nazfar 8746 ارسال شده در 15 فروردین، 2011 با سلام: همین الان یه فکر به ذهنم رسید. اون اینه: توی این تاپیک مدیران تالار و البته خودم هم بگردیم و در صورتی که دیدیم توی تالارای دیگه پست مرتبطی با رشته صنایع هست برای بچه ها بذاریم این کار 4 مزیت داره: 1. بچه های ورودی خیلی راحت میتونن با ارتباط صنایع و رشته های دیگه آشنا شن 2. با موارد عملی نوشته های کتاباشون آشنا میشن 3. ارتباطی دو سویه بین تالارا برقرار میشه 4. تالار به این طریق به صورت غیر مستقیم به روز میشه 25
nazfar 8746 مالک ارسال شده در 15 فروردین، 2011 اولین پست اختصاص داره به تالار مواد و متالوژی با لینک زیر: کلیپ هایی از نحوه کار قالب های تزریق پلاستیک 18
nazfar 8746 مالک ارسال شده در 16 فروردین، 2011 دومین پست اختصاص داره به تالار مهندسی مکانیک با لینک : سیستم های اندازه گیری و ابزارها 13
nazfar 8746 مالک ارسال شده در 16 فروردین، 2011 سومین پست اختصاص داره به تالار مهندسی مکانیک با لینک زیر: همه چیز در مورد ماشین ابزار و ماشین کاری 11
nazfar 8746 مالک ارسال شده در 16 فروردین، 2011 چهارمین پست اختصاص داره به تالار مهندسی مکانیک با لینک زیر: همه چیز در مورد انواع عملیات های تراش کاری 10
nazfar 8746 مالک ارسال شده در 17 فروردین، 2011 پنجمین پست اختصاص داره به تالار مهندسی عمران با لینک زیر: اهمیت کاربرد ساختار شکست کارWBS 10
nazfar 8746 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2011 ششمین پست [/url]اختصاص داره به تالار مجموعه ریاضیات با لینک زیر: پاسخگویی به اشکالات درس معادلات دیفرانسیل 8
nazfar 8746 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2011 هفتمین پست اختصاص داره به تالار مجموعه ریاضیات با لینک زیر: پاسخگویی به اشکالات درس ریاضیات عمومی 2 7
nazfar 8746 مالک ارسال شده در 23 مهر، 2011 هشتمین پست [/url]اختصاص داره به تالار مدیریت صنعتی با لینک زیر: اصول و مبانی برنامه ریزی 8
engineer sami 211 ارسال شده در 4 آذر، 2011 آموزش-دانلود-نمونه کار و... از نرم افزار قوی catia کلیک کنید 4
engineer sami 211 ارسال شده در 4 آذر، 2011 لینک های آموزشی-جزوات-دانلود-نمونه کار و تمرین و ... از نرم افزار طراحی صنعتی SolidWorks برای ورود کلیک کنید 4
EN-EZEL 13039 ارسال شده در 4 آذر، 2011 با سلام:همین الان یه فکر به ذهنم رسید. اون اینه: توی این تاپیک مدیران تالار و البته خودم هم بگردیم و در صورتی که دیدیم توی تالارای دیگه پست مرتبطی با رشته صنایع هست برای بچه ها بذاریم این کار 4 مزیت داره: 1. بچه های ورودی خیلی راحت میتونن با ارتباط صنایع و رشته های دیگه آشنا شن 2. با موارد عملی نوشته های کتاباشون آشنا میشن 3. ارتباطی دو سویه بین تالارا برقرار میشه 4. تالار به این طریق به صورت غیر مستقیم به روز میشه ممنون نازنین جان تاپیک خیلی خوبی رو برقرار کردی من به عنوان مدیریت تالار مکانیک در این امر سعی میکنم بیشتر کمک کنم به هر حال باید به تالار صنایع هم توجه ویژه ای داشته باشیم اینهم چند لینک مهم درباره جزوات مرتبط با رشته مکانیک دانلود مجموعه اموزشی طراحی سه بعدی درکتیا دانلود گزارش کار آزمایشگاه مقاومت مصالح برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جزوه درسی علم مواد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از لینک زیر دانلود کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از لینک زیر دانلود کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
Ehsan 112346 ارسال شده در 23 دی، 2011 ثبت نام مرحله سوم آزمون استاتیک: http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=71010 2
Ali Akbar.J 3914 ارسال شده در 3 خرداد، 2012 چون جایی رو پیدا نکردم اینجا این سایتو معرفی میکنم. در قسمت کتابخانه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فایل هایی مربوط به درس ارگونومی و امار و احتمالات و.. هست.و دانلود فایل ها رایگان و بدون ثبت نام هست. راستی چرا ما تاپیکی با عنوان ارگونومی نداریم؟ 2
ارسال های توصیه شده