آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۴ [h=1]کنسرت خوانندگان[/h] [h=1]معرفی جدیدترین آهنگ های خوانندگان ایرانی[/h] لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۴ سلام. خسته نباشیییییید چهارشنبه سوریتون مبارک... شب خوبی داشته باشید خدافس 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۴ سلام.خسته نباشیییییید چهارشنبه سوریتون مبارک... شب خوبی داشته باشید خدافس علیک سلام . چهارشنبه سوری شما هم مبارک . شما هم شب خوبی داشته باشی بازم بیا اینورا. باشه خدافظ 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ علیک سلام . چهارشنبه سوری شما هم مبارک .شما هم شب خوبی داشته باشی بازم بیا اینورا. باشه خدافظ سیلام رفیق جونی. شب خوب تموم شد.نصف شبتون خوش باشد ایشالا. میاااااام حتما... خدافس ستاره بچینی بوس بوس 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ سیلام رفیق جونی.شب خوب تموم شد.نصف شبتون خوش باشد ایشالا. میاااااام حتما... خدافس ستاره بچینی بوس بوس سلام مجدد به تمنای گل نصف شب خوب بود . صبح خوبی داشته باشی باشه بیا . فدات 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۵ lkjzvdl hsjhn:| منتظریم استاد 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ حالا چه اموزشی هست؟ قرار بود شما اوزش بدید 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ قرار بود شما اوزش بدید مممممممن کی قرار شد؟ کلا موضوع اموزش چی هست؟ 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ rvhv قرار شد بهمون sql یاد بدی 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۵ rvhvقرار شد بهمون sql یاد بدی من sql فقط کاربردی استفاده می کنم زمینه های فعالیت من : MVC ASP.NET ، CSS , HTML, NLP,ANN,FUZZY and HACK اینا هست اگه به زمینتون میخوره یا کمکی از دستم بر میاد بگین من در خدمتم 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۵ من sql فقط کاربردی استفاده می کنمزمینه های فعالیت من : MVC ASP.NET ، CSS , HTML, NLP,ANN,FUZZY and HACK اینا هست اگه به زمینتون میخوره یا کمکی از دستم بر میاد بگین من در خدمتم خیلی هم عالی سی اس اسو اچ تی ام ال یادگیریش لازمه ممنون مشم یه تاپیک آموزشی بذاری ماهم بیایم سوالامونو ازت بپرسیم هک که من خوراکمه اگه برای شروع کار برای هک از پایه توضیحاتی رو بدی و اینکه چطور شروع کنیم و پیش نیازهاش چی هستن ممنون میشم من خودم مشتری تموم تاپیک هات میشم 3 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ خیلی هم عالیسی اس اسو اچ تی ام ال یادگیریش لازمه ممنون مشم یه تاپیک آموزشی بذاری ماهم بیایم سوالامونو ازت بپرسیم هک که من خوراکمه اگه برای شروع کار برای هک از پایه توضیحاتی رو بدی و اینکه چطور شروع کنیم و پیش نیازهاش چی هستن ممنون میشم من خودم مشتری تموم تاپیک هات میشم با این وضع من بدبخت شدم شما اموزش همشونو میخوایین:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با این وضع من بدبخت شدم شما اموزش همشونو میخوایین:5c6ipag2mnshmsf5ju3 دقیقا کی آموزش رو شروع میکنی؟ 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ http://www.noandishaan.com/forums/newpostinthread154079.html لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با این وضع من بدبخت شدم شما اموزش همشونو میخوایین:5c6ipag2mnshmsf5ju3 منم منتظر آموزشاتون هستم. بخصوص آموزش asp. 4 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ دقیقاکی آموزش رو شروع میکنی؟ کدوم بخش؟ 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ کدوم بخش؟ از هر قسمتی که خودت صلاح میدونی. قراره تا آخرش بریم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده