رفتن به مطلب

چرا همسران به یکدیگر خیانت می کنند؟

به نظر شما نداشتن روابط (ج ن س ي) ايده آل دليل درستي براي   

42 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. به نظر شما نداشتن روابط (ج ن س ي) ايده آل دليل درستي براي

ارسال های توصیه شده

هنوزم میگم خیانت در هر شرایطی توجیح نشدنیه

اگه منظور از مشکلات که این قد محکم مطحش میکنی مشکلات جنسیه که در حال حاضر تا حد زیادی میشه حلش کرد!

من حرفم اینه.هر کسی هر کسی میتونه اشتباه کنه.اصلا اشتباه کردن مال ادماس.

و هر کسی رو تاکید میکنم هر کسی رو هم میشه بخشید.چه یه بچه که بدون اجازه میره سر یخچال چه کسی که روزی یه نفر میکشه و خیانت میکنه.

بخشش یک صفت انسانی هست

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 80
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اگه همسرش بهش کم توجهی نمی کرد اون جوری نمیشد.دیدی که آخرش همسرش چه برخوردی داشت با ماجرا.
کم توجهی میکرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حمید!!!! بعد از آشنایی با پسره همسرشو پس میزد!

اون فیلمه حمید!

در هر صورت یکی‌ میبخشه یکی‌ نمیبخشه ولی‌ بخشش بعضی‌‌ها معنیش این نیست که خیانت رو باید بخشید...

منو تو هم تا تو شرایطش نباشیم فقط داریم حرف می‌زنیم....:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من حرفم اینه.هر کسی هر کسی میتونه اشتباه کنه.اصلا اشتباه کردن مال ادماس.

و هر کسی رو تاکید میکنم هر کسی رو هم میشه بخشید.چه یه بچه که بدون اجازه میره سر یخچال چه کسی که روزی یه نفر میکشه و خیانت میکنه.

بخشش یک صفت انسانی هست

این دیگه تو آدمای مختلف متفاوته هر کسی ی صبر و ی توان و قوانین خاص خودش داره

• Like 3
لینک به دیدگاه
کم توجهی میکرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حمید!!!! بعد از آشنایی با پسره همسرشو پس میزد!

اون فیلمه حمید!

در هر صورت یکی‌ میبخشه یکی‌ نمیبخشه ولی‌ بخشش بعضی‌‌ها معنیش این نیست که خیانت رو باید بخشید...

منو تو هم تا تو شرایطش نباشیم فقط داریم حرف می‌زنیم....:ws37:

از کجا میدونی من تو شرایطش نبودم؟:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
فک کن یه درصد!

شاید خودت هم ناخواسته تن به این کار بدی.اونوقت انتظار بخشش نداری؟از کسی که بیشتر از همه کس دوسش داری.از همسرت.دوست نداری ببخشت؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
شاید خودت هم ناخواسته تن به این کار بدی.اونوقت انتظار بخشش نداری؟از کسی که بیشتر از همه کس دوسش داری.از همسرت.دوست نداری ببخشت؟
کنترل من دست خودمه!بی‌ خواست خودت نمیشه!

نه! من خودمم خودمو نمی‌بخشم! نمی‌خوام هیچکسم ببخشتم! عذاب وجدان اینکار فک کنم دقم بده!

• Like 2
لینک به دیدگاه
کنترل من دست خودمه!بی‌ خواست خودت نمیشه!

نه! من خودمم خودمو نمی‌بخشم! نمی‌خوام هیچکسم ببخشتم! عذاب وجدان اینکار فک کنم دقم بده!

نمیدونم.شاید حق با تو باشه

• Like 1
لینک به دیدگاه
نمیدونم.شاید حق با تو باشه
مساله اینه که هرکی‌ یه جوره...

بخشیدن کسی‌ که دوسش داری به نفع خودتم هست.. پس بستگی داره چی‌ بخوای...

هرچی‌ بخوای همون بهتره..

• Like 2
لینک به دیدگاه
مساله اینه که هرکی‌ یه جوره...

بخشیدن کسی‌ که دوسش داری به نفع خودتم هست.. پس بستگی داره چی‌ بخوای...

هرچی‌ بخوای همون بهتره..

هزار بار هم باشه می بخشم

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوشم اومد از این همه بخشندگی ایول:a030:

شاید به قول نگاری این بخشیدن به نفع خودم باشه:hanghead:

از نظر من این نمیتونه یک دلیلی برای خیانت باشه.

در اغلب موارد این مساله بیشتر بهانه ای است برای خیانت.

بهانه یعنی از قبل به این موضوع فکر میکرده دنبال یه بهانه بوده که بتونه توجیه کنه.اما این مد نظر ما نیست

• Like 3
لینک به دیدگاه
شاید به قول نگاری این بخشیدن به نفع خودم باشه:hanghead:

بهانه یعنی از قبل به این موضوع فکر میکرده دنبال یه بهانه بوده که بتونه توجیه کنه.اما این مد نظر ما نیست

ببین از نظر من کسانی هستند که متاسفانه ب وجود داشتن یک زندگی خوب و همسری خوب فقط به این علت که نیازهای جنسیشون برآورده نمیشه دست به خیانت میزنن. اینگونه آدمها همه جنبه های زندگی رو تو همین چیز میبینن و از نظر من این تنها یک بهونه است. نه دلیل...

چون که مسائلی اینطوری رو میشه از طریق علم روانشناسی درمان کرد.

البته شاید حرف شما هم درست باشه.

• Like 2
لینک به دیدگاه
ببین از نظر من کسانی هستند که متاسفانه ب وجود داشتن یک زندگی خوب و همسری خوب فقط به این علت که نیازهای جنسیشون برآورده نمیشه دست به خیانت میزنن. اینگونه آدمها همه جنبه های زندگی رو تو همین چیز میبینن و از نظر من این تنها یک بهونه است. نه دلیل...

چون که مسائلی اینطوری رو میشه از طریق علم روانشناسی درمان کرد.

البته شاید حرف شما هم درست باشه.

خیانت فقط سک.س نیست و مشکل هم عدم تامین نیاز جنسی نیست.کمبود محبت و کم توجهی هم باعث میشه.این که به خواسته اش پاسخ نمیده و اونو در لحظه ای که بهش نیاز دار پس میزنه

• Like 3
لینک به دیدگاه
خیانت فقط سک.س نیست و مشکل هم عدم تامین نیاز جنسی نیست.کمبود محبت و کم توجهی هم باعث میشه.این که به خواسته اش پاسخ نمیده و اونو در لحظه ای که بهش نیاز دار پس میزنه

به نظر شما نداشتن روابط (ج ن س ي) ايده آل دليل درستي براي خيانت يكي از زوجين است؟

سوال تاپیک این بود و من به این سوال و از این دیدگاه بود که جواب دادم.

کم توجهی و بی محبتی دلیلش عدم علاقه به طرف مقابله. پس از نظر من اون زندگی ارزش ادامه دادن رونداره. نه اینکه طرف میتونه خیانت بکنه نه اما با متارکه خیلی از مسائل حل میشه. البته درسته متارکه از دیدگاه جامعه و دینمون طرد شده اما به نظر من زندگی هایی که بدون علاقه ادامه پیداکنه اون زندگی خیلی بدتر از متارکه خواهد بود.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 8 ماه بعد...

به نظرم نداشتن یه رابطه ی ج ن س ی خوب باعث عدم رضایته ولی خوب مشکلی نیست که نشه گفت یا نشه درستش کرد.

الان خیلی راحت میشه دربارش حرف زد و براش یه راه حل پیدا کرد یا پیش مشاور رفت.

اگه همه ی این کارارو کردن و نشد یعنی عیب خیلی بزرگی داشته یا نخواست که درستش کنه اون وقت میشه راه حل دیگه ای پیدا کرد.

به نظرم اگه طلاق بگیرن بهتره بعدا هر کاری خواست بکنه.

ولی الان دیگه میشه درستش کرد.

لینک به دیدگاه

واقعاً فقط رابطه ی ج.ن.س.ی نمی تونه دلیل بزرگی برای جدایی با خیانت باشه.

وقتی 2 نفر نمی فهمن هم رو و از درک کوچکترین نظرات طرف مقابلشون عاجز هستن....می رن با یه نفر که مُدل خودشونه و اونها رو درک می کنه به نوعی.

اساساً من می گم دو نفر باید هم حال هم باشن تا همدیگه رو درک کنن...

مثا این می مونه که: یه معتاد تو یه جمع علمی اصلاً لذت نمی بره... و یه انشان سالم هم تو یه جمع الکلی یه جس بدی داره.

این موضوع دونفرش هم صادقه...کسی که می خواد بگه و بحنده و طرف مقابلش دائم می گه: نگو...نخند...سنگین باش...ارتباط نداشته باش با بقیه و..... خب این جالب نیست دیگه... بعد اون شخص هم کم کم زده می شه و طرف رو بی خیال می شه!

خیلی وقتها جدایی بهترین راهه... آدم مگه چند سال زندست؟ ( البته بعد مشاوره و این حرفا!)

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...