رفتن به مطلب

نظرتون راجع به الکل و مشروبات الکلی چیه؟

نظرتون راجع به الکل و مشروبات الکلی چیه؟  

44 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. نظرتون راجع به الکل و مشروبات الکلی چیه؟

• 23
    • 14
    • 5
    • 2

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 144
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

زندگي بعدي به قلم وددي آلن

در زندگي بعدي من ميخواهم در جهت معکوس زندگي کنم !

با مردن شروع ميکني و ميبيني که همه چيز خيلي عجيب است...

سپس بيدار ميشوي و ميبيني که در خانه سالمندان هستي!

و هر روز که ميگذرد حالت بهتر ميشود...!

بعد از مدتي چون خيلي سالم و سرحال ميشوي از آنجا اخراجت ميکنند!

بعد از آن ميروي و حقوق بازنشستگيات را ميگيري و وقتي کارت را شروع ميکني در همان

روز اول يک ساعت مچي طلا ميگيري و يک ميهماني برايت ترتيب داده ميشود !!!

(ميهماني اي که موقع بازنشستگي براي شما ميگيرند و به شما پاداش يا هديه ميدهند).

۴۰ سال آزگار کار ميکني تا جوان شوي و از بازنشستگيات لذت ببري...!

سپس حال ميکني و الکل مينوشي و تعداد زيادي دوست دختر خواهي داشت و کمي بعد بايد

خودت را براي دبيرستان آماده کني !!!

سپس دبستان و بعد از آن تبديل به يک بچه ميشوي و بازي ميکني و هيچ مسووليتي نداري...

سپس نوزاد ميشوي و آنگاه به دنيا ميآيي !

در اين مرحله ۹ ماه را بايد به حالت معلق در يک آب گرم مجلل صفا کني که داراي حرارت

مرکزي است و سرويس اتاق هم هميشه مهيا است، و فضا هر روز بزرگتر ميشود، وااااي!

و در پايان شما با يک ارضاء به پايان ميرسيد...!

مي بينيد که حق با بنده است !!! :ws3::ws3::ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
این الان چه ربطی به مشروب داشت؟؟؟

عجبا

خوب گفتی حدیثی چیزی خوندی واسه حرفت منم اینو گفتم!پیامبر وایه شراب نمیاد بگه خوبه کمش

در کل میگم هرچیزی زیاده رویش بده!!شراب رو هم اگه زیاده روی کنی دردسر داره!اما به اندازه یه پیکش هیچ بنده خدایی رو مریض نکرده!!

من نه میگم کسی رو دیدم که فلان طور شده!من خودم رو میگم با بعضی مواقع به اندازه یه پیک خوردن چیزیم نشده

• Like 2
لینک به دیدگاه

هرچیزی ب اندازه ش واسه بدن لازمه .. الکلم همینطور

اگه زیاده روی بشه ک خب مستیه و عواقب بعدش

ولی ب اندازشم کرمای بدنو نابود میکنه :ws3: این قصیه رو شنیدین ک واسه ی جماعتی ی آخوندی داشت صحبت میکرد ک ی کرمو انداخت تو ی لیوان آب چیزیش نشد ( شایدم مرد:ws52: ) بعد یکی دیگه رو انداخت تو ی لیوان مشروبات الکلی متلاشی شد .. گفت حضار محترم چ نتیجه ای گرفتین ؟ گفتن مشروب بخوربم بدنمون کرم نندازه :ws28:

اگه گفتن حرامه واسه عربای جاهل بوده ک همینجوریشم وحشین چ برسه ب وقتی ک مست باشن از خود بی خود بشن دیگه هیچی حالیشون نیست :banel_smiley_4:

ب اندازه بخور همه چی بخور :ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه
هرچیزی ب اندازه ش واسه بدن لازمه .. الکلم همینطور

اگه زیاده روی بشه ک خب مستیه و عواقب بعدش

ولی ب اندازشم کرمای بدنو نابود میکنه :ws3: این قصیه رو شنیدین ک واسه ی جماعتی ی آخوندی داشت صحبت میکرد ک ی کرمو انداخت تو ی لیوان آب چیزیش نشد ( شایدم مرد:ws52: ) بعد یکی دیگه رو انداخت تو ی لیوان مشروبات الکلی متلاشی شد .. گفت حضار محترم چ نتیجه ای گرفتین ؟ گفتن مشروب بخوربم بدنمون کرم نندازه :ws28:

اگه گفتن حرامه واسه عربای جاهل بوده ک همینجوریشم وحشین چ برسه ب وقتی ک مست باشن از خود بی خود بشن دیگه هیچی حالیشون نیست :banel_smiley_4:

ب اندازه بخور همه چی بخور :ws3:

میگم شیما چرا نمیاد مسنجر نگو داره آتیش میسوزونه تو سایت :ws28:

مشروب جزو اون چیزاییه که کم کم حکم حرام بودنش صادر شد ......

از ابتدا حرام نبوده و اولش مکروه بوده چون یک سری خواصیم داشت و داره منتها کم کم برای اینکه تمام مردم بپذیرند، از نهی کردن ارشادو این قضایا شروع شد تا در نهایت حرام شد به این دلیل که ضرر هاش بیشتر از فوائدش بود

حالتی که کسی نمیدونه چی داره بهش میگذره و هر کاریو ممکنه انجام بده یک حالت ناپایداریه که در هیچ جایی از اسلام جایی نداره و کم کم عقل رو از بین میبره .......

• Like 3
لینک به دیدگاه
میگم شیما چرا نمیاد مسنجر نگو داره آتیش میسوزونه تو سایت :ws28:

مشروب جزو اون چیزاییه که کم کم حکم حرام بودنش صادر شد ......

از ابتدا حرام نبوده و اولش مکروه بوده چون یک سری خواصیم داشت و داره منتها کم کم برای اینکه تمام مردم بپذیرند، از نهی کردن ارشادو این قضایا شروع شد تا در نهایت حرام شد به این دلیل که ضرر هاش بیشتر از فوائدش بود

حالتی که کسی نمیدونه چی داره بهش میگذره و هر کاریو ممکنه انجام بده یک حالت ناپایداریه که در هیچ جایی از اسلام جایی نداره و کم کم عقل رو از بین میبره .......

دارم تلاشمو میکنم 50 تا پست بدم :ws44:

ولی خب ب اندازه ش حال میده :ws37:

ا من نیدونستم مکروه بوده

این مراجع عظام الان ک سطح درک و شعور مردم رشد پیدا کرده باید این احکامو تغییر بدن :banel_smiley_4:

سحر ب جز ضایع کردن عقل دیگه چ ضررایی داره ؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
دارم تلاشمو میکنم 50 تا پست بدم :ws44:

ولی خب ب اندازه ش حال میده :ws37:

ا من نیدونستم مکروه بوده

این مراجع عظام الان ک سطح درک و شعور مردم رشد پیدا کرده باید این احکامو تغییر بدن :banel_smiley_4:

سحر ب جز ضایع کردن عقل دیگه چ ضررایی داره ؟

ببین شیما ضایع شدن عقل یه دلیل کلیه که در مدت طولانی به دست میاد ..........

ولی در حالت لحظه ایش، تصورشو بکن آدم سالمش خیلی وقتا درست تصمیم نمیگیره چه برسه به آدم مست ........

فکر کن یکی در حالت مستی کلی از پولاشو تو قمار از دست میده (!) یا کاری میکنه که کل بنیان خانواده رو از بین میبره .........

چون به چشم دیدم خیلی مخالفم .........

بماند از اینکه کلی دلایل متافیزیکی وجود داره که روی روح اثر مخرب میذاره ولی منکر بعضی از خواصش هم در مورد کلیه ها و یا دیگر مسائل جسمیش که من شنیدم نمیشه شد ......

ولی کلیه ها مهم ترند یا مسائلی که بالا گفتم ؟:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

ولی در حالت لحظه ایش، تصورشو بکن آدم سالمش خیلی وقتا درست تصمیم نمیگیره چه برسه به آدم مست ........

فکر کن یکی در حالت مستی کلی از پولاشو تو قمار از دست میده (!) یا کاری میکنه که کل بنیان خانواده رو از بین میبره .........

بماند از اینکه کلی دلایل متافیزیکی وجود داره که روی روح اثر مخرب میذاره ولی منکر بعضی از خواصش هم در مورد کلیه ها و یا دیگر مسائل جسمیش که من شنیدم نمیشه شد ......

خب آدمی ک موقع تصمیمی گیری های زندگیش مست میکنه ذاتا ابلهه :banel_smiley_4:

من واسه تفریح و مواقع دور همی میگم ک خوبه :ws3:

ب نکته ی ظریفی اشاره کردی ... کلیه :ws44:

• Like 3
لینک به دیدگاه
:ws3:نه عزیزم من وارد بحثهای تخصصی نمیشم میخوای برو دفتر املاتو نگا کن یادت بیاد

بحث تخصصی؟؟!!! :w00:

یک آیه را برداشتی تحریف کردی، حکم ارتدادت قطعیه،برو دیه خودت را جور کن که دارم فتواتو آماده میکنم.

• Like 3
لینک به دیدگاه
حشیش به علت نحوه فراوریش حرام هست

خواستی بگو خصوصی برات توضیح میدم فضیش چجوریه بقیش هم که بیخیالشون!

میدونی جوابت شبیه توجیه ادمای روانی قاتل هست(واقعا از این تشبیه من عذر میخوام ولی فقط خواستم یه مثال بالاتری بزنم تا قضیه برات روشنتر بشه!)

اونی که مشکل روانی داره ومیخواد قتلشو توجیه کنه درنهایت خودشو میزنه به دیوانگی ومیگه نمیدونی که چه لذتی داره!!

یعنی از هرچیزی لذت ببریم خوبه؟

عجب نتیجه گیری کردی دانی!

شما یا معنی اوقات فراغت رو تا حالا نمیدونید یا صرفا قصد دارید سفسطه کنید

من متاسفانه وقتم واقعا تنگه واگر از این توجیهتون میخواین خلقی رو قانع کنید من قانع شدم وقبول کردم که مشروب خیلی خوبه ولی من نمیخورم

شما بیا پیش من یه استکان عرق میدم بهت اگه تونستی تا 24 ساعت خودت یا اطرافیانتو به یاد بیاری من حاضرم یه دائم الخمر رسمی بشم!

خیلی پرادعاتر از شماهاشو دیدم که چقدر بحث جنبه واین حرفارو راه انداخته بودن ولی حتی تحمل دوقطره بیشتر یا کمتررو هم نداشتن

بگذریم

هرانسانی شخصیتش با وقوع اتفاقاتی تکمیل تر میشه اگر شما خجالتی بودنتون یا کمرویی خودتون رو با خوردن مشروب از بین رفته میبینید دلیل نمیشه این نسخه رو برای همه بپیچید

قضیه درد چشم وبیطار میشه گل پسر!

من هفتاد درصد ادامای دوروبرم کم یا زیاد مشروب میخورن ولی یه نفرش هم نمیتونه بگه من تو خوردن اینقدر ظرفیت دارم!

همونطوری که بالا گفتم اون مشروب رو یه رفیق ارمنی دارم که برا خودش درست میکنه وهرکسی ادعا کرده همون بلایی که گفتم فقط با یه لیوان سرش اومده مطمئنم شما هم مستثنی نیستید همونطوری هم که گفتین همه بلاهای شرابخواری سرتون اومده!

اصلا اینکه یکی بخوره یا نخوره به من ربطی نداره وبعد مذهبیش هم برای هرکسی با توجه به اعتقاداتش مهمه ولی چیزی که هست واقعیت امرهست واینکه با توجیهات کودکانه بخواهیم ماست رو سیاه وروز رو شب جلوه بدیم

برو با خوردنت خوش باش!

یه روزی وقتی کبدت از کار افتاد به گوربابای اون کسی که برات اراجیف تو مقالش برای کم کردن وزن ردیف کرده یادداشت مینویسی

دوستانی که پزشکی یا شیمی خونده باشن بهتر میتونن تورو توجیه کنن ولی کسی که نخواد واقعیت هارو بدونه بهتره براش هیچی نگیم!

همون توصیه رو برای کاهش وزن به یکی از دوستان منم کرده بودن ولی بخاطر نوع خاصبیماریش نه بخاطر محسنات الکل چون مواد وترکیببات دارویی تشدید میکرد مشکلشو ولی به علت نوع اعتقادش از یه روش دیگه استفاده کرد ودریه پریود زمانی بزرگتر بالاخره جواب لازم رو گرفت

بیخیال

اولا خیلی دوست دارم این مشروب ارمنی را بخورم که با یک پیکش ادم را میبره هوا.

همین پست هایی که دیشب در سایت دادم.در زمانی مستی دادم.یک پیک عرق هم نخورده بودم.

7 تا پیک خورده بودم.عرقشم حداقل 40 درصد الکل داشت.ولی خیلی عادی بودم.

حداقل میدونم یک ششم پستهایی که تو این باشگاه دادم را در زمانی مستی دادم.

الان هم مشروب جلوم هست .دارم میخورم.پیک چهارم من هست

اگر اطرافیان شما با خوردن یک پیک هیچی یادشون نمیاد.و دیوونه میشن

2 حالت داره.یا دیگه خیلی بی جنبه هستند.مثلا من یک رفیق دارم .الان 2 ساله مشروب نمیخوره.چون مشروب با بدنش سازگار نیست.یک پیک بزنه.با کله میره تو دیوار.

یا اینکه مشروب اون اقای ارمنی خیلی خاص هست و جز عجایب هفتگانه دنیا میشه قلمدادش کزد.

لینک به دیدگاه

اون دوست عزیزمون هم گفتند.ادمی که بخواد در این مواقع مست کنه .واقعا برایش تاسف خورد.

مگه هر موقع مشروب خوردن میگیم درسته.

مثل این میمونه که یک نفر موقع امتحانات بشینه مشروب بخوره.خوب تابلو نمیتونه درسش را بخونه.

مشروب را در زمانی تفریح .در زمان مهمونی.

یک مثال بزنم.من عکسی را دیده بودم که جشن فارغ التحصیلی پزشکان بود..

روی میز هم مشروب بود و داشتند میل میکردند.

اون دکتر که موقع عملش که مشروب نمیخورد که.تو جشن داشت میخورد.

راستی من یک سوال دارم.وقتی میگید که ضرر داره.و ضررش هم خیلی زیاده.

چرا پزشکان مشروب میخورند.

زن عمو یا بهتر بگم دوست دختر عموم که یک دانمارکی هست پزشک هست.

من عکس های تولدش را دیدم.تمام افراد اون مهمونی داشتند مشروب میخوردند.90 درصدشون هم پزشک بودند..

چرا علنا هیچ پزشکی نگفته که هرگز مشروب نخورید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

راستی من یک سوال دارم.وقتی میگید که ضرر داره.و ضررش هم خیلی زیاده.

چرا پزشکان مشروب میخورند.

پزشکا میدونن سیگار ضرر داره ولی اکثرا مصرف میکنن

پزشکا بهتر از بقیه میدونن نمک واسه بدن سمه ولی مصرف میکنن

مشروبم همینطوره ... ضرر داره ولی لذتم داره ک باع ثمیشه این لذت واسه اکثر آدما ب مضراتش بچربه

ی استاد داریم ک میگه هیچ چیز خوشگل یا خوشمزه یا خوش بویی تو دنیا وجود نداره ک ضرر نداشته باشه

ی مثال ساده میزنم همین گل سرخ با اینهمه خوشگلیش خار داره .. حالا ما ب خاطر اینکه احیانا خار تو دستمون نداره از لذت داشتن این گل خودمونو محروم کنیم ؟

درمورد مشروب ارمنی ... داداشم ی دوست ارمنی داره ک پدرش ب خاطر مشکلات قلبی نمیتونه از مشروب استفاده کنه و شرابای ناب 5-6 ساله از شیراز واسش میارن

هنوز واسه من نیاوردن ولی داداشم ک میگه با 2 پیکش راحت مست میشی

شاید منظور این دوستمونم از اینا باشه و گرنه ما ک عرق ارمنی دیگه ای ندیدیم :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
دوست عزیز گمنام،بینام یا ...

تو صفحات قبل 2 تا مقاله گذاشتیم،نخوندی؟؟؟؟

یکی ضرر هاش یکی فوایدش!!

من اسمم رو تو امضام گذاشتم: وقتي يک کلمه توي جمله با حرف بزرگ شروع ميشه، اسم هستش و نبايد اونو معني کني.

و اوني که گذاشته شده اصلا مقاله نيست.

• درباره خصوصيت هاي يک مقاله ميتونيد توي گوگل سرچ کنيد.
  • لينک داده شده به هيچ مقاله خاصي اشاره نميکنه
  • در پستي که دادم گفتم که يک مقاله نه ترجمه
  • در پستي که دادم گفتم که نويسندش ايراني نباشه

در ضمن من خودم تاحالا از اين جور چيزا نخوردم. آخرين حدش دلستر بوده:4chsmu1:

اما يه نظر بنده حقير اکثر حرفايي که در اين موارد ميزنن من دراوردي هستش. چه اونايي که ميخورن و چه اونايي هم که نميخورن.

لینک به دیدگاه

من به شخصه از صحبت کردن و نزدیک شدن به آدم مست حس بدی بهم دست میده.همون طور که از دیدن یه معتاد و خمار و نئشه حس بدی پیدا میکنم.

چون احساس میکنم به وجود انسانیش توهین کرده.و ضعف انسان رو نشون میده

• Like 2
لینک به دیدگاه
پزشکا میدونن سیگار ضرر داره ولی اکثرا مصرف میکنن

پزشکا بهتر از بقیه میدونن نمک واسه بدن سمه ولی مصرف میکنن

مشروبم همینطوره ... ضرر داره ولی لذتم داره ک باع ثمیشه این لذت واسه اکثر آدما ب مضراتش بچربه

ی استاد داریم ک میگه هیچ چیز خوشگل یا خوشمزه یا خوش بویی تو دنیا وجود نداره ک ضرر نداشته باشه

ی مثال ساده میزنم همین گل سرخ با اینهمه خوشگلیش خار داره .. حالا ما ب خاطر اینکه احیانا خار تو دستمون نداره از لذت داشتن این گل خودمونو محروم کنیم ؟

درمورد مشروب ارمنی ... داداشم ی دوست ارمنی داره ک پدرش ب خاطر مشکلات قلبی نمیتونه از مشروب استفاده کنه و شرابای ناب 5-6 ساله از شیراز واسش میارن

هنوز واسه من نیاوردن ولی داداشم ک میگه با 2 پیکش راحت مست میشی

شاید منظور این دوستمونم از اینا باشه و گرنه ما ک عرق ارمنی دیگه ای ندیدیم :ws3:

این که درست.از بزرگترین دکتر تغذیه جهان پرسیدن که در یک جمله بگو چه غذاهایی خوبه.

حرف قشنگی زد.

گفت هر چی خوشمزه هست نخور و هر چی بی مزه هست بخور.

کسی منکر ضررش نیست.چون خودتون گفتید نمک هم ضرر داره.

کسی که مشروب خورده لذتش را درک میکنه.

اگر من قرار باشه که مثلا در پیری به جای 70 سال بشه 80 سال عمر بکنم.ولی تو دنیا هیج لذتی نبرم چه فایده داره

مشروب که نخورم.گوشت و غذا های خوشمزه نخورم.شهربازی ندرم و ادرنالین منتشر نکنم که جدیدا میگند ضررهایی داره.

یکباره بگید برم بمیرم دیگه

• Like 2
لینک به دیدگاه

يك يا حداقل 2 گيلاس شراب سرخ واس هر انساني ضروري هستش.والا بايد هرروز 1كيلو انگور بخوري.

يكي اينه كه براقلب خوبه

اين نظر تازگي با قطيعت بيان شده

لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...