برادر بهار 648 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ روی شیشه ی بخار گرفته چی مینویسی؟ سلام دوباره پاییز شدپاييز تموم شد زمستوناومد و فصل شیشه های بخار گرفته البته این تاپیکو میشد تو تابستونم بزنم ولی اینجوری احساسی تره فرض کن جلوی یک شیشه ایستادی شیشه بخار گرفته روی شیشه چی مینویسی؟ 5 لینک به دیدگاه
برادر بهار 648 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ اصولا خط خطي ميكنم خط ميخي مگه بلدي بنويسي :ws28: لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ همونی که رو برفا هم کشیدی اونو نکشیدم! خوردی زمین عکستو گرفتم.یادت نیست؟ لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ اول مینویسم : h-r-gh بعدش پاکش میکنم لینک به دیدگاه
پرناز 581 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ خط ميخي مگه بلدي بنويسي :ws28: من كجا گفتم خط ميخي تو هم زدي ها :w16: لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ اصولا چیزای نامفهوم مینویسم اخرشم شیشرو تمیز میکنم لینک به دیدگاه
2sadaf2 415 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ می نویسم: اول و آخرش می افتیم چه بخونیم چه نخونیم! لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ مینویسم دیدار تو اگر بی من و دلتنک منی ، یک به یک فاصله ها را بردار.... لینک به دیدگاه
hossein_power85 487 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ چیزی نمینویسم ! شکلک:eyepopping: میکشم ، نیگاش میکنم میخندم لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ بیشتر نوشته می نویسم و پاکشون می کنم شاید هم حرفه دلمو. زردها بی خود قرمز نشده اند قرمزی رنگ نینداخته است بی خودی بر دیوار. صبح پیدا شده از آن طرف کوه ازاکو اما وازانا پیدا نیست گرته ی روشنی مرده ی برفی همه کارش آشوب بر سر شیشه ی هر پنجره بگرفته قرار. وازانا پیدا نیست من دلم سخت گرفته است از این میهمان خانه ی مهمان کش روزش تاریک که به جان هم نشناخته انداخته است: چند تن خواب آلود چند تن نا هموار چند تن نا هشیار. لینک به دیدگاه
برادر بهار 648 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ اي كه تويي هم نفسم ............. بي تو ميگيره نفسم لینک به دیدگاه
رعد آسا 587 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ من همیشه اسم خودم رو می نویسم آخه خودم رو بیشتر از هر کس و هر چیز دوست دارم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده