bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ در مورد هوش ایرانیا خیلی زیادی تبلیغات شده ثابت شده ایرانیا دارای هوش کمی بالاتر از حد متوسط در حالت کلی هستند ولی در کنارش اینکه این حد کمی بالاتر از متوسط تقریبا در 75 درصد افراد ایرانی وجود داره ولی کی حال داره ازش استفاده کنه اگرم استفاده کنند تو دوز و کلک و دو دره بازی به کار میگیرن البته منظورم به همه نیستش 4 لینک به دیدگاه
asiabadboy 510 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ یه چیز جالب اما مسخره...تو امریکا هیچ هماهنگی بین دانشگاه ها و مدارس نیست. مثلا" من معماری MSU می خونم. برای لیسانسم باید 126 واحد پاس کنم. اما کسی که معماری UMCP می خونه برای لیسانس باید 120 واحد پاس کنه و درس ها زمین تا آسمون با هم فرق دارن :w00: الکی که مرگ بر امریکا نمیگن .... یه دلیلی هست بالاخره .... :ws2: سلام به اخطار .... 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ سیستم درسی دوره ی 12 ساله ی تحصیلی ایران مثل انگلیسه. جدی تو ایرانم امتحانا این شکلی شده؟ یه چیز جالب اما مسخره...تو امریکا هیچ هماهنگی بین دانشگاه ها و مدارس نیست. مثلا" من معماری MSU می خونم. برای لیسانسم باید 126 واحد پاس کنم. اما کسی که معماری UMCP می خونه برای لیسانس باید 120 واحد پاس کنه و درس ها زمین تا آسمون با هم فرق دارن :w00: استاد باحال باشه ارهاینقد حال میده کتاب جلونه اما جواب یافت نمیشه خدا وکیل مغز فسفر میسوزونه اون لحظه 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ هیچکدوم نه تو باهوشی نه آمریکایی ها خنگن البته نمیدونما شایدم باهوش باشی باید ازت تست وکسلر بگیرمموضوع اینه که شاید فکری که به ذهن تو خطور کرده خیلی زودتر تو ذهن اونا هم خطور کرده باشه منتها اثبات یه فرضیه ی علمی به این سادگی ها نیست اونا هر فکر و فرضی که میکنن باید پاش دلیل منطقی و اثباتی هم بیارن نه اینکه همینجوری یه حرفی رو بر اساس شایدها بزنن و واسه خودشون اطلاعات آنالیز کنن و مطمئنا همین طوره چون اونایی که این تحقیقات رو روی اکولوژی انجام میدن جزء عوام نیستن و عموما دانشمند و محقق های بزرگی هستن آرررره درسته این پس چرا سيستم اكثر درساي ما مث امريكا بود؟ :w127:معمولا امتحانا با ماشين حساب و لپ تاپ و ليست فرمولاست.(گاهي كتاب و جزوه و حل تمرين و ......) 3-4 ساعتم هستيم در خدمتشون. وسطش حوصلمون سر بره بيرونم ميريم قدم ميزنيم. البته بايد فرمولا رو حفظ باشيما. چون نميرسيم. همه رو بخوايم از كتاب ببينيم وقت تمام ميشه. با اين حالم ما مي مونيم. سوالا يه جورين امتحونای ما هم اونا که حفظی نیست اوپن بوکه تازه میگند حل المسائل هم میشه بیارین ولی سوالا یه جوریه که با هیچ سوالی نمیشه مقایسه کرد جوابش رو فهمید ما خنگیم یا استادا حروم شدند؟ 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ آررررهدرسته این امتحونای ما هم اونا که حفظی نیست اوپن بوکه تازه میگند حل المسائل هم میشه بیارین ولی سوالا یه جوریه که با هیچ سوالی نمیشه مقایسه کرد جوابش رو فهمید ما خنگیم یا استادا حروم شدند؟ سوالا مفهمونیه باید چند تا کتاب خوند من که این ترم تازه شبا دارم جزوه میخونم وقتی چند تا کتاب بخونی تازه درک میکنی اونطوری جزوه بخونی عمقشو درک نمیکنی 1 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ این قضیه برایم خیلی جالب بود.چند روز پیش ساعت حدود 4 صبح یا 5 صبح بود که رفتم به رختخواب تا بخوابم ولی یک چک کانالهای ماهواره ای کردم که دیدم مستندی داره پخش میکنه که تازه شروع شده بود.به خودم گفتم یک 10 دقیقه ببینمش و بعد بخوابم. چند دقیقه اول را که دیدم متوجه شدم که جریان این هست که در یکی از ایالت های امریکا تمساح ها به طرز مرموزی میمیرند .قبل از مرگ هم تا چند روز کنترل خودشون را از دست میدهند .یعنی تعادل ندارند به زور تکون میخرند .عقبی راه میرند .در کل این خبری بود که چند سال امریکا را درگیر خودش کرده بود. این اطلاعات در 5 دقیقه اول مستند داده شده بود. من هم پیش خودم سریع گفتم که این مشکل حتما از مغزشون هست چون از حرکاتشون معلوم بوده که مغز به درستی فرمان نمیده .و پیش خودم گفتم که نمیتونه یک مریضی یا یک ویروس باشه چون بدن تمساح به شدت قوی هست و حتی ویروس ایدز را نابود میکنه .پس مشکل از غذایی هست که میخورند هست .یعنی تغذیه تغییر کرده و ویتامینی به بدنشون نمیرسه. باور کنید من همه اینها را در 5 دقیقه اول گفتم .ولی جالب بود که وقتی 40 دقیقه از مستند گذشت و 14 گروه با سرمایه ملیاردی روی این مساله تحقیق کردند در 3 سال .تازه به این نتیجه رسیدند.!!!!!!!!!!!!!!!!! نکته جالب اینجا هست که وقتی به این نتیجه رسیدند .فکر کردند که زنجیره غذایی تغییر نکرده و همه اون غذاهایی که قبلا میخوردند هنوز وجود نداره. من همون لحظه پیش خودم گفتم که حتما دلیلش این هست که یک ماهی که با این ویتامین در تناقض هست .تعدادش زیاد شده و تمساح ها بیشتر از این تغذیه میکنند و یا اینکه اون ماهی هایی که دارای اون ویتامین بودند تعدادشون کم شده به خاطر تغییرات اکوسیستمی . جالب اینجاست 2 سال بعدش تازه به این نتیجه رسیدند و بالاخره مشکل را حل کردند و مرگ و میر تمساح را از بین بردند. دقت کنید 6 سال طول کشید که این مشکل را حل کنند .تازه شانسی به این نتیجه رسیدند .اگر کسی این مستندی که از کانال من و تو 2 پخش میشه را دیده باشه.منظور من را بهتر میگیره. نکته جالب اینجا بود که من با این عقل ناقصم در این علم با یک انالیز ساده و بچگانه تو 5 دقیقه به این نتیجه رسیدم. :ws3: حالا یکی به من بگه من حروم شدم یا این امریکایی ها خنگند. اگر من حروم شدم پس چرا تو پاس کردن یک درس ساده میموندم ولی این امریکایی ها کل تکنولوژِی دنیا را بوجود اوردند در کل این تاپیک را زدم چون اتفاق جالبی بود برای من . نمیدونم دکتر گودرز احمدی و میشناسین یا نه؟ اما یکی از بزرگترین دانشمندان سیالات و توربولانس دنیاست. مخصوصا در توربولانس هیچ رقیبی در دنیا نداره. رئیس دپارتمان توربولانس دانشگاه کلارکسون آمریکاست. تو کنفرانس مهندسی مکانیک ایران داشت پروژه ی خفن آخریشو تعریف می کرد بعد گفت من تو این پروژه از هیچ اروپایی و آمریکایی استفاده نکردم! همه گفتن پس چیکار کردی گفت آمرکایی ها واقعا ضریب هوشی پایینی دارند و تو همون اوایل همشون گیرپاژ کردند. منم گفتم بهتر دانشجویی ایرانی! حتی دانشجویای خوبش بنگلادشی ام بودند! اینو خودش اقرار می کرد که آمریکایی ها تلاش زیاد و آرامش درونی دارند واسه اینه که موفقند. 4 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ خب مردم از بس کامنت خوندم ... ولی در مورد هوش ایرانیا ... من قبول دارم بال ولی با این تجارت پر سودی که داریم ( فرار مغز ها ) ضریب هوشی هی پایین خواهد امد ... کم نیست فرار مغز ها ... تمام دانشجو های دانشگاه های تهران که رو شاخش و جهای دیگم خیلی میرند ... باز هم باید بگم ::w74: 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ در مورد این که جدیدا مود شده استاد های ایرانی اپن بوک امتحان میگیرند .باید بگم . نباید همه چی را با هم قاطی کرد. استاد مثل استاد های دیگه درس میده.اون وقت امتحان اپن بوک میگیره.کسی که این کار را میکنه باید یاد دادنش هم به سبک امتحانش بخوره. لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ موضوع مغز و هوش ایرانی هاست.... تو هم بیا....اینجایی که :w00: امریکایی ها خنگ هستند خیلی .فرقی هم نداره ایرانی با هوش باشه یا نه .. اونا خنگ هستند .... لینک به دیدگاه
hossein_power85 487 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ به نظر دوستان نخبه پروری کم هزینه تره یا واردات نخبه های دیگر کشورها .؟؟؟ به نظر من اونها بیشتر رو مدیریت مغزها کار میکنند تا تولید مغز (مغز تو کشورهای دیگه فراوونه ) تو جایی که به جای شایسته سالاری ، باند بازی و ریا و ظاهرسازی جا بیافته ، پیشرفت کار سختیه ؟ من اکثر ایرانی ها رو باهوش اما تنبل (بدون تعارف اولیش خودم ) و بی نظم میدونم !!! 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ امریکایی ها خنگ هستند خیلی .فرقی هم نداره ایرانی با هوش باشه یا نه .. اونا خنگ هستند .... پس همه با هم مرگ بر امری.... لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ خب مردم از بس کامنت خوندم ... ولی در مورد هوش ایرانیا ... من قبول دارم بال ولی با این تجارت پر سودی که داریم ( فرار مغز ها ) ضریب هوشی هی پایین خواهد امد ... کم نیست فرار مغز ها ... تمام دانشجو های دانشگاه های تهران که رو شاخش و جهای دیگم خیلی میرند ... باز هم باید بگم ::w74: دانشگاه تهران و شهرستان نداره که مهم خلاقیته من خودم تهران میخونم دختر داییم شهرستان اما با اطمینان میگم هم از من باهوشتره هم خلاق تر فقط من بیشتر از اون خوندم همین 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده