spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ سلام پلیس مجازی بعد از طی دوره ازمایشی دراستان خراسان جنوبی! با اولویت تهران ومراکز استانهای بزرگ ایجاد شد هیچی دیگه گفتم اونایی که نمیدونستن بدونن همین! مبارکه 14 لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ پلیس مجازی اغاز به کارکرد خدا را شكر .............. آنهائي كه ريگ تو كفش شان هست :banel_smiley_52:............:w410: 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ استخدام نداره ؟ ما بیکاریم ... 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ استخدام نداره ؟ ما بیکاریم ... اگه خواستن بگو منم هستم 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ اگه خواستن بگو منم هستم نه دیگه قرار نشد دست زیاد بشه منم دارم دنبال پارتی میگردم میگن این شادمهر باز بخاطر اینکه 2-3 بار مامورا گرفتنش باهاشون اشنائه 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ نه دیگه قرار نشد دست زیاد بشه منم دارم دنبال پارتی میگردم میگن این شادمهر باز بخاطر اینکه 2-3 بار مامورا گرفتنش باهاشون اشنائه حالا اول پرس و جو کن اگه مطمئن شدی استخدامی داره میگردم دنبال پارتی... چند تایی رفیق زندانی دارم ... شاید اونا کسی رو بشناسن :icon_razz: لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ ما که پاکه پاکیم...باکی نیست :icon_pf (34): :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ اینا چه مدلین اونوقت؟یعنی لباس شخصی مثلا؟ تفنگ میدن منم میرما 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ حالا اول پرس و جو کن اگه مطمئن شدی استخدامی داره میگردم دنبال پارتی...چند تایی رفیق زندانی دارم ... شاید اونا کسی رو بشناسن :icon_razz: جدی ؟ کدوم زندان ؟ من یک قزل حصار میشناختم هفته پیش اعدامش کردن وگرنه همه رو میشناخت تمام قاضیا و رئیس زندانا و رئیس کلانتریا لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ جدی ؟ کدوم زندان ؟ من یک قزل حصار میشناختم هفته پیش اعدامش کردن وگرنه همه رو میشناخت تمام قاضیا و رئیس زندانا و رئیس کلانتریا چرا اعدامش کردنالهی بمیرم 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ چرا اعدامش کردنالهی بمیرم خدا نکنه شما بمیری دشمناتون بمیرن بیچاره بیگناه رفت بالای دار 3-4 نفرو با قمه کشته بود دو بار هم از سیرجان یه 10-15 کیلو مواد مخدر اورده بود همش همین اخه این عدالته ؟ 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ حالا چی کار می کنن؟ هیچی ... تبعیدت میکنن نواندیشان 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ بچه ها سلام کسانی که می خوان در این پلیس نتی ها استخدام بشن بگن من یه دوست دارم قبلا رئیس زندان کهریزک بود کارش درسته هرکی می خواد بگه که سفارشش رو بکنم دی 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ هیچی ... تبعیدت میکنن نواندیشان نههههههههههههههههه این که عدالت نیستتتتتتتتتتتتت لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ هیچی ... تبعیدت میکنن نواندیشان خو من که اینجا تبعید شدم دیگه چه کاریه بی کارنااااااااااااا لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ پلیس مجازی اغاز به کارکرد خدا را شكر .............. آنهائي كه ريگ تو كفش شان هست :w410::banel_smiley_52:............ بله خدارو شکر البته درراستای هدفمندسازی اموزش فرهنگی برای یه عده بی ریگ قراره کلاسهای اموزش مجازی اکابر شیخ حسن پینه دوزانی هم اغاز به کارکنه!! سرفصلهای اموزشیش هم اموزش ارتباطات درقرن بیست ویکم برای ادمای بی ریگ هست! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده