Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ یکی از صفات نیک حضرت علی ع قضاوت ایشون هستش من به شخصه خیلی چیز ها یاد گرفتم و مولا علی برای قضاوت خیلی اهمیت میدادنو عدل مولا زبان زد خواص و عام بوده حالا بر جایی که یه روز مولا مینشسته یه چنین افراد کثیفی قرار گرفتن:hanghead: من تو همین ده دقیقه یه چیزی حدود یک میلیون فحش نثار اقای قاضی کردم:w74::w74: 7 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ من تو همین ده دقیقه یه چیزی حدود یک میلیون فحش نثار اقای قاضی کردم:w74::w74: وحید فحش نده امیر ازت یاد میگیره بعد تحویل خودت میده 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ چي بگم........ داداش همین بهار خودمونی؟ یعنی برادزن وجید؟ دایی علی رضا:ws3: من تو همین ده دقیقه یه چیزی حدود یک میلیون فحش نثار اقای قاضی کردم:w74::w74: اینجا زن بچه مردم رد میشه:w00: 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ داداش همین بهار خودمونی؟ یعنی برادزن وجید؟ دایی علی رضا:ws3: اینجا زن بچه مردم رد میشه:w00: نه بابا از این داداش الکیاس 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ وحید فحش نده امیر ازت یاد میگیره بعد تحویل خودت میده تو دلم فحش میدم دیگه بگیر تو هم:vahidrk::vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
hamidal 589 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ آخه شما از کجا میدونید که اون بخش آخری رو از خودشون نساخته اند؟ چطور مطمئن هستید که این اتفاق از سوی آن آدم بدرستی تعریف شده؟ چرا به همین سادگی دوست دارید باور کنید که اون آدم اونجوری گفته؟ فقط برای اینکه اون نتیجه مورد رضایت خود را از مسئله بگیرید. اصلا و ابدا دور از ذهن نيست. من اين موضوع در مورد يه زن مسن ديدم چه برسه به سنين جوانتر. وقتي يكي از مسئولان دادگاه به زن 50 ساله شماره تلفن ميده و بعدم بهش ميگه بيا باغ مشكلتم بعدا يه كاري واسش ميكنيم انتظار داري رفتارشون با خانومهاي كم سن تر چطوري باشه؟! جالبه دقيقا اون خانوم مسن هم وقتي شكايت ميكنه ميگن تهمت نزن. ميگه تهمت چيه شماره اش رو موبايلم هست و... خلاصه در نهايت هم بهش ميگن دنبالشو نگيري به نفعته!:icon_pf (34): تازه اين موضوع مربوط به شهر ماست كه كوچيكتره. چه برسه به شهراي بزرگ كه عموما تو ادارات حكومتيشون خيلي شلوغ و شير تو شيره. 10 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ تو دلم فحش میدم دیگه بگیر تو هم:vahidrk::vahidrk: نزن بر سر ناتوان دست زور ***که روزی در افتی به پایش چو مور :pichak29: 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ داداش همین بهار خودمونی؟ یعنی برادزن وجید؟ دایی علی رضا:ws3: مینا این بنده خدا رو از صبح اشتباه گرفتن با داداشم این اون نیست 2 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ متاسفانه فساد در بالاترین لایۀ اجتماع ما لانه کرده. میگن هر چه بگندد نمکش میزنند وای به روزی که بگندد نمک. میدونید مشکل از کجاست؟ مسئولین نظام ما که باید دادخواه شهروندان باشند خود تا خرخره غرق در منجلاب جور و فساد و شهوت هستند. هر کسی هم که معترض بشه به جای اصلاح سرش را زیر آب میکنند تا عبرتی باشد برای دیگران.خفقان مطلق. اگر این بلا بر سر خواهر و مادر ایشان بیاید بدون هیچ توضیحی سر آن مرد روانی بالای دار خواهد رفت. 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده