bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ این بحثا چه نتیجه ای داره الان همه چی مفهومشو از دست داده به جرات میگم بیش از 50 % اوناییم که چادرین و حجابشون کامله به اجبار تو این وضعیتن به خاطر مسائل شغلی یا خانوادگیشون 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ ولی من با این نظر مخالفم... اول از همه ما نمیدونیم چه فرد یا افرادی در جامعه توان انجام چنین اعمالی رو دارند و اگر با این منطق بخواهیم جلو بریم باید حیلی از کارها رو که در زندگی روزانه انجام میدیم از اونها خودداری کنیم... دوم اینکه فردی ممکنه با دیدن موها یا بدن کسی تحریک بشه ولی آیا این تحریکات در نهایت باید ختم به چنین جنایاتی بشند ؟ من فکر میکنم چنین فردی در هر صورت دست به اینکار میزد... ولی منظور من این نبود... منظور من نوع تفکر فرد بود... یعنی شما مشکلی با این تفکر که اگر فردی حجاب نداره پس باید باهاش هر طوری برخورد بشه مشکلی ندارید ؟ اتفاقا به نظر من دقیقا همین حرف زده شده بود... اینکه تو روسری نداشتی در نتیجه اون فرد رو به گناه کشاندی... پس نه تنها حقت بود که مورد تجاوز واقع بشی بلکه باید شلاق هم بخوری... آخه شما از کجا میدونید که اون بخش آخری رو از خودشون نساخته اند؟ چطور مطمئن هستید که این اتفاق از سوی آن آدم بدرستی تعریف شده؟ چرا به همین سادگی دوست دارید باور کنید که اون آدم اونجوری گفته؟ فقط برای اینکه اون نتیجه مورد رضایت خود را از مسئله بگیرید. برخلاف تصور و شناختی که از شما دارم. شاید شما اینبار دارید برای جلب توجه این نوع برخورد میکنید. زاویه نگاه شما نه برای موشکافی مسئله بلکه بیشتر برای هدف دیگری است. و الا مثل نوجوانان با این مسئله برخورد نمیکردید. اینبار شما همان وافن قبلی نیستید. انگار که من هر چی گفتم شما نخوندین. میدونم خوندین ولی با فرافکنی جواب میدی که بسیار برایم غیر قابل قبول است. این مسخره است که یه اتفاقی از سوی یه کارگر بیسواد نادان بیفته و دلیلش هم حماقت همان زن باشه و آنوقت ما به این بهانه چیز های دیگری را مورد نکوهش قرار بدیم. من اینجوری موافق نیستم. لازمست با مسائل نه بشکل برانگیختن احساسات کاربر بلکه بصورت علمی و برابر منطق برخورد کنیم. اگر دیگران در مورد نظرات شما تا این حد برخورد داشته باشند شما اعتراض میکنی ولی اینبار شما خیلی سطحی با این مسئله برخورد کردید. تمام تلا لینک به دیدگاه
پرناز 581 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ کاش مینوشتید : اندر فوائد قفل درب چون اگه انسان موقع خواب در و پنجره خونه شو خوب ببنده از این اتفاقات پیش نمیاد. در ضمن کار زن هم بی اشتباه نبوده. چون باعث تحریک بیمورد دیگران شده. اولا از كجا مطمئني قفل نبوده :w00: دوما گيرم كه نبوده يعني هركه شب خونش رو قفل نكرد تا صبح بايد هزار تا بلا سرش بياد اون مرد يكه بخواد اينجوري تحريك بشه معلومه مريضه وبايد عقده هاش شناسايي بشه 5 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ اولا از كجا مطمئني قفل نبوده :w00:دوما گيرم كه نبوده يعني هركه شب خونش رو قفل نكرد تا صبح بايد هزار تا بلا سرش بياد اون مرد يكه بخواد اينجوري تحريك بشه معلومه مريضه وبايد عقده هاش شناسايي بشه شما ازکجا میدونی که این داستان واقعیه؟ شما بهتره به موضوع تاپیک نظر بدهی. اگر قرار باشه من هم از این ایراد ها از جوابهای شما بگیرم اندازه یه کتاب میشه. لطفا به موضوع توجه کن به من گیر نده. لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ اولا از كجا مطمئني قفل نبوده :w00:دوما گيرم كه نبوده يعني هركه شب خونش رو قفل نكرد تا صبح بايد هزار تا بلا سرش بياد اون مرد يكه بخواد اينجوري تحريك بشه معلومه مريضه وبايد عقده هاش شناسايي بشه پرناز جان زیاد عصبانی نشو تا ما ملت این بلایا سرمون نیاد نمی تونیم به عمق فاجعه پی ببریم. 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ :ws28: کاشکی این مطلب رو تو تاپیک سارا افشار میزاشتیم و بعد میگفتیم این مملکته ما داریم 3 لینک به دیدگاه
پرناز 581 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ شما ازکجا میدونی که این داستان واقعیه؟شما بهتره به موضوع تاپیک نظر بدهی. اگر قرار باشه من هم از این ایراد ها از جوابهای شما بگیرم اندازه یه کتاب میشه. لطفا به موضوع توجه کن به من گیر نده. حالا شما از كجا ميدونستيد واقعيه كه همون صفحه اول اعاده فضل كرديد و تايپيك رو با سخنانتون منور كرديد مال شما كه از هزار تا كتاب بيشتر ميشه چون هميشه ساز مخالف ميزنيد بحث گير دادن نيست بحث اينه كه براي خالي نبودن عريضه ميخواي يه چيزي بنويسي و سرش فكر نميكني يعني هر كه خونش قفل نداشت هر كسي ميتونه هر كاري بكنه منطقت رو ببر بالا ...............اينقدر بيمنطق نباش كه كسي نتونه حرفي بهت بزنه :w00: 4 لینک به دیدگاه
پرناز 581 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ پرناز جان زیاد عصبانی نشو تا ما ملت این بلایا سرمون نیاد نمی تونیم به عمق فاجعه پی ببریم. عصباني شدن من براي بي منطقي بعضي هاست والا اين قضيه به حجاب هم ربطي نداره مگر كم ديديم طرف چادري بوده و مورد تجاوز قرار گرفته 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ :ws28:کاشکی این مطلب رو تو تاپیک سارا افشار میزاشتیم و بعد میگفتیم این مملکته ما داریم اسپم نكن:vahidrk: لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ حلا شما از شما ميدونستيد واقعيه كه همون صفحه اول اعاده فضل كرديد و تايپيك رو با سخنانتون منور كرديد مال شما كه از هزار تا كتاب بيشتر ميشه چون هميشه ساز مخالف ميزنيد بحث گير دادن نيست بحث اينه كه براي خالي نبودن عريضه ميخواي يه چيزي بنويسي و سرش فكر نميكني يعني هر كه خونش قفل نداشت هر كسي ميتونه هر كاري بكنه منطقت رو ببر بالا ...............اينقدر بيمنطق نباش كه كسي نتونه حرفي بهت بزنه :w00: واقعا نمیدونم چی بهت بگم. تو مگه همان کسی نیستی که بر سر مشکلاتی که داشتی آنهمه با من مشاوره کردی و من بهت کمک فکری کردم؟ همه متن گفتگو هامون هست. حالا چی شده که من بی منطق شدم ؟ 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ عصباني شدن من براي بي منطقي بعضي هاست والا اين قضيه به حجاب هم ربطي نداره مگر كم ديديم طرف چادري بوده و مورد تجاوز قرار گرفته وقتی دوستانون نمی تونن بحث کنن دوست دارن بحث رو به حاشیه بکشن و توهین ها شروع میشه شما توجه نکن و به کار خودت ادامه بده 3 لینک به دیدگاه
پرناز 581 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ وقتی دوستانون نمی تونن بحث کنن دوست دارن بحث رو به حاشیه بکشن و توهین ها شروع میشه شما توجه نکن و به کار خودت ادامه بده حق با شماست ..........:icon_gol::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
پرناز 581 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ واقعا نمیدونم چی بهت بگم. تو مگه همان کسی نیستی که بر سر مشکلاتی که داشتی آنهمه با من مشاوره کردی و من بهت کمک فکری کردم؟ همه متن گفتگو هامون هست. حالا چی شده که من بی منطق شدم ؟ بحث سر مسائل خصوصي نيست بحث سر اينه كه حق يه زن رو زير پا ميزاري تا به يه مرد بها بدي .................... 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ زرتشتی ها ندارن و مسیحی ها دارن اما روش زوم نمی کنن مثل مسلمونا و در حد مسلمونا نیستتو کشورای مسیحی نشین هیچ وقت نگفتن زن روسری نداشت تحریک شدم خیلی فرق بین کسی که با دیدن یه زن با بیکینی و کسی با دیدن زن بدون روسری تحریک میشه خود دین مسیحیت داره عزیزم اما کشورای میسجی نشین یا اروپایی دینشون جداس از سیاستشون تجاوز همه جا هست... ولی به نظر من نکته ی اصلی این داستان اصلا اون تجاوز نبود... مسئله رای قاضی بود... بله دقیقا نمود یه انسان متحجر و فندق مغز بود اگر این داستان حقیقت داشته باشه واقعا مطئسف هستم برای سر دم دارن یک کشور که همچین حکمایی رو بر مسند مولا علی قرار میدن ها 5 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ خود دین مسیحیت داره عزیزم اما کشورای میسجی نشین یا اروپایی دینشون جداس از سیاستشون بله دقیقا نمود یه انسان متحجر و فندق مغز بود ها چی شده مینا؟ 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ فقط باید گفت تاسف تاسف تاسف مملکته داریم؟ یارو حس حیونیشو نمیتونه کنترل بکنه به همین راحتی میندازن تقصیر بی حجابی یک زن 5 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ نگرفتم منظورتو اونجا یکی از صفات نیک حضرت علی ع قضاوت ایشون هستش من به شخصه خیلی چیز ها یاد گرفتم و مولا علی برای قضاوت خیلی اهمیت میدادن و عدل مولا زبان زد خواص و عام بوده حالا بر جایی که یه روز مولا مینشسته یه چنین افراد کثیفی قرار گرفتن:hanghead: 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ ادم پست هر جا باشه پسته چه تو دادگاه چه با یه جوراب درحال..... 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده