راه سبز امید 1331 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ بعد این فنا از کجا شروع شد ...؟ کی بود ...؟:jc_thinking: از مدیر تالار آزادمون بپرس دیکتاتور 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ ای کوفت نگیری تو خونه اینهههههههههههههه:icon_pf (34): میگم شما کلا همش خونه شقی اینایید ......... آخی بیچاره وحید..... 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ میگم شما کلا همش خونه شقی اینایید .........آخی بیچاره وحید..... بابا ما یه شب رفتیم اونجا ناغافل عکس گرفتن خونه آبجیمه به وحید چه؟:w00: 3 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ این عکس دخمل مامانمه ! دخمله مامانتم خوشکله اماآدم یاد 10 هزار قبل میلاد مسیح میفته 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ دخمله مامانتم خوشکلهاماآدم یاد 10 هزار قبل میلاد مسیح میفته خب دخمل مامانم برا همون دوره هست 3 لینک به دیدگاه
RoBiC 590 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ عجب تاپیک مز***فی! البوم خانوادگیه یا البوم عکسهای خودتون!!؟ یا تاپیک نزنید یا اگه میزنید حواستون باشه محتوا هم داشته باشه! 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ عجب تاپیک مز***فی! البوم خانوادگیه یا البوم عکسهای خودتون!!؟ یا تاپیک نزنید یا اگه میزنید حواستون باشه محتوا هم داشته باشه! شما ناراحتی شرکت نکن 4 لینک به دیدگاه
پارسیاتیدا 415 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ عجب تاپیک مز***فی! البوم خانوادگیه یا البوم عکسهای خودتون!!؟ یا تاپیک نزنید یا اگه میزنید حواستون باشه محتوا هم داشته باشه! منم ميخواستم همينو بگم ولي نه به اين غلظت. آخه عنوانش بچه هاي نوانديشانه. 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ منم ميخواستم همينو بگم ولي نه به اين غلظت. آخه عنوانش بچه هاي نوانديشانه. عزیزم من پسرم جز کاربرای انجمنه اما چون درسش زیاده وقت نمیکنه بیاد اتفاقا میخواستم توضیح بدم فکر کردم لازم نیست 8 لینک به دیدگاه
RoBiC 590 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ شما ناراحتی شرکت نکن شما استارتری!؟ :thk: منم ميخواستم همينو بگم ولي نه به اين غلظت. آخه عنوانش بچه هاي نوانديشانه. خب عادت کردند به اسپم و پست های بی محتوا 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ شما استارتری!؟ :thk: خب عادت کردند به اسپم و پست های بی محتوا فکر کنم توضیحمو بخونی بد نیست 3 لینک به دیدگاه
RoBiC 590 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ البته بهتر بود توضیحتون رو همراه پست عکس میدادید 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ البته بهتر بود توضیحتون رو همراه پست عکس میدادید ببینید دوست عزیز بعضی موقع ها یه مقدار شوخی بد نیست سریع قضاوت نکنید و اسم اسپم روش نذارید 5 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ ببینید دوست عزیز بعضی موقع ها یه مقدار شوخی بد نیست سریع قضاوت نکنید و اسم اسپم روش نذارید بهار جون بييييييييييييخيال!! جواب هر كسي رو كه نبايد داد...تو عسك بچه هاتو بذار ما كيف مي كنيييييم اينا احتمالا هنوز با جو اينجا آشنا نيستن! 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ بهار جون بييييييييييييخيال!! جواب هر كسي رو كه نبايد داد...تو عسك بچه هاتو بذار ما كيف مي كنيييييم اينا احتمالا هنوز با جو اينجا آشنا نيستن! ممنون گلم من دیگه میرم شب همه به خیر 3 لینک به دیدگاه
RoBiC 590 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ ببینید دوست عزیز بعضی موقع ها یه مقدار شوخی بد نیست سریع قضاوت نکنید و اسم اسپم روش نذارید نمیخوام بحثو کش بدم.فقط بگم کلیت فروم ها بر اساس شوخی بنا شده در ایران!! یه نگاهی به تاپیکا بندازید به این نتیجه میرسید.تاپیکی که در تالار عکاسیه و مطالبش حتی در حد 50% هم به عنوان و مکانش ربط نداره بهتره در ادامه دادنش تجدید نظر بشه 4 لینک به دیدگاه
پارسیاتیدا 415 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ بهار جون بييييييييييييخيال!! جواب هر كسي رو كه نبايد داد...تو عسك بچه هاتو بذار ما كيف مي كنيييييم اينا احتمالا هنوز با جو اينجا آشنا نيستن! چرا عزيزم.اتفاقا من كه خيلي اشنام.يه تاپيك كه زده ميشه 5 دقيقه بعد 40 صفحه شده كه هيچي ازش متوجه نميشي. 4 لینک به دیدگاه
RoBiC 590 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ چرا عزيزم.اتفاقا من كه خيلي اشنام.يه تاپيك كه زده ميشه 5 دقيقه بعد 40 صفحه شده كه هيچي ازش متوجه نميشي. ولش کن نسرین! به قول خودش جواب هر کسیو نباید داد! قبل از اینکه اینا بدونن فروم چیه ما فروم باز بودیم! 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ ممنون گلم من دیگه میرم شب همه به خیر شب توام بخير نمیخوام بحثو کش بدم.فقط بگم کلیت فروم ها بر اساس شوخی بنا شده در ایران!! یه نگاهی به تاپیکا بندازید به این نتیجه میرسید.تاپیکی که در تالار عکاسیه و مطالبش حتی در حد 50% هم به عنوان و مکانش ربط نداره بهتره در ادامه دادنش تجدید نظر بشه خب باشه...قبول چرا عزيزم.اتفاقا من كه خيلي اشنام.يه تاپيك كه زده ميشه 5 دقيقه بعد 40 صفحه شده كه هيچي ازش متوجه نميشي. چرا به بهار گير دادين پس؟؟ اون كه مطلب بي ربط نذاشته...عكس بچه هاشو گذاشته كه هيچ اشكاليم نداره اگه به نظرت اسپم بده به اونايي گير بده كه اسپم مي كنن...نه يه عضو فعال كه بيشتر پستاش مفيده 6 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ ولش کن نسرین! به قول خودش جواب هر کسیو نباید داد! قبل از اینکه اینا بدونن فروم چیه ما فروم باز بودیم! باباااااااااااااا...فروووووووووووومممممم كشتي منوووووووو 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده