Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ مصاحبه : گزارشگر : آقا ! دلیل شما برای ازدواج نکردن چیست ؟ آقای مجرد : چون برای ازدواج ، آزمایش اعتیاد لازم است . برای آزمایش هم یک نفر رو همراه آدم به دستشویی می فرستند و باید جلوی یارو ... کنم . منم خجالتـــــــــــــی !!! پی نوشت پیشنهادی برای افزایش ازدواج : اول اینکه اون 20 هزار تومن که برای آزمایش خون زوجین می گیرندو نگیرند و مجانی باشه . دوم:شما بگید! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ دوم همون قبل از ازمایش زوج و زوجه های مناسب در اختیار بذارن.... دیگه قبل ازمایش علاف نشیم ... ازمایش که دادیم ور ش داریم بریم .... 3 لینک به دیدگاه
asiabadboy 510 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ مصاحبه : گزارشگر : آقا ! دلیل شما برای ازدواج نکردن چیست ؟ آقای مجرد : چون برای ازدواج ، آزمایش اعتیاد لازم است . برای آزمایش هم یک نفر رو همراه آدم به دستشویی می فرستند و باید جلوی یارو ... کنم . منم خجالتـــــــــــــی !!! پی نوشت پیشنهادی برای افزایش ازدواج : اول اینکه اون 20 هزار تومن که برای آزمایش خون زوجین می گیرندو نگیرند و مجانی باشه . دوم:شما بگید! اینجا مشکلو حل کردن .... دوربین مداربسته گذاشتن .... یارو تو مونیتور میبینه مستقیم بدون تاخیر .... 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ مصاحبه : گزارشگر : آقا ! دلیل شما برای ازدواج نکردن چیست ؟ آقای مجرد : چون برای ازدواج ، آزمایش اعتیاد لازم است . برای آزمایش هم یک نفر رو همراه آدم به دستشویی می فرستند و باید جلوی یارو ... کنم . منم خجالتـــــــــــــی !!! پی نوشت پیشنهادی برای افزایش ازدواج : اول اینکه اون 20 هزار تومن که برای آزمایش خون زوجین می گیرندو نگیرند و مجانی باشه . دوم:شما بگید! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام راست میگه خدا وکیلی یادمه وقتی رفتم ازمایش اونجا پر بود از راننده تریلی های سبیل کلفت چون اونهام برای تمدید دفترچه باید ازمایش اعتیاد بدن هی من میرفتم تو روم نمیشد ایناهم داد میزدن زود باش بچه سوسول واقعا خیلی سخته 5 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ راست میگه خدا وکیلی یادمه وقتی رفتم ازمایش اونجا پر بود از راننده تریلی های سبیل کلفت چون اونهام برای تمدید دفترچه باید ازمایش اعتیاد بدنهی من میرفتم تو روم نمیشد ایناهم داد میزدن زود باش بچه سوسول واقعا خیلی سخته بچه سوسول به شما بودن ؟ 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ بچه سوسول به شما بودن ؟ اره خوب اون موقعها منم سن همین بچه سوسولای حالا بودم 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ راست میگه خدا وکیلی یادمه وقتی رفتم ازمایش اونجا پر بود از راننده تریلی های سبیل کلفت چون اونهام برای تمدید دفترچه باید ازمایش اعتیاد بدنهی من میرفتم تو روم نمیشد ایناهم داد میزدن زود باش بچه سوسول واقعا خیلی سخته ولی وحید تنها رفت من یادمه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده