nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ با سلام: همین الان یه فکر به ذهنم رسید. اون اینه: توی این تاپیک مدیران تالار و البته خودم هم بگردیم و در صورتی که دیدیم توی تالارای دیگه پست مرتبطی با رشته صنایع هست برای بچه ها بذاریم این کار 4 مزیت داره: 1. بچه های ورودی خیلی راحت میتونن با ارتباط صنایع و رشته های دیگه آشنا شن 2. با موارد عملی نوشته های کتاباشون آشنا میشن 3. ارتباطی دو سویه بین تالارا برقرار میشه 4. تالار به این طریق به صورت غیر مستقیم به روز میشه 25 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ اولین پست اختصاص داره به تالار مواد و متالوژی با لینک زیر: کلیپ هایی از نحوه کار قالب های تزریق پلاستیک 18 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ دومین پست اختصاص داره به تالار مهندسی مکانیک با لینک : سیستم های اندازه گیری و ابزارها 13 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ سومین پست اختصاص داره به تالار مهندسی مکانیک با لینک زیر: همه چیز در مورد ماشین ابزار و ماشین کاری 11 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ چهارمین پست اختصاص داره به تالار مهندسی مکانیک با لینک زیر: همه چیز در مورد انواع عملیات های تراش کاری 10 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ پنجمین پست اختصاص داره به تالار مهندسی عمران با لینک زیر: اهمیت کاربرد ساختار شکست کارWBS 10 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ ششمین پست [/url]اختصاص داره به تالار مجموعه ریاضیات با لینک زیر: پاسخگویی به اشکالات درس معادلات دیفرانسیل 8 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ هفتمین پست اختصاص داره به تالار مجموعه ریاضیات با لینک زیر: پاسخگویی به اشکالات درس ریاضیات عمومی 2 7 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ هشتمین پست [/url]اختصاص داره به تالار مدیریت صنعتی با لینک زیر: اصول و مبانی برنامه ریزی 8 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ :putertired: نرم افزار های مشترک :putertired: 7 لینک به دیدگاه
engineer sami 211 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ آموزش-دانلود-نمونه کار و... از نرم افزار قوی catia کلیک کنید 4 لینک به دیدگاه
engineer sami 211 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ لینک های آموزشی-جزوات-دانلود-نمونه کار و تمرین و ... از نرم افزار طراحی صنعتی SolidWorks برای ورود کلیک کنید 4 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ نرم افزار های تحقیق در عملیات اینجا اینجا 4 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ با سلام:همین الان یه فکر به ذهنم رسید. اون اینه: توی این تاپیک مدیران تالار و البته خودم هم بگردیم و در صورتی که دیدیم توی تالارای دیگه پست مرتبطی با رشته صنایع هست برای بچه ها بذاریم این کار 4 مزیت داره: 1. بچه های ورودی خیلی راحت میتونن با ارتباط صنایع و رشته های دیگه آشنا شن 2. با موارد عملی نوشته های کتاباشون آشنا میشن 3. ارتباطی دو سویه بین تالارا برقرار میشه 4. تالار به این طریق به صورت غیر مستقیم به روز میشه ممنون نازنین جان تاپیک خیلی خوبی رو برقرار کردی من به عنوان مدیریت تالار مکانیک در این امر سعی میکنم بیشتر کمک کنم به هر حال باید به تالار صنایع هم توجه ویژه ای داشته باشیم اینهم چند لینک مهم درباره جزوات مرتبط با رشته مکانیک دانلود مجموعه اموزشی طراحی سه بعدی درکتیا دانلود گزارش کار آزمایشگاه مقاومت مصالح برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جزوه درسی علم مواد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از لینک زیر دانلود کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از لینک زیر دانلود کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ ثبت نام مرحله سوم آزمون استاتیک: http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=71010 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ چون جایی رو پیدا نکردم اینجا این سایتو معرفی میکنم. در قسمت کتابخانه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فایل هایی مربوط به درس ارگونومی و امار و احتمالات و.. هست.و دانلود فایل ها رایگان و بدون ثبت نام هست. راستی چرا ما تاپیکی با عنوان ارگونومی نداریم؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده