رفتن به مطلب

پاسخ با شماست.

ارسال های توصیه شده

امانوئل کانت فیلسوف آلمانی می گوید: (( آنچنان زندگی کن که انگار می خواهند هر رفتار تو را تبدیل به یک رفتار جهانی کنند))

لحظه ای درباره این جمله تامل کنید.حالا تصمیم دارید چگونه زندگی کنید؟ چگونه رفتار کنید؟ چگونه لحظه ها را بگذرانید؟اگر قرار باشد رفتار شما جهانی شود چه جهانی در انتظار بشر است؟ رفتار شما چه بازتابی خواهد داشت. پاسخ با شماست...

• Like 10
لینک به دیدگاه

به اين سوال، خودت چه جوابي ميدي ؟16.gif

در زندگي خود بر چه موانعي غلبه كرده ام كه باعث افتخار است ؟

ترس من بر ترسم غلبه کردم تو به چی غلبه کردی

• Like 7
لینک به دیدگاه
ترس من بر ترسم غلبه کردم تو به چی غلبه کردی

به اینکه قبول داشته باشم که انسان حقیری هستم و همه انسانها را مثل بزرگان خودم ببینم. من به خود بزرگ بینی ام غلبه کردم.

• Like 6
لینک به دیدگاه

درود...:icon_gol:

سعی کرده ام یا قول ندم یا اگه دادم تا اخرش وایسم.....:w16:

اگه همه به عهد و قولشون وفا میکردن،دنیا از یه جهاتی گلستان بود....:ws37:

• Like 7
لینک به دیدگاه

میخوام به خودم غلبه کنم یه شرط بزرگش غلبه برزمان هست

پارادوکس درپارادوکس

شاید بشه

امیدوارم!

• Like 4
لینک به دیدگاه

برشکست ها و اشتباهات گذشته ام غلبه میکنم...هر اشتباهی کلید پیروزی وموفقیت ام بوده...ناراحت نیستم که اشتباهی را مرتکب شده ام تا وقتی از آن درسی بزرگ بگیرم..این اوج پیروزیست:ws50:

• Like 2
لینک به دیدگاه

یه خورده سخت جواب دادن بهش اما اگه رفتار من رفتار جهانی میشد همه هی تند و تند قهر میکردن و اونوقت کسی نبود بیاد منت کشی و دنیا خیلی زود تموم میشد یکیش اینه یکی دیگه این که همه شلخته می شدن بعد زیاد می خوردن و من به هیچ کدوم اینا نتونستم غلبه کنم:icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه
یه خورده سخت جواب دادن بهش اما اگه رفتار من رفتار جهانی میشد همه هی تند و تند قهر میکردن و اونوقت کسی نبود بیاد منت کشی و دنیا خیلی زود تموم میشد یکیش اینه یکی دیگه این که همه شلخته می شدن بعد زیاد می خوردن و من به هیچ کدوم اینا نتونستم غلبه کنم:icon_pf (34):

نه ظاهرا مشکل از خودته نه دادشت.........ازت عذر خواهی کن بچهه:sorry:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نه ظاهرا مشکل از خودته نه دادشت.........ازت عذر خواهی کن بچهه:sorry:

دستت درد نکنه اجی فدات شم چش و چالمونو دراوردی با این همه مهربونی این قهرا که گفتم مال خونه نیس مال یه جا دیگس خونه که منت کش نداریم شلخته بودن واسه اتاقمو واسه کارامه اونم شخصی کسی واردش نمی شه که اذیت شه زیاد خوردنم خونه ما اصلا ایراد نیس حالا تقصیر من چیه هان هان:ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه
دستت درد نکنه اجی فدات شم چش و چالمونو دراوردی با این همه مهربونی این قهرا که گفتم مال خونه نیس مال یه جا دیگس خونه که منت کش نداریم شلخته بودن واسه اتاقمو واسه کارامه اونم شخصی کسی واردش نمی شه که اذیت شه زیاد خوردنم خونه ما اصلا ایراد نیس حالا تقصیر من چیه هان هان:ws52:

نه نگاه کن همه اینها تو زندگیت تأثیر داره خودت خبر نداری عزیزم:aghosh:

• Like 2
لینک به دیدگاه
کجاش؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws51:

درسته از دور که نگا کنی همین جوری به نظر میاد ولی واقعا اینجوری نیس عزیزم تازه من خیلی هم راضیم فدای اون پدر و مادرمم بشم قضیه بچه ننه رو پرسیدن منم سوال شد واسم:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...