shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ رقابت دختران در طرح "ستاره دخت ايراني "سويزي ادامه داد: ستاره دخت ايراني، الگوهاي با رشد متوازن يك دختر را معرفي ميكند، به همين جهت در اين طرح بخشي از امتياز توسط والدين به دختران دانشآموز داده ميشود. مدير كل امور زنان وزارت آموزش و پرورش گفت: طرح "ستاره دخت ايراني" با هدف تشویق دانشآموزان دختر از لحاظ علمي و اخلاقي برگزار ميشود. مهري سويزي در گفتوگو با فارس گفت: طرح ستاره دخت ايراني با هدف تشويق دانشآموزان دختر نمونه از لحاظ علمي و اخلاقي اجرا ميشود. وي در ادامه افزود: در اين طرح دانشآموزان دختر برگزيده علمي و اخلاقي نخست در سطح مدرسه سپس منطقه و نهايتاً 3 نفر در سطح كشور برگزيده خواهند شد. مدير كل امور بانوان وزارت آموزش و پرورش با بيان اينكه حدود 300 ميليون تومان اعتبار به طرح "ستاره دخت ايراني " اختصاص يافته است، عنوان داشت: اين طرح در دوره متوسطه و سال آخر راهنمايي برگزار خواهد شد كه هماكنون شيوهنامه و بودجه آن آماده و تقسيمات استاني صورت گرفته است. وي اضافه كرد: از استانهاي سراسر كشور 186 دانشآموز دختر به عنوان ستاره دخت ايراني در مرحله فينال با رقابت تنگاتنگ به لحاظ علمي و اخلاقي ميپردازند و در نهايت رتبههاي اول تا سوم معرفي خواهند شد. سويزي ادامه داد: ستاره دخت ايراني، الگوهاي با رشد متوازن يك دختر را معرفي ميكند، به همين جهت در اين طرح بخشي از امتياز توسط والدين به دختران دانشآموز داده ميشود. مدير كل امور بانوان وزارت آموزش و پرورش بيان كرد: مراحل مدرسهاي، منطقهاي و استاني اين طرح تا اسفند سال جاري اجرا و مرحله نهايي و كشوري آن، ارديبهشت ماه سال 90، با مد نظر قرار دادن آخرين معدل دانشآموزان و بر اساس مولفههايي كه در شيوهنامه آمده است، برگزار خواهد شد. __________________ 10 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ بهشون بگین برین فکر شوهر باشین که این کارها نوشتن رو یخ هستش 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ بهشون بگین برین فکر شوهر باشین که این کارها نوشتن رو یخ هستش یبهت گفتم بیا برو پسر شایسته شرکت کن گوش نکردی رقیب پیدا شد 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ یبهت گفتم بیا برو پسر شایسته شرکت کن گوش نکردی رقیب پیدا شد :w00:من شرکت نمی کنم اخه بهار چرا هی گیر میدی؟:w00: 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ سهمیه بسیج امتیازه؟ :vahidrk::167: باز به فکر مهندسی کردن اینجا هستین 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ سهمیه بسیج امتیازه؟ اون که اولویت اوله رنگ چادر و مقنعه هم مهمه 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ :vahidrk::167:باز به فکر مهندسی کردن اینجا هستین سوال بود برادر اون که اولویت اوله رنگ چادر و مقنعه هم مهمه نقاب بزنم امتیاز داره؟میگم سبیلم هم جزو امتیازات محسوب میشه 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ چه حیف شد! دیگه دبیرستانیم نیستم. شانسو میبینی!:viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ سوال بود برادر نقاب بزنم امتیاز داره؟میگم سبیلم هم جزو امتیازات محسوب میشه :w16: 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ چه حیف شد!دیگه دبیرستانیم نیستم. شانسو میبینی!:viannen_38: نوبت بعدی برای دانشگاهاست 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ نوبت بعدی برای دانشگاهاست جدی؟ سریعا باید برم واسه ارشد اقدام کنم پس!:w14: به هر حال نباید همچین فرصتی رو از دست داد. 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ جدی؟سریعا باید برم واسه ارشد اقدام کنم پس!:w14: به هر حال نباید همچین فرصتی رو از دست داد. :a030: لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ چه حیف شد!دیگه دبیرستانیم نیستم. شانسو میبینی!:viannen_38: من شیفته این اعتماد به نفس ها هستم. آفرین و دروووووووووووود 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ جدی؟سریعا باید برم واسه ارشد اقدام کنم پس!:w14: به هر حال نباید همچین فرصتی رو از دست داد. اگر تو ارشد نتونی یکی از پسر های یونی رو تور کنی شکست بدی میخوری هاااااااااا 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ اگر تو ارشد نتونی یکی از پسر های یونی رو تور کنی شکست بدی میخوری هاااااااااا تو به حرفای من فکر کردی؟ لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ تو به حرفای من فکر کردی؟ میترسم خواستگار هام پاشنه ی در خونمون رو بکنن تازه از وقتی یارانه رو بر داشتن دیگه کی حال مهمون داری رو داره 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ میترسم خواستگار هام پاشنه ی در خونمون رو بکنن تازه از وقتی یارانه رو بر داشتن دیگه کی حال مهمون داری رو داره تو کاندید شو حله 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ من شیفته این اعتماد به نفس ها هستم. آفرین و دروووووووووووود این که خوبه لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ من شیفته این اعتماد به نفس ها هستم. آفرین و دروووووووووووود منم آشفته ی این حسادت ها هستم! اصلا خوب نیستتتتتتت. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده