلی وحشتناکی صدای هواپیما که انگار داره هر لحظه به زمین نزدیک تر میشه رو حس کرد و کاملا مشخص بوده این هواپیما در حال سقوط بوده ... ! کاشف به عمل اومد از طریق یکی از دوستان بعد از زنگ زدن به اداره هواپیمایی که بله هواپیمایی به دلیل نقص فنی در حال سقوط بوده ولی خوشبختانه خلبان تونسته کنترلش کنه و دوباره اوج بگیره ........... خوشم میاد سیستم هواپیماییمون کاملا بی نقصه یه بار رفتیم مهمونی نزدیک بود کشته شیم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 16 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ آره دیدی ؟ نزدیک بود بی سحر شید 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ عهههه ... :icon_pf (34): من حالا بیشتر قدرتو میدونم ... صدا از کدوم ور تهران بود؟ امشب نیاد اینور سقوط کنه بدبخت شیم ... 1 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ کجای تهران این صدا شنیده شده؟ چه ساعتی؟ 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ کجای تهران این صدا شنیده شده؟ چه ساعتی؟ يكي از دوستاي من طرفاي بهارستانه خونشون گفت صداشو شنيده من كه نشنيدم...اينجا همه چيز امن و امان بود! 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ عهههه ... :icon_pf (34): من حالا بیشتر قدرتو میدونم ... صدا از کدوم ور تهران بود؟ امشب نیاد اینور سقوط کنه بدبخت شیم ... آره بدون دیگه کجای تهران این صدا شنیده شده؟ چه ساعتی؟ شکوفه 17 شههریور پیروزی ....... ساعتشو یادم نیست 11 بود فکر کنم 6 لینک به دیدگاه
jo0ojo0o 482 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ شما پایتخت نشینا هم چه بدبختیایی دادریداااااااا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده