غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ در زندگی تا کنون بر چه ترسهایی غلبه کرده اید؟ کی من ؟ من فقط از خدا میترسیدم که حالا دیگه نمیترسم. 8 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ از اینکه تا اخر عمر تنها بمونم .... مثل الانم ... 7 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ ترس از مشروطییییییییییی:banel_smiley_52: یه بزرگی میگه: بترس...بلرز...ولی یک قدم بردار 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ در زندگی تا کنون بر چه ترسهایی غلبه کرده اید؟ کی من ؟ من فقط از خدا میترسیدم که حالا دیگه نمیترسم. معلومه خیلی شجایی من قبلا از همه چیز میترسدم جز خدا ولی الان از هیچ چیز نمیترسم جز خدا 7 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ قبلا از مرگ میترسیدم اما دیگه نه 4 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ معلومه خیلی شجایی من قبلا از همه چیز میترسدم جز خدا ولی الان از هیچ چیز نمیترسم جز خدا میدونی چرا از خدا نمیترسم؟ چون خدا ترس نداره. 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ میدونی چرا از خدا نمیترسم؟ چون خدا ترس نداره. کاملا موافقم از بچگی تو فکرمون انداختن از خدا باید ترسید مگه میشه از این همه زیبایی و رحمت وحشت داشت؟ من هم نمیترسم خدا رو دوست دارم 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ تا اینکه منظور شما از ترس چی باشه 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ معلومه خیلی شجایی من قبلا از همه چیز میترسدم جز خدا ولی الان از هیچ چیز نمیترسم جز خدا تا اینکه منظور شما از ترس چی باشه ترس دیگه. ترس ت ر س 1 لینک به دیدگاه
jo0ojo0o 482 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ نخندیناااااااااا:w00: ولی من همیشه از اینکه یه مریضی سخت بگیرم(از مریض شدن نمی ترسم از اینکه به خاطر مریضیم اونایی که دوسشون دارم تنهام بذارن می ترسم) و یا بعدا حامله نشم می ترسیدم:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ میدونی چرا از خدا نمیترسم؟ چون خدا ترس نداره. اگه بخوای کار بد انجام بدی مهمه که از خدا نترسی 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ به نظر منم خدا ترس نداره....زيبايي كه ترسناك نيست. اما اگه يكي سرم داد بزنه خيلي ميترسم... 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ از خیلی چیزا....ولی سعی میکنم بهشون فکر نکنم...چون دیگه توان زندگی و مقابله با مشکلات از بین میره... 4 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ اگه بخوای کار بد انجام بدی مهمه که از خدا نترسی اینجور موقع هام از خدا نمیترسم. شرم میکنم. نمیتونم سرمو بلند کنم. این از ترس هم بدتره. 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ ترس دیگه. ترس ت ر س نه مثلا هر کس ببینه یه اجر داره میاد طرفش می ترسه یه عده از خدا می ترسن و از این چیزا فرق ندارن؟ 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ نه مثلا هر کس ببینه یه اجر داره میاد طرفش می ترسه یه عده از خدا می ترسن و از این چیزا فرق ندارن؟ نظر شما درسته. ترس انواع و اقسام زیادی داره. اما سئوال اینه که شما از چی میترسین. یعنی هر شرکت کننده ای میتونه بگه از چی میترسه. نوعش هم که خوب بعد از گفتنش مشخص میشه. یکی از خدا میترسه یکی دیگه از عاقبت رفتارش یکی هم هست که میترسه از اینکه ترسش بر ملا بشه. همه اینا ترسه. اما اگه همه دوستان شرکت میکردند میتونستیم یه آمار انسانی اجتماعی از ترس در شرایط فعلی رو بدست بیاریم و در موردش گفتگو کنیم. با تشکر از شرکت شما. 1 لینک به دیدگاه
solmaz.golrokh 326 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ در زندگی تا کنون بر چه ترسهایی غلبه کرده اید؟ کی من ؟ من فقط از خدا میترسیدم که حالا دیگه نمیترسم. وایییییییییییییییییییییییییییییییییییی چه ترسناک هووووووووووووووووووووووووووووووو من از تو میترسم چرا غایب هستس:imoksmiley: 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ در زندگی تا کنون بر چه ترسهایی غلبه کرده اید؟ کی من ؟ من فقط از خدا میترسیدم که حالا دیگه نمیترسم. من همیشه تو زندگیم ترس و استرس داشتم و اصلا آرامش نداشتم بعدها فهیمدم همش به این خاطره که ایمان ضعیفه و به خدا اعتماد ندارم با کسی که تو مسیر زندگیم قرار گرفتم خدا رو خوب شناختم واسه همینه که الان مدتی میشه که کاملا آرومم و تونستم شادی رو به زندگیم بیارم و دیگران رو شاد کنم حالا که به قدرت خدا ایمان دارم و به رحمتش امیدوار، حالا که بهش اعتماد کامل دارم ، خودمو سپردم بهش و از هیچی نمیترسم و کاملا آرومم اینجوری بود که تونستم به همه ترسهام غلبه کنم خدایا دوست دارم... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده