غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ نمی دونم چرا بین جنس زن و جنس مرد اینهمه تفاوت وجود داره! نمی دونم چرا زنها اینهمه با احساس و عاطفی هستند ولی مردها اینهمه بیاحساس؟! نمی دونم چرا زنها اینهمه لطیف هستند و مردها اینهمه خشن؟! نمی دونم چرا زنها اینهمه عاشق هستند و مردها اینهمه فارغ؟! نمی دونم چرا زنها اینهمه ضعیف هستند و مردها اینهمه قوی؟! نمی دونم چرا خداوند این دو جنس را اینهمه متفاوت با هم آفرید؟! و از همه مهمتر اینکه نمیدونم چرا این دو جنس با اینهمه تفاوت، باید یک عمر با هم زندگی کنند!!!!!! چرا خداوند زن و مرد را با خصوصیات مشابه با هم نیافرید که بتوانند راحتتر با هم زندگی کنند و از اینهمه تفاوت اینهمه عذاب نکشند؟! شاید در جواب بگویید که به خاطر همین تفاوت هاست که زن و مرد اینهمه به هم کشش و علاقه نشان میدهند. آیا تمام این علاقه و کشش فقط برای مدت کوتاهی نیست که از هم دور هستند؟ و به محض اینکه به هم نزدیک میشوند و برای مدت کوتاهی با هم زندگی میکنند همین تفاوتها باعث خیلی از اختلافاتی که توی زندگی خیلی از زن و شوهرها میبینید میشود و تمام عشقشان به انزجار تبدیل می شود!!! آیا همین تفاوتهاست که باعث اینهمه اختلاف و درگیری میشود یا مشکل از جای دیگری است؟ اینهمه طلاق و جدایی، اینهمه سردی در خانوادهها و دو زنه شدن مردان (که امروزه در جامعه ما فراوان دیده می شود) فکر میکنید دلیلش چییست؟ نمی دونم زنهای جامعه ما تا کی باید مورد ظلم و خشونت مردان قرار بگیرند؟!! آیا زمان آن نرسیده است که تغییراتی در ساختار قدرت مردان ایجاد شود یا تغییر باید در ذهن و فکر افراد صورت گیرد؟!! 3 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ دلم می خواد بنویسم اما نمی دونم راجع به چی؟! ذهنم پر شده از موضوعات مختلف که این روزها باهاشون درگیر هستم. دلم می خواد راجع به همه چیزهایی که توی ذهنم است بنویسم اما نمی تونم نوشتن چقدر سخته نوشتن آن چیزی که در دل و ذهنت می گذرد راجع به اطرافت، راجع به آدما و خصوصیات اخلاقی خوب و بدشون، راجع به محیط کارت، راجع به همکارات، راجع به خانواده ات، راجع به دوستات، راجع به آدمای توی خیابون، راجع به خودت، راجع به سرنوشتت، راجع به همه چیزهایی که صبح تا شب با اونها سروکار داری!!! وای چقدر حرف دارم!!!! چقدر حرف نگفته دارم!!! چطوری می تونم همشون رو بنویسم مگه می شه؟! خیلی هاش اصلاً نوشتنی نیست!!! خیلی هاش هم انقدر نگفتم و ننوشتم دیگه کم کم از یادم رفته!!! در واقع از یادم که نرفته فقط رفته تو حافظه بلند مدتم و موقتاً فراموش شده!!! نمی دونم چرا این دنیا اینقدر کوچیکه!!! بعضی وقت ها احساس خفگی بهم دست می ده!! حس می کنم دیگه گنجایش ندارم برای زنده بودن و نفس کشیدن!!! می دونید چه وقتایی؟! وقتی بدی بعضی آدما رو می بینم و می شنوم! وقتی می بینم که آدما با چه صفت های حیوانی و رذلی اسم خودشون رو گذاشتن آدم حالم ازشون بهم می خوره!! اون موقع هاست که فکر می کنم دیگه دلم نمی خواد زنده باشم و توی این دنیای کثیف نفس بکشم... این روزها دیگه هیشکی به هیشکی نیست خیلی هرکی هرکی شده... آدما دیگه به تنها چیزی که اهمیت نمی دن دیگرانه!! همه فقط به فکر خودشونن... هیشکی به هیشکی رحم نمی کنه فرزند به پدر و مادرش، خواهر به برادرش، برادر به برادرش... وای چه دوره و زمونه ای شده آدم دلش می خواد از این همه بدی و تنهایی بمیره!!!! چي می شد اگر همه آدما خوب بودن؟! چي می شد اگر آدم های مهم آدم های معمولی رو به خاطر می سپردن؟! چي می شد اگر آدم های پولدار آدم های فقیر را فراموش نمی کردند؟! چي می شد اگر آدم ها به دنیای بعد از مرگ بیشتر فکر می کردند؟! چي می شد اگر ذره ای انسانیت در وجود خیلی از آدم ها می بود؟! 3 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ در مورد مطلبی که تو پست اول نوشتی به نظر من درست نیست و فقط یه تصور اشتباه از زن ها و مردهاست من خیلی از زن ها را دیدم که باعث نابودی زندگی و عذاب کشیدن خانواده میشن و .... ضیعف تر یا قوی تر بودن بین افراد مختلف فرق میکنه و نمیشه در جنسیت تقسیم بندی کرد حتی در احساسات به نظر من خانومها خیلی صبور ترن و قوی تر .... 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ عزیزم انوقت شهر آرمانی بوجود می اومد همه چیز خوب و قشنگ و....... درسته خیلی وقتها زنها زجرمیکشند ولی وای به روزی که زنهاقدرت پیدا کنند البته بعضی هاشون دیگه دودمان انسانها برچیده میشه........خیلی شور نزن ونگران نباش آدمها خودشون سبک زندگیشونو انتخاب میکنند(جز موارد نادر):w768: 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ و از اینهمه تفاوت اینهمه عذاب نکشند؟! این تفاوتها لذت بخشه به ادم هیجان میده تا عذاب 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ و از اینهمه تفاوت اینهمه عذاب نکشند؟!این تفاوتها لذت بخشه به ادم هیجان میده تا عذاب اهههههههههه کی تا حالا؟؟؟؟؟؟؟؟البته هرچیزی یه وقتی لازمه حتی عذاب:ws54: 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ اهههههههههه کی تا حالا؟؟؟؟؟؟؟؟البته هرچیزی یه وقتی لازمه حتی عذاب:ws54: از کی تا حالا عذاب لازمه 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ از کی تا حالا عذاب لازمه از اون وقتی که قدر راحتی و بدونی و عافیت .....برو دنبالش تا بفهمی انیشتن 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ از اون وقتی که قدر راحتی و بدونی و عافیت .....برو دنبالش تا بفهمی انیشتن چشم شبه انیشتن لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ جانم اشتباه نکن من خودشم بعد تو اومدی.......اصلا تأئیدیه داری که ثابت کنه انیشتن هستیییی؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ جانم اشتباه نکن من خودشم بعد تو اومدی.......اصلا تأئیدیه داری که ثابت کنه انیشتن هستیییی؟؟؟؟؟؟ بزا بروبچ بیان اونا تایید میکنن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده