رفتن به مطلب

اعتقادات یک نخبه برای دلیل عدم ترک کشور {جالب هست بخونید}

ارسال های توصیه شده

یه خورده فک کنین به موضوع

اگه واقعا همچین چیزی درست باشه که من شک دارم ، باید ببینین دلیلش چی بوده

به نظر من دکتره این حرف رو عمدا زده و خیلی منظورا از این حرفش داشته

به نظر من اگه دکترم نبود باید یه افتخاری بهش میدادن

به اینجا میرسیم که متوجه برداشت هر کسی از هر موضوعی میشیم و اینکه چقد فرق دارن

من میگم زشته به شعور یه دکتر (نخبه ) تو مملکتمون توهین بشه

خیلی چیزا هست اونم تو مملکتمون که بخوایم بهشون توهین کنیم چون لیاقت اونا بیشتره......

فکر کنم شما بجای توجه به منظور من فقط رو لغات متمرکز شدین....به هر حال به نظرم کسی که تو یه رسانه ملی بیاد همچین چیزی بگه نخبه که هیچ قده یه ....هم شعور نداره...شما خیلی قضیه رو پیچیده میکنید....به فرض اگه قصدی هم پشت این جمله باشه(به گفته شما)با جملات بهتری هم میشد منتقل بشه....:banel_smiley_4:

هر چند با چیزی که دوستمون گفتن صحت این گفتگو مشخص نیست....من با فرض درستی این خبر نظرم رو گفتم

موفق باشید:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

سلام به همه دوستان

من به کل موضوع تاپیک رو زیر سوال میبرم .:w00: یه همچین چیزی هیپچ سندی نداره (گشتم نبود ) . (ثابت کنید )

به دوستان توصیه میکنم تا چیزی ثابت نشده در موردش بحث نشه . :ws41:

مثلا خوبه در مورد عروسی پسر احمدی با دختر موسوی بحث کنیم ؟؟؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
وحید جان زانوها و بواسیرتو قوی کن:ws3:

مال من که قویه بیچاره مال اونایی که نمیتونن :ws47::ws47::ws47:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام به همه دوستان

من به کل موضوع تاپیک رو زیر سوال میبرم .:w00: یه همچین چیزی هیپچ سندی نداره (گشتم نبود ) . (ثابت کنید )

به دوستان توصیه میکنم تا چیزی ثابت نشده در موردش بحث نشه . :ws41:

مثلا خوبه در مورد عروسی پسر احمدی با دختر موسوی بحث کنیم ؟؟؟

من زیاد گفتگوی آزاد نمیام ...

گفتن گفتگوی آزاد دیگه نه اینجوری .

این دوستمون سه تا پست داده که همچین چیزی معلوم نیست از کجا اومده بعد دریغ از اینکه یک نفر به اصل تاپیک توجه کنه و جواب ایشون رو بده . همه غرق مفصل درد و بواسیرو ..:icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه

من کاری به اینکه مال کی هست وکی گفته ندارم

ایشالا که منبع مطلب رو هم استارتر دقیق ذکر میکنه ولی

اینکه درتقابل با مدرنیته ما بیاییم وهمه مظاهر اونو مشکل زا بدونیم همون حکایت ازاونور بام افتادنه

این بهانه ها وخیلی مشابه این ها که درتاریخ مسبوط وضبط شده هست (یه نمونه خیلی خیلی سادش رو من خودم مثال میزنم که نمیزاشتن اب فاضلاب محله ارمنی ها به فاضلاب شهر بپیونده تا زمان این مشکل رو حل کرد!) بهانه هایی خنده دار برای زیر سوال بردن یک نوع دیگر تفکر هست

باری به هرجهت

کمی بیشتر بیاندیشیم

اما درمورد توالت ایرانی وفرنگی

توالت ایرانی بدترین حالت نشستن ممکن رو به شماارائه میده ومینا جان مطمئن باش توالت فرنگی یکدهم توالت ایرانی موجب اسیبهای ستون فقرات نمیشه

راه حل شستنش رو هم که خیلی وقته تو ایران حل کردن من نمیدونم کجا شما این ایراد رو دیدی؟

• Like 4
لینک به دیدگاه

عجب...

حقیقتش باور این مسئله که یک فردی که به قول دوستان نخبه هم هست بیاد چنین حرفی بزنه برای بنده به شخصه کمی سخته...

در مورد مسائل دیگری هم که مطرح شد نمیتونم نظری بدم... برای بنده کمی بیش از حد بود... :ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه

یک نکته ای که وجود داره این هست که شما وقتی وارد دستشویی ایرانی میشید.دوست دارید هر ی زودتر برید ازش بیرون و چندش اور هست به نظر من.

ولی تو توالت فرنگی میتونی غذا هم بخوری.

• Like 1
لینک به دیدگاه
یک نکته ای که وجود داره این هست که شما وقتی وارد دستشویی ایرانی میشید.دوست دارید هر ی زودتر برید ازش بیرون و چندش اور هست به نظر من.

:w58::w58::w58:

من هرگز چنین کاری نمیکنم... :ws3:

لینک به دیدگاه

مطمئنی میتونی غذا بخوری ؟ :JC_thinking: البته کار هرکسی نیست ...

ولی نخبه ها گاهی از این سوتی ها میدن ... :ws3:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...