رفتن به مطلب

آُسیب شناسی جامعه ( موضوع : بالارفتن سن ازدواج )

ارسال های توصیه شده

مصاحبه :

گزارشگر : آقا ! دلیل شما برای ازدواج نکردن چیست ؟

آقای مجرد : چون برای ازدواج ، آزمایش اعتیاد لازم است . برای آزمایش هم یک نفر رو همراه آدم به دستشویی می فرستند و باید جلوی یارو ... کنم . منم خجالتـــــــــــــی !!!

:ws3:

پی نوشت پیشنهادی برای افزایش ازدواج : اول اینکه اون 20 هزار تومن که برای آزمایش خون زوجین می گیرندو نگیرند و مجانی باشه .

دوم:شما بگید! :w02:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 4
لینک به دیدگاه

دوم همون قبل از ازمایش زوج و زوجه های مناسب در اختیار بذارن....

دیگه قبل ازمایش علاف نشیم ...

ازمایش که دادیم ور ش داریم بریم ....:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

مصاحبه :

آقای مجرد : چون برای ازدواج ، آزمایش اعتیاد لازم است . برای آزمایش هم یک نفر رو همراه آدم به دستشویی می فرستند و باید جلوی یارو ... کنم . منم خجالتـــــــــــــی !!!

پی نوشت پیشنهادی برای افزایش ازدواج : اول اینکه اون 20 هزار تومن که برای آزمایش خون زوجین می گیرندو نگیرند و مجانی باشه .

دوم:شما بگید!

:w02:

اینجا مشکلو حل کردن .... دوربین مداربسته گذاشتن .... یارو تو مونیتور میبینه مستقیم بدون تاخیر .... :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

مصاحبه :

دوم:شما بگید!

:w02:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

راست میگه خدا وکیلی یادمه وقتی رفتم ازمایش اونجا پر بود از راننده تریلی های سبیل کلفت چون اونهام برای تمدید دفترچه باید ازمایش اعتیاد بدن

هی من میرفتم تو روم نمیشد ایناهم داد میزدن زود باش بچه سوسول

واقعا خیلی سخته

• Like 5
لینک به دیدگاه
راست میگه خدا وکیلی یادمه وقتی رفتم ازمایش اونجا پر بود از راننده تریلی های سبیل کلفت چون اونهام برای تمدید دفترچه باید ازمایش اعتیاد بدن

واقعا خیلی سخته

بچه سوسول به شما بودن ؟ :w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه

واقعا خیلی سخته

ولی وحید تنها رفت من یادمه:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...