رفتن به مطلب

ایا با صیغه موافق هستید؟

ایا با صیغه ی موقت موافق هستید  

59 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. ایا با صیغه ی موقت موافق هستید

ارسال های توصیه شده

بابک بیا جواب سوال منو بده :banel_smiley_4:

اگر خواهرم خودش بالغ باشه و موافق زندگي خودش بااشه بلي به من ربطي ندااره سنتي فكر نكنيد هر كس مسول زندگي خودش هست

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 136
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام به همه دوستان .

میدونستید که تو اسلام (شیعه ، اهل تسنن صیغه ندارند ) . صیغه برای مجرد ها اونهم در صورت اضطرار مجازه .:ws52::ws37: واسه اونهایی که متاهلند مذمومه .:ws46::ws46: ظاهرا الان متاهلین بیشر تو جامعه دنبال صیغه اند .

در کل شرایط جامعه رو مناسب واسه صیغه نمیدونم . (ولی اگه فرد در معرض گناه قرار گرفت . خوب حلالش بهتره :ws41:)

• Like 3
لینک به دیدگاه
اگر خواهرم خودش بالغ باشه و موافق زندگي خودش بااشه بلي به من ربطي ندااره سنتي فكر نكنيد هر كس مسول زندگي خودش هست

حرف درست ...

• Like 1
لینک به دیدگاه

خواهش میکنم شعار ندین!!! دو دقیقه تو ذهنتون مجسم کنین خواهرتون یا دخترتون الان رفته داره صیغه میکنه!! اگر فشار خونتون نرفت بالا ، بیایین بگین موافق صیغه هستین.

• Like 6
لینک به دیدگاه

ولی من با خودم دارم یه چیزی فکر میکنم دختر و پسر مجرد که باهم دوست میشن و در حالا به گناه افتادن هستن چه ایرادی داره که بینشون یه حساب و کتابی باشه

بهتر نیست که به جای اینکه به صورت حرام با هم نزدیکی کنن بینشون یه صیغه ی محرمیت خونده بشه و بعد با هم باشن؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
من مخالفم :w00::w00::w00:

چون یه طرفه هستش:167::167::167:

من مخالفم چون یه طرفه نیست وقتی صیغه خونده میشه طرفی که میگه قبلت یعنی از این کارش رضایت داره

• Like 3
لینک به دیدگاه
ولی من با خودم دارم یه چیزی فکر میکنم دختر و پسر مجرد که باهم دوست میشن و در حالا به گناه افتادن هستن چه ایرادی داره که بینشون یه حساب و کتابی باشه

بهتر نیست که به جای اینکه به صورت حرام با هم نزدیکی کنن بینشون یه صیغه ی محرمیت خونده بشه و بعد با هم باشن؟

من از خواهراي خوبم عذر ميخام:

آقا شاهين منم مثل شما مردم و به خواست ميل ج ن س ي اگه بخم قضاوت كنم بايد حرف شما رو تاييد كنم بعضي كارا مختص بعضي جوامعه تو جامعه ما زن وقتي شرايطشو از دست بده خود شما،من،و خيلياي ديگه حاضر نيستيم نگاهش كنيم

قديمي فكر نميكنم اما اگه عاشق كسي بشي يعني براش جون بدي(واقعا ها)بهت بگن ايشون قبل از شما با كسي ديگه بوده حتي سلام و احوالپرسي نه امر بقول شما عملي دنيا رو سرت خراب ميشه نگو نه چون تا تو شرايطش نباشي نميتوني با اين قطعيت نظر بدي

2-همونطور كه مرد دوست داره همسرش مال خودش و تنها خودش باشه يعني مالكيت جسمي و روحي! پس بايد اين امر رو درباره همسرت هم قبول كني پس يكطرفه قضاوت نكن برادر من به اونام اين حقو بده

ضمنا صيغه اگر يك روزي خوب بوده حالا شده ابزار لذات شهوانيه يك عده اي ك خواهرمونم بهش اشاره كرد پس الان جايز نيست

• Like 5
لینک به دیدگاه

در هر صورتی مخالفم .

چه مجرد چه متاهل .

صیغه برای مجرد فقط باعث میشه طرف با فکر اینکه هیچ کار بدی نمیکنه ، تا ته قضیه بره ، بعد که داغیش پرید، کی میخاد جمع کنه قضیه رو ؟ وقتی طرف نه کار داره نه هیچی ؟؟ پس نا محرمانه حداقل یه خط قرمزهایی نگه داشته میشه .

کسی هم نخاد خط قرمز نگه داره نیازی به شرعی کردن ندارن ، صیغه هم لازم نیست .

البته در یک صورت خوبه اونم وقتی زمینه رسمی شدن قضیه هست ، وقتی خانواده میدونن .

در مورد متاهلا که واضح و مبرهن است ، بلدن همون دایمشو مواظب باشن ، بسه .

• Like 7
لینک به دیدگاه
من از خواهراي خوبم عذر ميخام:

آقا شاهين منم مثل شما مردم و به خواست ميل ج ن س ي اگه بخم قضاوت كنم بايد حرف شما رو تاييد كنم بعضي كارا مختص بعضي جوامعه تو جامعه ما زن وقتي شرايطشو از دست بده خود شما،من،و خيلياي ديگه حاضر نيستيم نگاهش كنيم

قديمي فكر نميكنم اما اگه عاشق كسي بشي يعني براش جون بدي(واقعا ها)بهت بگن ايشون قبل از شما با كسي ديگه بوده حتي سلام و احوالپرسي نه امر بقول شما عملي دنيا رو سرت خراب ميشه نگو نه چون تا تو شرايطش نباشي نميتوني با اين قطعيت نظر بدي

2-همونطور كه مرد دوست داره همسرش مال خودش و تنها خودش باشه يعني مالكيت جسمي و روحي! پس بايد اين امر رو درباره همسرت هم قبول كني پس يكطرفه قضاوت نكن برادر من به اونام اين حقو بده

ضمنا صيغه اگر يك روزي خوب بوده حالا شده ابزار لذات شهوانيه يك عده اي ك خواهرمونم بهش اشاره كرد پس الان جايز نيست

من اگر قبل از ازدواج با کسی بودم و با هم اگر رابطه داشتیم باید این حق رو به طرف مقابلم رو بدم که اون هم اجازه این رو داشته که با کسی دیگه باشه

من به یه چیزی اعتقاد دارم ادم اگر خودش رو برای همسر ایندش پاک نگه داره حقش این هستش که پاک گیرش بیاد ولی اگر از قبل با کسی بود این کمال خود خواهی هستش که این حق رو از طرف مقابلش بگیره

• Like 5
لینک به دیدگاه
من اگر قبل از ازدواج با کسی بودم و با هم اگر رابطه داشتیم باید این حق رو به طرف مقابلم رو بدم که اون هم اجازه این رو داشته که با کسی دیگه باشه

من به یه چیزی اعتقاد دارم ادم اگر خودش رو برای همسر ایندش پاک نگه داره حقش این هستش که پاک گیرش بیاد ولی اگر از قبل با کسی بود این کمال خود خواهی هستش که این حق رو از طرف مقابلش بگیره

کاملا موافقم :rose:

• Like 3
لینک به دیدگاه
:ws3::ws3:

اخه مادر جون چه طور می خوای با اون کمر خمیدت دست لرزونت منو بزنی:ws47:

الان كه شقايق اومد خدمتت رسيد حالت جا مياد!!!!!:167::persiana__hahaha:

• Like 1
لینک به دیدگاه

حرف شما متين دوست عزيز

اين كه يك بحث اخلاقيه و قبول اما چند نفر رو ميشناسي كه وقتي به هدفشون ميرسن جيم نميشن؟بعد اون دختر بدبخت چكار كنه؟خودفروشي؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!

بايد ازدواج كنه؟با كي؟حالا اگر خدا نكرده شما ديديش و ازش خوشت اومد اساسي حالا چي؟حتي وقت بفهمي با يك نيت خير با كسي بوده وحالا دختر نيست اون وقت چي بازم موافقي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه موافقي كه ما 2 نگرش متفاوت داريمو ديگه بحثي نيست:icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...