رفتن به مطلب

اندر فواید حجاب!!(یک داستان کاملا واقعی)

ارسال های توصیه شده

نه من چنین چیزی نمیخوام...اما عقل میگه اگه کسی لخت بیاد سمت کس دیگه حتما قصدی داره پس شاکی نمیشه و به قول دوستمون چرا نصفه شب و به صورت زور و ضرب و شتم؟؟

در ضمن اینکه زن از انکلیس اومده یعنی نمیدونه پوشش چیه؟؟لخت رفت و اومد میکنن اونجا؟؟

جدا متاسفم برای طرز فکر و نتیحه گیریتون...

لختم بیاد تا مرد دلش نمیخواس چیزی نمیشد:banel_smiley_4: اینا انسانن قدرت اختیار دارن حیوون نیستن که

هر چند فکر نکنم حیوونم این کارو کنه

این مرد فکر کرده با بچه طرفه:banel_smiley_4:اینا کارشونه قاضی خریدن

پارتی بازی کردن

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 69
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اگر در قضاوت بر سر موضوعی عفاف و حیا و عصمت رو حذف کنیم جایی برای بحث باقی نمیمونه. پس بی حساب هستیم.

مغلطه نکن:icon_gol:

خدا وکیل مرد مشکل داشته

کسی که ادعای مسلمونی میکنه باید اونقدر مرد باشه که به زن تجاوز نکنه و گرنه دو زار نه دین داره نه شرف:banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه
نه من چنین چیزی نمیخوام...اما عقل میگه اگه کسی لخت بیاد سمت کس دیگه حتما قصدی داره پس شاکی نمیشه و به قول دوستمون چرا نصفه شب و به صورت زور و ضرب و شتم؟؟

در ضمن اینکه زن از انکلیس اومده یعنی نمیدونه پوشش چیه؟؟لخت رفت و اومد میکنن اونجا؟؟

جدا متاسفم برای طرز فکر و نتیحه گیریتون...

:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

خدا وکیل مرد مشکل داشته

کسی که ادعای مسلمونی میکنه باید اونقدر مرد باشه که به زن تجاوز نکنه و گرنه دو زار نه دین داره نه شرف:banel_smiley_4:

:banel_smiley_4:

فرصت کردی اون تاپیک من راجع به تحقیر رو بخون. جواب شما اونجاست.

http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=41751

لینک به دیدگاه

خدا وکیل مرد مشکل داشته

نه دیگه مرد حق داره هر کار بکنه...زن باید بره تو گونی تا خدای نکرده تحریک نشه مرد مسلمون قصه ما!!خدا حفظ کنه این اسلام رو!!!

• Like 7
لینک به دیدگاه
اونایی که معتقدن زنه خودش راضی بوده اگه راضی بوده چرا اومده شکایت کرده:banel_smiley_4:

نمیگن راضی بوده میگن بستر تجاوز رو خودش فراهم کرده:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

نخ دادن یعنی راضی بودن :banel_smiley_4:

این مرد انقدر ندیده بوده یعنی تو خونه اش زن و مادر و خواهرش نبودن که بی حجاب باشن؟:ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه
نه دیگه مرد حق داره هر کار بکنه...زن باید بره تو گونی تا خدای نکرده تحریک نشه مرد مسلمون قصه ما!!خدا حفظ کنه این اسلام رو!!!

به دین ربط نداره کلی حدیث داریم میگه کسی که به زن تجاوز کنه اصلا بخشوده نمیشه

و در مقابلش میگه کسی در شرایطی که شهوت داره اما غلبه کنه به شهوتش و به رنی تجاوز نکنه اتش جهنم براش حرام میشه

اینا از دین نیست فروغ

اینا از بی وجدانی یه عده میاد

خوبه بهش نگفتن پول ماشین مرد هم تو دادی اومده خونت:banel_smiley_4:

اگه یه دختر با یه پسر تو خیابون باشه مامورین ما خوب از خجالتشون در میان اما در این موارد نه:banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه
اگر در قضاوت بر سر موضوعی عفاف و حیا و عصمت رو حذف کنیم جایی برای بحث باقی نمیمونه. پس بی حساب هستیم.

دوست عزیز صحبت شما مثل اینه که فرد مهاجمی به یک شهروند تیر اندازی کنه و وقتی شهروند بر اثر گلوله بمیره این نظریه مطرح بشه که مقصر فرد مهاجم نبوده بلکه مقصر مقتوله که نتونسته جا خالی بده !

• Like 9
لینک به دیدگاه
به دین ربط نداره کلی حدیث داریم میگه کسی که به زن تجاوز کنه اصلا بخشوده نمیشه

و در مقابلش میگه کسی در شرایطی که شهوت داره اما غلبه کنه به شهوتش و به رنی تجاوز نکنه اتش جهنم براش حرام میشه

اینا از دین نیست فروغ

اینا از بی وجدانی یه عده میاد

خوبه بهش نگفتن پول ماشین مرد هم تو دادی اومده خونت:banel_smiley_4:

اگه یه دختر با یه پسر تو خیابون باشه مامورین ما خوب از خجالتشون در میان اما در این موارد نه:banel_smiley_4:

چرا ربط نداره اگه دین بحث حجاب نمیاورد و بازیچه ی دست مردا نمی کرد اینجوری نمیشد

چرا تا الان هیچ زرتشتی و یا مسیحی تو ایران نگرفتن به جرم تجاوز؟

• Like 6
لینک به دیدگاه
نخ دادن یعنی راضی بودن :banel_smiley_4:

این مرد انقدر ندیده بوده یعنی تو خونه اش زن و مادر و خواهرش نبودن که بی حجاب باشن؟:ws52:

به خواهر مادر کاری ندارم اما یه عده 50 تا زنم داشته باشن بازم حریصن

اینجور مردا سزاشون اینه .... ‏:banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه
چرا ربط نداره اگه دین بحث حجاب نمیاورد و بازیچه ی دست مردا نمی کرد اینجوری نمیشد

چرا تا الان هیچ زرتشتی و یا مسیحی تو ایران نگرفتن به جرم تجاوز؟

ببین زرتشیا هم حجاب دارن مسیحیا هم دارن:banel_smiley_4:

بعدش تو کشورای مسیحی نشین بری میبینی اونجا هم تجاوز هست اونجا هم یه عده میگن زن ما رو تحریک کرد

مشکل تجاوز همه جای دنیا هست شک نکن

اما قانون ما در این مورد ضعیفه

• Like 3
لینک به دیدگاه

:icon_redface:غایب سرعتم کمه نتونستم نقل قول بگیرم

من قصدم توهین یا جسارت نبود گفتم جواب اصلی رو بده همین

اگه گذاشتی گای توهین من واقعا عذر میخوام:icon_gol:

تو پروفایلتم نگفتم همینجا گفتم که متوجه شی واقعا قصد جسارت نداشتم:icon_redface:

• Like 2
لینک به دیدگاه

بعدش تو کشورای مسیحی نشین بری میبینی اونجا هم تجاوز هست اونجا هم یه عده میگن زن ما رو تحریک کرد

زرتشتی ها ندارن و مسیحی ها دارن اما روش زوم نمی کنن مثل مسلمونا و در حد مسلمونا نیست

تو کشورای مسیحی نشین هیچ وقت نگفتن زن روسری نداشت تحریک شدم خیلی فرق بین کسی که با دیدن یه زن با بیکینی و کسی با دیدن زن بدون روسری تحریک میشه

• Like 1
لینک به دیدگاه

دوست نداشتم این رو بخونم...

یک مقدار برای من بیش از حد بود...

من از اون بخش تجاوزش اینقدر ناراحت نیستم (ببخشید که این رو میگم... ولی خوب این چیزیه که حس میکنم) از این ناراحتم که چطور برخی اینطوری شدند ؟ چطوری فردی میتونه به خودش اجازه بده و بگه چون تو روسری سرت نبود اگر بهت تجاوز بشه اهمیتی نداره...

خیلی دوست دارم فکر کنم این داستان واقعی نیست... ولی متاسفانه نمونه ی این تفکرات رو در دوستان مومن و معتقد مسلمان به دفعات متعدد دیدیم... همین تاپیک بغلی هم نمونه ای ازش داره...

قرآن و دین این رو نگفتند ؟ خوب من هم نمیگم که چنین گفتند... ولی پس چطور میشه که این نوع تفکر دقیقا در تمام افراد مسلمان وجود داره ؟

نباید ریشه ی اون رو در دین جست و جو کرد ؟

• Like 9
لینک به دیدگاه

تجاوز همه جا هست...

ولی به نظر من نکته ی اصلی این داستان اصلا اون تجاوز نبود... مسئله رای قاضی بود...

• Like 4
لینک به دیدگاه
دوست نداشتم این رو بخونم...

یک مقدار برای من بیش از حد بود...

من از اون بخش تجاوزش اینقدر ناراحت نیستم (ببخشید که این رو میگم... ولی خوب این چیزیه که حس میکنم) از این ناراحتم که چطور برخی اینطوری شدند ؟ چطوری فردی میتونه به خودش اجازه بده و بگه چون تو روسری سرت نبود اگر بهت تجاوز بشه اهمیتی نداره...

خیلی دوست دارم فکر کنم این داستان واقعی نیست... ولی متاسفانه نمونه ی این تفکرات رو در دوستان مومن و معتقد مسلمان به دفعات متعدد دیدیم... همین تاپیک بغلی هم نمونه ای ازش داره...

قرآن و دین این رو نگفتند ؟ خوب من هم نمیگم که چنین گفتند... ولی پس چطور میشه که این نوع تفکر دقیقا در تمام افراد مسلمان وجود داره ؟

نباید ریشه ی اون رو در دین جست و جو کرد ؟

کسی همچین حرفق نزده دوست عزیز.

موضوع اینه که در جامعه یک عده هستند که مستعد بزه و بزهکاری اند. انسان نیاید کاری بکنه که این استعداد آنها شعله ور بشه. انسان میتونه با پوشش مناسب در مقابل یک فرد به او اجازه نده که خوی حیوانیش جلوه بکنه.

مگه اینکه ما بخوایم این قضیه رو طوری بیان کنیم که از متن اون برای متهم کردن یه موضوع دیگه نتیجه بگیریم. اگه واقعا چنین قصدی نداشته باشیم باید معتقد باشیم که نباید کاری بکنیم که انسانهای دارای نفس ضعیف تحریک بشن و به ما صدمه بزنند.

• Like 1
لینک به دیدگاه
کسی همچین حرفق نزده دوست عزیز.

موضوع اینه که در جامعه یک عده هستند که مستعد بزه و بزهکاری اند. انسان نیاید کاری بکنه که این استعداد آنها شعله ور بشه. انسان میتونه با پوشش مناسب در مقابل یک فرد به او اجازه نده که خوی حیوانیش جلوه بکنه.

مگه اینکه ما بخوایم این قضیه رو طوری بیان کنیم که از متن اون برای متهم کردن یه موضوع دیگه نتیجه بگیریم. اگه واقعا چنین قصدی نداشته باشیم باید معتقد باشیم که نباید کاری بکنیم که انسانهای دارای نفس ضعیف تحریک بشن و به ما صدمه بزنند.

ولی من با این نظر مخالفم... اول از همه ما نمیدونیم چه فرد یا افرادی در جامعه توان انجام چنین اعمالی رو دارند و اگر با این منطق بخواهیم جلو بریم باید حیلی از کارها رو که در زندگی روزانه انجام میدیم از اونها خودداری کنیم...

دوم اینکه فردی ممکنه با دیدن موها یا بدن کسی تحریک بشه ولی آیا این تحریکات در نهایت باید ختم به چنین جنایاتی بشند ؟

من فکر میکنم چنین فردی در هر صورت دست به اینکار میزد...

ولی منظور من این نبود... منظور من نوع تفکر فرد بود... یعنی شما مشکلی با این تفکر که اگر فردی حجاب نداره پس باید باهاش هر طوری برخورد بشه مشکلی ندارید ؟

اتفاقا به نظر من دقیقا همین حرف زده شده بود... اینکه تو روسری نداشتی در نتیجه اون فرد رو به گناه کشاندی... پس نه تنها حقت بود که مورد تجاوز واقع بشی بلکه باید شلاق هم بخوری...

• Like 4
لینک به دیدگاه

اگر این داستان حقیقت داشته باشه واقعا مطئسف هستم برای سر دم دارن یک کشور که همچین حکمایی رو بر مسند مولا علی قرار میدن

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...