shaden. 18583 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 رقابت دختران در طرح "ستاره دخت ايراني "سويزي ادامه داد: ستاره دخت ايراني، الگوهاي با رشد متوازن يك دختر را معرفي ميكند، به همين جهت در اين طرح بخشي از امتياز توسط والدين به دختران دانشآموز داده ميشود. مدير كل امور زنان وزارت آموزش و پرورش گفت: طرح "ستاره دخت ايراني" با هدف تشویق دانشآموزان دختر از لحاظ علمي و اخلاقي برگزار ميشود. مهري سويزي در گفتوگو با فارس گفت: طرح ستاره دخت ايراني با هدف تشويق دانشآموزان دختر نمونه از لحاظ علمي و اخلاقي اجرا ميشود. وي در ادامه افزود: در اين طرح دانشآموزان دختر برگزيده علمي و اخلاقي نخست در سطح مدرسه سپس منطقه و نهايتاً 3 نفر در سطح كشور برگزيده خواهند شد. مدير كل امور بانوان وزارت آموزش و پرورش با بيان اينكه حدود 300 ميليون تومان اعتبار به طرح "ستاره دخت ايراني " اختصاص يافته است، عنوان داشت: اين طرح در دوره متوسطه و سال آخر راهنمايي برگزار خواهد شد كه هماكنون شيوهنامه و بودجه آن آماده و تقسيمات استاني صورت گرفته است. وي اضافه كرد: از استانهاي سراسر كشور 186 دانشآموز دختر به عنوان ستاره دخت ايراني در مرحله فينال با رقابت تنگاتنگ به لحاظ علمي و اخلاقي ميپردازند و در نهايت رتبههاي اول تا سوم معرفي خواهند شد. سويزي ادامه داد: ستاره دخت ايراني، الگوهاي با رشد متوازن يك دختر را معرفي ميكند، به همين جهت در اين طرح بخشي از امتياز توسط والدين به دختران دانشآموز داده ميشود. مدير كل امور بانوان وزارت آموزش و پرورش بيان كرد: مراحل مدرسهاي، منطقهاي و استاني اين طرح تا اسفند سال جاري اجرا و مرحله نهايي و كشوري آن، ارديبهشت ماه سال 90، با مد نظر قرار دادن آخرين معدل دانشآموزان و بر اساس مولفههايي كه در شيوهنامه آمده است، برگزار خواهد شد. __________________ 10
شـاهین 8068 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 بهشون بگین برین فکر شوهر باشین که این کارها نوشتن رو یخ هستش 3
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 16 فروردین، 2011 بهشون بگین برین فکر شوهر باشین که این کارها نوشتن رو یخ هستش یبهت گفتم بیا برو پسر شایسته شرکت کن گوش نکردی رقیب پیدا شد 2
شـاهین 8068 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 یبهت گفتم بیا برو پسر شایسته شرکت کن گوش نکردی رقیب پیدا شد :w00:من شرکت نمی کنم اخه بهار چرا هی گیر میدی؟:w00: 2
شـاهین 8068 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 سهمیه بسیج امتیازه؟ :vahidrk::167: باز به فکر مهندسی کردن اینجا هستین 3
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 16 فروردین، 2011 سهمیه بسیج امتیازه؟ اون که اولویت اوله رنگ چادر و مقنعه هم مهمه 3
VINA 31339 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 :vahidrk::167:باز به فکر مهندسی کردن اینجا هستین سوال بود برادر اون که اولویت اوله رنگ چادر و مقنعه هم مهمه نقاب بزنم امتیاز داره؟میگم سبیلم هم جزو امتیازات محسوب میشه 3
goddess_s 16415 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 چه حیف شد! دیگه دبیرستانیم نیستم. شانسو میبینی!:viannen_38: 3
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 16 فروردین، 2011 سوال بود برادر نقاب بزنم امتیاز داره؟میگم سبیلم هم جزو امتیازات محسوب میشه :w16: 1
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 16 فروردین، 2011 چه حیف شد!دیگه دبیرستانیم نیستم. شانسو میبینی!:viannen_38: نوبت بعدی برای دانشگاهاست 2
goddess_s 16415 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 نوبت بعدی برای دانشگاهاست جدی؟ سریعا باید برم واسه ارشد اقدام کنم پس!:w14: به هر حال نباید همچین فرصتی رو از دست داد. 1
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 16 فروردین، 2011 جدی؟سریعا باید برم واسه ارشد اقدام کنم پس!:w14: به هر حال نباید همچین فرصتی رو از دست داد. :a030:
غایب 4790 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 چه حیف شد!دیگه دبیرستانیم نیستم. شانسو میبینی!:viannen_38: من شیفته این اعتماد به نفس ها هستم. آفرین و دروووووووووووود 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 جدی؟سریعا باید برم واسه ارشد اقدام کنم پس!:w14: به هر حال نباید همچین فرصتی رو از دست داد. اگر تو ارشد نتونی یکی از پسر های یونی رو تور کنی شکست بدی میخوری هاااااااااا 1
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 16 فروردین، 2011 اگر تو ارشد نتونی یکی از پسر های یونی رو تور کنی شکست بدی میخوری هاااااااااا تو به حرفای من فکر کردی؟
شـاهین 8068 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 تو به حرفای من فکر کردی؟ میترسم خواستگار هام پاشنه ی در خونمون رو بکنن تازه از وقتی یارانه رو بر داشتن دیگه کی حال مهمون داری رو داره 1
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 16 فروردین، 2011 میترسم خواستگار هام پاشنه ی در خونمون رو بکنن تازه از وقتی یارانه رو بر داشتن دیگه کی حال مهمون داری رو داره تو کاندید شو حله 1
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 16 فروردین، 2011 من شیفته این اعتماد به نفس ها هستم. آفرین و دروووووووووووود این که خوبه
goddess_s 16415 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 من شیفته این اعتماد به نفس ها هستم. آفرین و دروووووووووووود منم آشفته ی این حسادت ها هستم! اصلا خوب نیستتتتتتت. 1
ارسال های توصیه شده