رفتن به مطلب

چرا همسران به یکدیگر خیانت می کنند؟

به نظر شما نداشتن روابط (ج ن س ي) ايده آل دليل درستي براي   

42 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. به نظر شما نداشتن روابط (ج ن س ي) ايده آل دليل درستي براي

ارسال های توصیه شده

دیگه آدم میتونه یکیو انتخاب کنه!!

من نمی‌فهمم چطور آدم‌ها چه زن چه مرد انقدر راحت به کسی‌ که دوسش هم دارن خیانت می‌کنن!!!

مطمئنا کسی‌ بی‌ ار.گا.سم نمیمیره! توجیه خوبی‌ نیست اینی که گفتی‌! یعنی‌ به نظر من!

ببین نگاری اون فرد که بار اول که میبینه همسرش نمیتونه نیازش رو برآورده کنه به این کار دست نمیزنه.مثلا میبینی چند سال میگذره و تو این مدت هم یه سری افراد هی میان سمتش و حتی ممکنه بر اساس اتفاق یا ناخواسته این عمل رو انجام بده.جوری که بعدش پشیمون هم بشه.

درسته.اما ادما زندن که اشتباه کنن.تنها دلیل زندگی ادما همینه.اشتباه کردن.البته این چیزی هست که من بهش رسیدم.هر کس که خیانت میکنه الزاما ادم بدی نیست.فیلم unfaithful رو دیدی؟یه موقعیت مثل اون رو در نظر بگیر.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 80
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ببین نگاری اون فرد که بار اول که میبینه همسرش نمیتونه نیازش رو برآورده کنه به این کار دست نمیزنه.مثلا میبینی چند سال میگذره و تو این مدت هم یه سری افراد هی میان سمتش و حتی ممکنه بر اساس اتفاق یا ناخواسته این عمل رو انجام بده.جوری که بعدش پشیمون هم بشه.

درسته.اما ادما زندن که اشتباه کنن.تنها دلیل زندگی ادما همینه.اشتباه کردن.البته این چیزی هست که من بهش رسیدم.هر کس که خیانت میکنه الزاما ادم بدی نیست.فیلم unfaithful رو دیدی؟یه موقعیت مثل اون رو در نظر بگیر.

ببین اینکه یکی‌ مست باشه و یه بار خیانت کنه فرق داره (البته بازم برای منکه غیر قابل بخششه)با یه آدمی‌ که حتی با عذاب وجدان هم بره با یکی‌ دیگه! نه یه بار چند بار!

توجیه نداره حمید! دلش خواسته رفته طرف یکی‌ دیگه..

حتی من به اینم فک کردم که اونی‌ که بهش خیانت میکنه هم در نظر نگیره بیشتر به اینکه چه جور آدمیه برمیگرده.. اینکه میتونه خیانت کنه یا نه! حالا بحث دوست داشتن باشه یا هوس فرقی‌ نداره خیانت خیانته

بازم میگم می‌تونه یه نفرو انتخاب کنه این خود خواهییه که بگه اینو دوس دارم با اون نیازم بر طرف میشه!!! پس این وسط احساس اونی‌ که داری بهش خیانت میکنی‌ چی‌ میشه! هیشکی خوشش نمیاد بهش خیانت بشه! شاید درصد ناراحتی‌ افراد از این موضوع فرق کنه اما همه ناراحت میشن...

این فیلم رو هم اسمش آشنا نیست ولی‌ شاید دیده باشم نمیدونم

• Like 2
لینک به دیدگاه
ببین اینکه یکی‌ مست باشه و یه بار خیانت کنه فرق داره (البته بازم برای منکه غیر قابل بخششه)با یه آدمی‌ که حتی با عذاب وجدان هم بره با یکی‌ دیگه! نه یه بار چند بار!

حتی من به اینم فک کردم که اونی‌ که بهش خیانت میکنه هم در نظر نگیره بیشتر به اینکه چه جور آدمیه برمیگرده.. اینکه میتونه خیانت کنه یا نه! حالا بحث دوست داشتن باشه یا هوس فرقی‌ نداره خیانت خیانته

بازم میگم می‌تونه یه نفرو انتخاب کنه این خود خواهییه که بگه اینو دوس دارم با اون نیازم بر طرف میشه!!! پس این وسط احساس اونی‌ که داری بهش خیانت میکنی‌ چی‌ میشه! هیشکی خوشش نمیاد بهش خیانت بشه! شاید درصد ناراحتی‌ افراد از این موضوع فرق کنه اما همه ناراحت میشن...

این حالتی که من میگم اون فرد سوم براش مهم نیست کی باشه.فقط میخواد نیازشو برآورده کنه.خب احساس اینم مهمه دیگه:hanghead:

• Like 1
لینک به دیدگاه

دقیاقا همینه خیانت اصلا قابل قبول نیست چه از طرف مرد و چه از طرف زن

• Like 2
لینک به دیدگاه
این حالتی که من میگم اون فرد سوم براش مهم نیست کی باشه.فقط میخواد نیازشو برآورده کنه.خب احساس اینم مهمه دیگه:hanghead:
خوب دیگه برمیگرده به اینکه وجدانش بهش این اجازه‌رو میده که خیانت کنه یا نه!

مطمئنا این توجیهو میشه واسه یه دزد هم کرد! که دلش یه چیزی خواسته دزدیدتش! احساس دزد هم مهمه دیگه...

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب دیگه برمیگرده به اینکه وجدانش بهش این اجازه‌رو میده که خیانت کنه یا نه! مطمئنا این توجیه و میشه واسه یه دزد هم کرد! که دلش یه چیزی خواسته دزدیدتش! احساس دزد هم مهمه دیگه...

تو چرا اینویز میای؟:vahidrk:

خب اره دیگه.اشتباه کرده.همونجور که یه دزد رو میشه بخشید این رو هم میشه بخشید.

اگه اینجوری باشه که دیگه بخشش معنایی نداره

• Like 2
لینک به دیدگاه
تو چرا اینویز میای؟:vahidrk:

خب اره دیگه.اشتباه کرده.همونجور که یه دزد رو میشه بخشید این رو هم میشه بخشید.

اگه اینجوری باشه که دیگه بخشش معنایی نداره

وااا؟ چرا هی‌ سعی‌ داری کوچیکش کنی‌؟!!!خوب کاره زشتو غیر انسانی‌ هست!

نه چرا بخشیده بشه؟ خیلی‌ از دزد‌ها و خیلی‌ از خیانت کارها اصلا اونقدری که مظلوم نمایی می‌کنن مجبور به این کار نبودن!

یعنی‌ چی‌؟ خیلی‌ راحت بگیم خوب خیانت کرده دیگه ببخشیمش!!!بخشش وقتی اینجوری مسخره در مورد هر اشتباهی‌ باشه دیگه معنا نداره!

• Like 2
لینک به دیدگاه
وااا؟ چرا هی‌ سعی‌ داری کوچیکش کنی‌؟!!!خوب کاره زشتو غیر انسانی‌ هست!

نه چرا بخشیده بشه؟ خیلی‌ از دزد‌ها و خیلی‌ از خیانت کارها اصلا اونقدری که مظلوم نمایی می‌کنن مجبور به این کار نبودن!

یعنی‌ چی‌؟ خیلی‌ راحت بگیم خوب خیانت کرده دیگه ببخشیمش!!!بخشش وقتی اینجوری مسخره در مورد هر اشتباهی‌ باشه دیگه معنا نداره!

نه دیگه نگاری.من نگفتم هر نوع خیانتی.برات توضیح دادم چجوری.کسی که از روی هوس باشه موضوعش جداست.من فکر میکنم اگه تحت اون شرایط همسرم بهم خیانت کنه میتونم ببخشمش.شاید خیلی سخت اما فکر میکنم بتونم این کارو کنم.البته قبل از همه ی اینا سعی میکنم جلوی این کارو بگیرم.یعنی نذارم اون کمبودی حس کنه

• Like 1
لینک به دیدگاه
هیچ وقت، هیچ وقت با این اطمینان سخن مگو

تو بدترین شرایطم خیانت توجیح پذیر نیست!

تو اگه نمی تونی با یکی زندگی کنی می تونی طلاق بگیری حق و حقوقش و بدی بعد هر کاری دلت می خواد بکنی اگه دلیل قانع کننده ای داشته باشی این بهترین راهه.

• Like 3
لینک به دیدگاه
تو بدترین شرایطم خیانت توجیح پذیر نیست!

تو اگه نمی تونی با یکی زندگی کنی می تونی طلاق بگیری حق و حقوقش و بدی بعد هر کاری دلت می خواد بکنی اگه دلیل قانع کننده ای داشته باشی این بهترین راهه.

بحث سر این هست که دلش میخواد با همسرش ازدواج کنه اما این مشکل رو داره.اون بحثش جداست که شما میگی دلش نمیخواد.اون اره.

لینک به دیدگاه
نه دیگه نگاری.من نگفتم هر نوع خیانتی.برات توضیح دادم چجوری.کسی که از روی هوس باشه موضوعش جداست.من فکر میکنم اگه تحت اون شرایط همسرم بهم خیانت کنه میتونم ببخشمش.شاید خیلی سخت اما فکر میکنم بتونم این کارو کنم.البته قبل از همه ی اینا سعی میکنم جلوی این کارو بگیرم.یعنی نذارم اون کمبودی حس کنه
تحت چه شرایطی هوس نیست؟
  • Like 1
لینک به دیدگاه
تحت چه شرایطی هوس نیست؟

هوس به اونی گفته میشه که هفته ای یکی دو بار بره با یه نفر دیگه و براشم فرقی نداشته باشه که هر بار با یه ادم جدید باشه.

اما اینی که من دارم میگم از این کار راضی نیست اما نمیتونه تجمل کنه و گفتم یه سری شرایطی هم پیش میاد براش که ناخواسته ممکنه این کار انجام بشه.

• Like 1
لینک به دیدگاه
هوس به اونی گفته میشه که هفته ای یکی دو بار بره با یه نفر دیگه و براشم فرقی نداشته باشه که هر بار با یه ادم جدید باشه.

اما اینی که من دارم میگم از این کار راضی نیست اما نمیتونه تجمل کنه و گفتم یه سری شرایطی هم پیش میاد براش که ناخواسته ممکنه این کار انجام بشه.

:banel_smiley_4:چه شرایطی پیش میاد که اسمش هوس نمیشه؟
  • Like 1
لینک به دیدگاه
:banel_smiley_4:چه شرایطی پیش میاد که اسمش هوس نمیشه؟

گفتم که برو فیلم بی وفا رو ببین

ببین نگار هوس واسه اونی که تو ذهن منه خیلی زیاده.هوس وقتی هست که طرف کارش این باشه اصلا.یعنی حتی اگه همسرش هم نیازشو برآورده کنه باز هم بره با افراد دیگه.یعنی این دوتا هیچ فرقی ندارن؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
بحث سر این هست که دلش میخواد با همسرش ازدواج کنه اما این مشکل رو داره.اون بحثش جداست که شما میگی دلش نمیخواد.اون اره.
:ws52:
  • Like 1
لینک به دیدگاه
گفتم که برو فیلم بی وفا رو ببینببین نگار هوس واسه اونی که تو ذهن منه خیلی زیاده.هوس وقتی هست که طرف کارش این باشه اصلا.یعنی حتی اگه همسرش هم نیازشو برآورده کنه باز هم بره با افراد دیگه.یعنی این دوتا هیچ فرقی ندارن؟
آهان اونو دیدم بی‌ مزه:banel_smiley_4: اون اگه هوس نیست چیه؟:w58:

همسرشو دوست داشت از اون پسره هم خوشش میومد!!!

• Like 1
لینک به دیدگاه
آهان اونو دیدم بی‌ مزه:banel_smiley_4: اون اگه هوس نیست چیه؟:w58:

همسرشو دوست داشت از اون پسره هم خوشش میومد!!!

اگه همسرش بهش کم توجهی نمی کرد اون جوری نمیشد.دیدی که آخرش همسرش چه برخوردی داشت با ماجرا.

• Like 1
لینک به دیدگاه
اشتباه نوشتم.میخواستم بگم همسرشو دوست داره و دوست داره باهاش زندگی کنه اما این مشکل رو داره.

هنوزم میگم خیانت در هر شرایطی توجیح نشدنیه

اگه منظور از مشکلات که این قد محکم مطحش میکنی مشکلات جنسیه که در حال حاضر تا حد زیادی میشه حلش کرد!

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...