Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ ببخشید تو دانشگاه های خارج عاشق چشم و ابروتون نیستن که این غذا ها رو بدن. سالاد اٌنسی حساب می شه. بقیه ی غذاهام گرونه. 5 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ اینم یه عکس که من خودم از غذای سلف دانشگاهمون گرفتم 2 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ ببخشید تو دانشگاه های خارج عاشق چشم و ابروتون نیستن که این غذا ها رو بدن.سالاد اٌنسی حساب می شه. بقیه ی غذاهام گرونه. تو باز حرف زدی مرفح بی درد :w00: درد بی پولی ماله ماهاست 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ ببخشید تو دانشگاه های خارج عاشق چشم و ابروتون نیستن که این غذا ها رو بدن.سالاد اٌنسی حساب می شه. بقیه ی غذاهام گرونه. تو ایراان این همه پول نفت و معدن و ... میره حسااب دولت پس باید دانشگاهش غذاهاش خوب باشه خارجی هااا هم پول می گیرن ولی بهترین خدمااات رو میدن 2 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ مرغ یه پا داره باز حرف زدی مرغا تو کانادا رو نمیدونم ولی مرغ من یه پا داره:w00: لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ تو دانشگاه ما که هر وقت قرمه سبزی میدن چمنهای داشگاه کوتاه میشه باقیشو من نمی دونم:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده