راه سبز امید 1331 مالک ارسال شده در 11 فروردین، 2011 بعد این فنا از کجا شروع شد ...؟ کی بود ...؟:jc_thinking: از مدیر تالار آزادمون بپرس دیکتاتور 2
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 11 فروردین، 2011 ای کوفت نگیری تو خونه اینهههههههههههههه:icon_pf (34): میگم شما کلا همش خونه شقی اینایید ......... آخی بیچاره وحید..... 3
shaden. 18583 ارسال شده در 11 فروردین، 2011 میگم شما کلا همش خونه شقی اینایید .........آخی بیچاره وحید..... بابا ما یه شب رفتیم اونجا ناغافل عکس گرفتن خونه آبجیمه به وحید چه؟:w00: 3
راه سبز امید 1331 مالک ارسال شده در 11 فروردین، 2011 این عکس دخمل مامانمه ! دخمله مامانتم خوشکله اماآدم یاد 10 هزار قبل میلاد مسیح میفته 2
Afsaneh.M 19632 ارسال شده در 11 فروردین، 2011 دخمله مامانتم خوشکلهاماآدم یاد 10 هزار قبل میلاد مسیح میفته خب دخمل مامانم برا همون دوره هست 3
RoBiC 590 ارسال شده در 11 فروردین، 2011 عجب تاپیک مز***فی! البوم خانوادگیه یا البوم عکسهای خودتون!!؟ یا تاپیک نزنید یا اگه میزنید حواستون باشه محتوا هم داشته باشه! 5
shaden. 18583 ارسال شده در 11 فروردین، 2011 عجب تاپیک مز***فی! البوم خانوادگیه یا البوم عکسهای خودتون!!؟ یا تاپیک نزنید یا اگه میزنید حواستون باشه محتوا هم داشته باشه! شما ناراحتی شرکت نکن 4
پارسیاتیدا 415 ارسال شده در 11 فروردین، 2011 عجب تاپیک مز***فی! البوم خانوادگیه یا البوم عکسهای خودتون!!؟ یا تاپیک نزنید یا اگه میزنید حواستون باشه محتوا هم داشته باشه! منم ميخواستم همينو بگم ولي نه به اين غلظت. آخه عنوانش بچه هاي نوانديشانه. 4
shaden. 18583 ارسال شده در 11 فروردین، 2011 منم ميخواستم همينو بگم ولي نه به اين غلظت. آخه عنوانش بچه هاي نوانديشانه. عزیزم من پسرم جز کاربرای انجمنه اما چون درسش زیاده وقت نمیکنه بیاد اتفاقا میخواستم توضیح بدم فکر کردم لازم نیست 8
RoBiC 590 ارسال شده در 11 فروردین، 2011 شما ناراحتی شرکت نکن شما استارتری!؟ :thk: منم ميخواستم همينو بگم ولي نه به اين غلظت. آخه عنوانش بچه هاي نوانديشانه. خب عادت کردند به اسپم و پست های بی محتوا 4
shaden. 18583 ارسال شده در 11 فروردین، 2011 شما استارتری!؟ :thk: خب عادت کردند به اسپم و پست های بی محتوا فکر کنم توضیحمو بخونی بد نیست 3
shaden. 18583 ارسال شده در 11 فروردین، 2011 البته بهتر بود توضیحتون رو همراه پست عکس میدادید ببینید دوست عزیز بعضی موقع ها یه مقدار شوخی بد نیست سریع قضاوت نکنید و اسم اسپم روش نذارید 5
الهام. 8079 ارسال شده در 11 فروردین، 2011 ببینید دوست عزیز بعضی موقع ها یه مقدار شوخی بد نیست سریع قضاوت نکنید و اسم اسپم روش نذارید بهار جون بييييييييييييخيال!! جواب هر كسي رو كه نبايد داد...تو عسك بچه هاتو بذار ما كيف مي كنيييييم اينا احتمالا هنوز با جو اينجا آشنا نيستن! 6
shaden. 18583 ارسال شده در 11 فروردین، 2011 بهار جون بييييييييييييخيال!! جواب هر كسي رو كه نبايد داد...تو عسك بچه هاتو بذار ما كيف مي كنيييييم اينا احتمالا هنوز با جو اينجا آشنا نيستن! ممنون گلم من دیگه میرم شب همه به خیر 3
RoBiC 590 ارسال شده در 11 فروردین، 2011 ببینید دوست عزیز بعضی موقع ها یه مقدار شوخی بد نیست سریع قضاوت نکنید و اسم اسپم روش نذارید نمیخوام بحثو کش بدم.فقط بگم کلیت فروم ها بر اساس شوخی بنا شده در ایران!! یه نگاهی به تاپیکا بندازید به این نتیجه میرسید.تاپیکی که در تالار عکاسیه و مطالبش حتی در حد 50% هم به عنوان و مکانش ربط نداره بهتره در ادامه دادنش تجدید نظر بشه 4
پارسیاتیدا 415 ارسال شده در 11 فروردین، 2011 بهار جون بييييييييييييخيال!! جواب هر كسي رو كه نبايد داد...تو عسك بچه هاتو بذار ما كيف مي كنيييييم اينا احتمالا هنوز با جو اينجا آشنا نيستن! چرا عزيزم.اتفاقا من كه خيلي اشنام.يه تاپيك كه زده ميشه 5 دقيقه بعد 40 صفحه شده كه هيچي ازش متوجه نميشي. 4
RoBiC 590 ارسال شده در 11 فروردین، 2011 چرا عزيزم.اتفاقا من كه خيلي اشنام.يه تاپيك كه زده ميشه 5 دقيقه بعد 40 صفحه شده كه هيچي ازش متوجه نميشي. ولش کن نسرین! به قول خودش جواب هر کسیو نباید داد! قبل از اینکه اینا بدونن فروم چیه ما فروم باز بودیم! 1
الهام. 8079 ارسال شده در 11 فروردین، 2011 ممنون گلم من دیگه میرم شب همه به خیر شب توام بخير نمیخوام بحثو کش بدم.فقط بگم کلیت فروم ها بر اساس شوخی بنا شده در ایران!! یه نگاهی به تاپیکا بندازید به این نتیجه میرسید.تاپیکی که در تالار عکاسیه و مطالبش حتی در حد 50% هم به عنوان و مکانش ربط نداره بهتره در ادامه دادنش تجدید نظر بشه خب باشه...قبول چرا عزيزم.اتفاقا من كه خيلي اشنام.يه تاپيك كه زده ميشه 5 دقيقه بعد 40 صفحه شده كه هيچي ازش متوجه نميشي. چرا به بهار گير دادين پس؟؟ اون كه مطلب بي ربط نذاشته...عكس بچه هاشو گذاشته كه هيچ اشكاليم نداره اگه به نظرت اسپم بده به اونايي گير بده كه اسپم مي كنن...نه يه عضو فعال كه بيشتر پستاش مفيده 6
الهام. 8079 ارسال شده در 11 فروردین، 2011 ولش کن نسرین! به قول خودش جواب هر کسیو نباید داد! قبل از اینکه اینا بدونن فروم چیه ما فروم باز بودیم! باباااااااااااااا...فروووووووووووومممممم كشتي منوووووووو 3
ارسال های توصیه شده