* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ آدم بی اختیار یاد دادگاه و اون چکشایی که قاضی میزنه رو میز، میفته اینم برای ما! اُه اُه ؛ اینو با اجازه ونوس عزیز ، با تاپیک میز کار اعضا ادغام شد. عههههههههههه اغدام شد ونوس لب تاپ قشنگی داریااا :w00::w00: مدلش چیه ؟ :jawdrop::jawdrop:از پرد اتاقت معلومه اتاق شیکی داشته باشی نه بابا شیک نیست؛ dell5010 i5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ این پایگاه من .... :w58: لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ اینم از سیستم من :ws28::ws28: :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: پولاشو اخیدسته کلیدشوگوگولیییییی بچه ها،کینگم داره ها 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ البته الان فقط خواجه حافظ شیرازی هست که نمیدونه من در مسافرتم و دارم با کمترین امکانات زندگی میکنمولی بمحض دریافت پیغام از سمت ونوس دعوتش رو لبیک گفتم و لپ تاپ و میز زیبایش رو زمین گذاشتم و عکسشو اینجا گذاشتم. لب تاپه چه اشنا میاد شبم رو این بالش میخوابی یه جورایی از تولید به مصرفی :ws28: 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ البته الان فقط خواجه حافظ شیرازی هست که نمیدونه من در مسافرتم و دارم با کمترین امکانات زندگی میکنمولی بمحض دریافت پیغام از سمت ونوس دعوتش رو لبیک گفتم و لپ تاپ و میز زیبایش رو زمین گذاشتم و عکسشو اینجا گذاشتم. این میز یه مکانیکیه تنبل میباشدانصافا زده تو خال 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ پیانوی چی چیه؟؟ پیانو نیست.ارگ یاماها میباشد:دی 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ این پایگاه من .... یه توضیحی میدی ؟ الان این اتاقه :ws52: 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ یه توضیحی میدی ؟الان این اتاقه :ws52: کافینت بیشتر میخوره دیگ نیستن که توضیح بدند http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=64083 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ یه خرده تمیزی رو از من یاد بگیرین حمید که واقعاً پایگاهه :banel_smiley_52: اسپیکرت خیلی باحاله منم میخوام چقد خوش سلیقه م من واقعا از شما بعیده شما هم تو کار تاکثیر Cd هستین :ws3: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ یه توضیحی میدی ؟الان این اتاقه :ws52: آره اتاقشه لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ آخی شما چقدر بچه احساساتی هستی منم که میز کاری ندارممممهمینهههه :4chsmu1: آی لاو یو صورتی :ws28: 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ کافینت بیشتر میخورهدیگ نیستن که توضیح بدند http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=64083 کجا میخواد بره :jawdrop::jawdrop: لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :icon_pf (34): حمید فقط اینو بگم ک سمت راست تصویر ی tv هستش البته دیگه روشن نمیشه 14 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :icon_pf (34): حمید فقط اینو بگم ک سمت راست تصویر ی tv هستش البته دیگه روشن نمیشه چه جالب اسپیکر منم از ایناس :w16: NEC super 360 افرین رنگ اتاقت قشنگه Excellent 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ چقدر این میزت جا داره، همه چی روشه لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ مرسی سلیقه قیچی رو میز کامپیوتر چیکار میکنه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده