رفتن به مطلب

انتخاب دخترشایسته و نمونه ایران ازبین دختران دبیرستانی

ارسال های توصیه شده

رقابت دختران در طرح "ستاره دخت‌ ايراني "سويزي ادامه داد: ستاره دخت ايراني، الگوهاي با رشد متوازن يك دختر را معرفي مي‌كند، به همين جهت در اين طرح بخشي از امتياز توسط والدين به دختران دانش‌‌آموز داده مي‌شود.

مدير كل امور زنان وزارت آموزش و پرورش گفت: طرح "ستاره دخت‌ ايراني" با هدف تشویق دانش‌آموزان دختر از لحاظ علمي و اخلاقي برگزار مي‌شود.

مهري سويزي در گفت‌و‌گو با فارس گفت: طرح ستاره دخت ايراني با هدف تشويق دانش‌آموزان دختر نمونه از لحاظ علمي و اخلاقي اجرا مي‌شود.

وي در ادامه افزود: در اين طرح دانش‌آموزان دختر برگزيده علمي و اخلاقي نخست در سطح مدرسه سپس منطقه و نهايتاً 3 نفر در سطح كشور برگزيده خواهند شد.

مدير كل امور بانوان وزارت آموزش و پرورش با بيان اينكه حدود 300 ميليون تومان اعتبار به طرح "ستاره دخت ايراني " اختصاص يافته است، عنوان داشت: اين طرح در دوره متوسطه و سال آخر راهنمايي برگزار خواهد شد كه هم‌اكنون شيوه‌نامه‌ و بودجه‌ آن آماده و تقسيمات استاني صورت گرفته است.

وي اضافه كرد: از استان‌هاي سراسر كشور 186 دانش‌آموز دختر به عنوان ستاره دخت ايراني در مرحله فينال با رقابت تنگاتنگ به لحاظ علمي و اخلاقي مي‌پردازند و در نهايت رتبه‌هاي اول تا سوم معرفي خواهند شد.

سويزي ادامه داد: ستاره دخت ايراني، الگوهاي با رشد متوازن يك دختر را معرفي مي‌كند، به همين جهت در اين طرح بخشي از امتياز توسط والدين به دختران دانش‌‌آموز داده مي‌شود.

مدير كل امور بانوان وزارت آموزش و پرورش بيان كرد: مراحل مدرسه‌اي، منطقه‌اي و استاني اين طرح تا اسفند سال جاري اجرا و مرحله نهايي و كشوري آن، ارديبهشت ماه سال 90، با مد نظر قرار دادن آخرين معدل دانش‌آموزان و بر اساس مولفه‌هايي كه در شيوه‌نامه آمده است، برگزار خواهد شد.

• Like 10
لینک به دیدگاه
بهشون بگین برین فکر شوهر باشین که این کارها نوشتن رو یخ هستش

یبهت گفتم بیا برو پسر شایسته شرکت کن گوش نکردی رقیب پیدا شد:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
:vahidrk::167:

باز به فکر مهندسی کردن اینجا هستین:ws47:

سوال بود برادر:icon_redface:

اون که اولویت اوله رنگ چادر و مقنعه هم مهمه:a030:

نقاب بزنم امتیاز داره؟:ws3:میگم سبیلم هم جزو امتیازات محسوب میشه:icon_redface:

• Like 3
لینک به دیدگاه
نوبت بعدی برای دانشگاهاست:ws28:

جدی؟

سریعا باید برم واسه ارشد اقدام کنم پس!:w14:

به هر حال نباید همچین فرصتی رو از دست داد.

• Like 1
لینک به دیدگاه
چه حیف شد!

دیگه دبیرستانیم نیستم.

شانسو میبینی!:viannen_38:

من شیفته این اعتماد به نفس ها هستم. آفرین و دروووووووووووود:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
جدی؟

سریعا باید برم واسه ارشد اقدام کنم پس!:w14:

به هر حال نباید همچین فرصتی رو از دست داد.

اگر تو ارشد نتونی یکی از پسر های یونی رو تور کنی شکست بدی میخوری هاااااااااا:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اگر تو ارشد نتونی یکی از پسر های یونی رو تور کنی شکست بدی میخوری هاااااااااا:ws3:

تو به حرفای من فکر کردی؟:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
تو به حرفای من فکر کردی؟:banel_smiley_4:

میترسم خواستگار هام پاشنه ی در خونمون رو بکنن

تازه از وقتی یارانه رو بر داشتن دیگه کی حال مهمون داری رو داره

• Like 1
لینک به دیدگاه
میترسم خواستگار هام پاشنه ی در خونمون رو بکنن

تازه از وقتی یارانه رو بر داشتن دیگه کی حال مهمون داری رو داره

تو کاندید شو حله:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه