رفتن به مطلب

چرا همسران به یکدیگر خیانت می کنند؟

به نظر شما نداشتن روابط (ج ن س ي) ايده آل دليل درستي براي   

42 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. به نظر شما نداشتن روابط (ج ن س ي) ايده آل دليل درستي براي

ارسال های توصیه شده

نه ...خیااانت درست نیست اگر روابط جنسی خوبی بین طرفین نباشه مطمئناا میشه با منطق و روانشناس یا مشاورره حل کرد.متاسفانه اکثر کشورهای جهان دکترهایی با نا دکتر سکسولوژی دارند که این مشکلات رو حل می کنه ولی در ایراان متاسفانه کمبود اینجور دکترا احساس میشه...

اینجا هم داریم یه دکتر تو خیابون مطهری تهران بود :icon_redface: تازشم به کسایی که مجردن برن پیشش اموزش میده

تازه اونوقت میفهمی هر چی تا حالا بلد بودی و شنیدی کشک بوده:icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 80
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

از همه دوستاني كه به اين تاپيك لطف داشتن تشكر كردم و ميكنم :a030:

اومدم تا نظر خودمو هم بنويسم كه فكر ميكنم به قول بعضي از دوستان در صورت علاقه واقعي هيچ دليلي نميتونه اين عمل زشت رو توجيح كنه اما متاسفانه گاها به خطر ضعف ايمان،سستي اراده،...،و گاها شيطنت يك عده از خدا بيخبر شاهد اين ظلم هستيم اميدوارم روزي برسه كه اسلام به معناي واقعي تو يك كشور اجرا بشه كه همه از وجودش لذت ببرن ن اسلام ساختگي بعضيا!!!!!!!

• Like 6
لینک به دیدگاه

اومدم تا نظر خودمو هم بنويسم كه فكر ميكنم به قول بعضي از دوستان در صورت علاقه واقعي هيچ دليلي نميتونه اين عمل زشت رو توجيح كنه اما متاسفانه گاها به خطر ضعف ايمان،سستي اراده،...،و گاها شيطنت يك عده از خدا بيخبر شاهد اين ظلم هستيم اميدوارم روزي برسه كه اسلام به معناي واقعي تو يك كشور اجرا بشه كه همه از وجودش لذت ببرن ن اسلام ساختگي بعضيا!!!!!!!

اونطوری 4 تا زن داره بخوادم نمیتونه بره دنبالش:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

درسته كه از ظاهرسازيا خيليا در مورد اسلام خسته شديم ولي فكر نميكنم اين موضوع ربطي به اسلام داشته باشه.اينا جز انسانيت حساب ميشه.يكي ميتونه كافر باشه ولي بفهمه انسان بودن يعني چي:girl_yes2:

• Like 6
لینک به دیدگاه
درسته كه از ضاهرسازيا خيليا در مورد اسلام خسته شديم ولي فكر نميكنم اين موضوع ربطي به اسلام داشته باشه.اينا جز انسانيت حساب ميشه.يكي ميتونه كافر باشه ولي بفهمه انسان بودن يعني چي:girl_yes2:

كاملا حق با شماست منظور شخصي من به عنوان تنها دين تكامل دهنده ارزشهاي انساني بود و گرنه بيا بزن خواهري:banel_smiley_52::vahidrk:

• Like 2
لینک به دیدگاه
كاملا حق با شماست منظور شخصي من به عنوان تنها دين تكامل دهنده ارزشهاي انساني بود و گرنه بيا بزن خواهري:banel_smiley_52::vahidrk:

:167:

:there:

كافر هم ميدونه خيانت بد!!!!

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...

جواب :

از بي غيرتي مرد ويا از بي عفتي زن يا ازهر دو ........

.

.

وقتي خدا درز كار نيست همه چيز مجاز ميشود ....

بقيه سخنان ؛؛؛؛؛ شعر است والسلام

• Like 1
لینک به دیدگاه

جواب :

از بي غيرتي مرد ويا از بي عفتي زن يا ازهر دو ........

.

.

وقتي خدا درز كار نيست همه چيز مجاز ميشود ....

بقيه سخنان ؛؛؛؛؛ شعر است والسلام

مرسی که نظر بقیه رو شعر دونستی:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

متاسفانه بعضي ها فكر ميكنن مردها زياد خيانتشون به چشم نمياد ولي زنها ي خيانت كار جنايت كردن .خيانت زن ومرد نداره متاسفانه بعضي از مردها هستن كه زن خودشونو وادار به خيانت مي كنند.بعضي ها هم تازه بعد ازدواج دوست دارن با ديگران رابطه نامشروع داشته باشن .از يكي پرسيدن تو كه سنت بالا رفته چرا ازدواج نمي كني گفت وقتي ميتوني تو باغي از گلها بو كني چرا يه گل واسه هميشه بو كني ..:w00:مردشورتو ببرن فاسد

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

به نظر من خیانت خیلی کثیفه و هیچ توجیه و دلیلی براش قابل پذیرش نیست. من اگه همسرم بهم خیانت کنه یا دیوونه میشم یا افسرده. وای تصورشم داغونم میکنه:ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 9 ماه بعد...
به نظر من خیانت خیلی کثیفه و هیچ توجیه و دلیلی براش قابل پذیرش نیست. من اگه همسرم بهم خیانت کنه یا دیوونه میشم یا افسرده. وای تصورشم داغونم میکنه:ws52:

اما من اگه همسرم بهم خیانت کنه نه دیوونه میشم نه افسرده.اولین کاری هم که میکنم اینه که ازش می پرسم چرا این کار رو کردی و واکنشم به جواب اون بستگی داره.

• Like 1
لینک به دیدگاه

من هرچی‌ فک می‌کنم میبینم لازم نیست کسی‌ به کسی‌ خیانت کنه!! اگه از همسرت یا دوس دختر دوس پسرت راضی‌ نیستی‌ خوب ازش جدا شو!

یا اگه نمیتونی‌ طلاق بگیری بهش بگو که مشکلت چیه و ازش جدا زندگی‌ کن نه اینکه هم با این باشی‌ هم با یکی‌ یا چن نفر دیگه!!!!

آخه چه شرایطی ممکنه پیش بیاد که راهی‌ جز خیانت نباشه؟!!

• Like 2
لینک به دیدگاه
من هرچی‌ فک می‌کنم میبینم لازم نیست کسی‌ به کسی‌ خیانت کنه!! اگه از همسرت یا دوس دختر دوس پسرت راضی‌ نیستی‌ خوب ازش جدا شو!

یا اگه نمیتونی‌ طلاق بگیری بهش بگو که مشکلت چیه و ازش جدا زندگی‌ کن نه اینکه هم با این باشی‌ هم با یکی‌ یا چن نفر دیگه!!!!

آخه چه شرایطی ممکنه پیش بیاد که راهی‌ جز خیانت نباشه؟!!

خب اگه من نتونم نیاز جنسی همسرم رو برآورده کنم اون ممکنه یه روزی کم بیاره و این کار رو انجام بده و فراموش نکن که خیلی چیزا دست به دست هم میده تا این اتفاق بیفته.اینجوری نیست که اون خودش راه بیفته و بره یه نفرو پیدا کنه.

از طرف دیگه اون زندگی با منو دوست داره و نمیخواد از من جدا بشه.

خب چیکار کنه؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب اگه من نتونم نیاز جنسی همسرم رو برآورده کنم اون ممکنه یه روزی کم بیاره و این کار رو انجام بده و فراموش نکن که خیلی چیزا دست به دست هم میده تا این اتفاق بیفته.اینجوری نیست که اون خودش راه بیفته و بره یه نفرو پیدا کنه.

از طرف دیگه اون زندگی با منو دوست داره و نمیخواد از من جدا بشه.

خب چیکار کنه؟

دیگه آدم میتونه یکیو انتخاب کنه!!

من نمی‌فهمم چطور آدم‌ها چه زن چه مرد انقدر راحت به کسی‌ که دوسش هم دارن خیانت می‌کنن!!!

مطمئنا کسی‌ بی‌ ار.گا.سم نمیمیره! توجیه خوبی‌ نیست اینی که گفتی‌! یعنی‌ به نظر من!

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...