غایب 4790 ارسال شده در 17 فروردین، 2011 در زندگی تا کنون بر چه ترسهایی غلبه کرده اید؟ کی من ؟ من فقط از خدا میترسیدم که حالا دیگه نمیترسم. 8
Valentina 13664 ارسال شده در 17 فروردین، 2011 ترس از مشروطییییییییییی:banel_smiley_52: یه بزرگی میگه: بترس...بلرز...ولی یک قدم بردار 5
Avenger 19333 ارسال شده در 17 فروردین، 2011 در زندگی تا کنون بر چه ترسهایی غلبه کرده اید؟ کی من ؟ من فقط از خدا میترسیدم که حالا دیگه نمیترسم. معلومه خیلی شجایی من قبلا از همه چیز میترسدم جز خدا ولی الان از هیچ چیز نمیترسم جز خدا 7
غایب 4790 مالک ارسال شده در 17 فروردین، 2011 معلومه خیلی شجایی من قبلا از همه چیز میترسدم جز خدا ولی الان از هیچ چیز نمیترسم جز خدا میدونی چرا از خدا نمیترسم؟ چون خدا ترس نداره. 6
shaden. 18583 ارسال شده در 17 فروردین، 2011 میدونی چرا از خدا نمیترسم؟ چون خدا ترس نداره. کاملا موافقم از بچگی تو فکرمون انداختن از خدا باید ترسید مگه میشه از این همه زیبایی و رحمت وحشت داشت؟ من هم نمیترسم خدا رو دوست دارم 4
غایب 4790 مالک ارسال شده در 17 فروردین، 2011 معلومه خیلی شجایی من قبلا از همه چیز میترسدم جز خدا ولی الان از هیچ چیز نمیترسم جز خدا تا اینکه منظور شما از ترس چی باشه ترس دیگه. ترس ت ر س 1
jo0ojo0o 482 ارسال شده در 17 فروردین، 2011 نخندیناااااااااا:w00: ولی من همیشه از اینکه یه مریضی سخت بگیرم(از مریض شدن نمی ترسم از اینکه به خاطر مریضیم اونایی که دوسشون دارم تنهام بذارن می ترسم) و یا بعدا حامله نشم می ترسیدم:icon_pf (34): 6
Avenger 19333 ارسال شده در 17 فروردین، 2011 میدونی چرا از خدا نمیترسم؟ چون خدا ترس نداره. اگه بخوای کار بد انجام بدی مهمه که از خدا نترسی 4
*mishi* 11920 ارسال شده در 17 فروردین، 2011 به نظر منم خدا ترس نداره....زيبايي كه ترسناك نيست. اما اگه يكي سرم داد بزنه خيلي ميترسم... 4
Astraea 25351 ارسال شده در 17 فروردین، 2011 از خیلی چیزا....ولی سعی میکنم بهشون فکر نکنم...چون دیگه توان زندگی و مقابله با مشکلات از بین میره... 4
غایب 4790 مالک ارسال شده در 17 فروردین، 2011 اگه بخوای کار بد انجام بدی مهمه که از خدا نترسی اینجور موقع هام از خدا نمیترسم. شرم میکنم. نمیتونم سرمو بلند کنم. این از ترس هم بدتره. 3
afshin18 11175 ارسال شده در 18 فروردین، 2011 ترس دیگه. ترس ت ر س نه مثلا هر کس ببینه یه اجر داره میاد طرفش می ترسه یه عده از خدا می ترسن و از این چیزا فرق ندارن؟ 2
غایب 4790 مالک ارسال شده در 18 فروردین، 2011 نه مثلا هر کس ببینه یه اجر داره میاد طرفش می ترسه یه عده از خدا می ترسن و از این چیزا فرق ندارن؟ نظر شما درسته. ترس انواع و اقسام زیادی داره. اما سئوال اینه که شما از چی میترسین. یعنی هر شرکت کننده ای میتونه بگه از چی میترسه. نوعش هم که خوب بعد از گفتنش مشخص میشه. یکی از خدا میترسه یکی دیگه از عاقبت رفتارش یکی هم هست که میترسه از اینکه ترسش بر ملا بشه. همه اینا ترسه. اما اگه همه دوستان شرکت میکردند میتونستیم یه آمار انسانی اجتماعی از ترس در شرایط فعلی رو بدست بیاریم و در موردش گفتگو کنیم. با تشکر از شرکت شما. 1
solmaz.golrokh 326 ارسال شده در 18 فروردین، 2011 در زندگی تا کنون بر چه ترسهایی غلبه کرده اید؟ کی من ؟ من فقط از خدا میترسیدم که حالا دیگه نمیترسم. وایییییییییییییییییییییییییییییییییییی چه ترسناک هووووووووووووووووووووووووووووووو من از تو میترسم چرا غایب هستس:imoksmiley: 1
sookut 13735 ارسال شده در 18 فروردین، 2011 در زندگی تا کنون بر چه ترسهایی غلبه کرده اید؟ کی من ؟ من فقط از خدا میترسیدم که حالا دیگه نمیترسم. من همیشه تو زندگیم ترس و استرس داشتم و اصلا آرامش نداشتم بعدها فهیمدم همش به این خاطره که ایمان ضعیفه و به خدا اعتماد ندارم با کسی که تو مسیر زندگیم قرار گرفتم خدا رو خوب شناختم واسه همینه که الان مدتی میشه که کاملا آرومم و تونستم شادی رو به زندگیم بیارم و دیگران رو شاد کنم حالا که به قدرت خدا ایمان دارم و به رحمتش امیدوار، حالا که بهش اعتماد کامل دارم ، خودمو سپردم بهش و از هیچی نمیترسم و کاملا آرومم اینجوری بود که تونستم به همه ترسهام غلبه کنم خدایا دوست دارم... 3
ارسال های توصیه شده