CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ کوفت .. کوچیکش کن ..:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ کاغذ شد آتو آشغال اونا اسناد سریه :scared9: خب سی دیه دیگه. تو جا کیبوردی نباشه، کجا باشه کیبورد رو باید گذاشت رو میز و خرت و پرتا رو گذاشت تو جا کیبردی که ضایع نباشه بریزه رو میزو کثیف کنه. به قول حمید آره ؟ معنیه جا کیبردیم فهمیدیم ! 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ منم که میز کاری ندارمممم همینهههه :4chsmu1: 23 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ کوفت .. کوچیکش کن ..:vahidrk: کوچیک شد:icon_pf (95): 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ منم که حوصله ندارم میزمو تمیز کنم عکسشو بزارم 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ چه باحاله.. مخصوصا که آواتاره منم تو کادره ........................ آره خودشم فقط آواتار تو معلومه :ws28: مثل خودم خوش سلیقه ای ممد پ ن: عکست بزرگ بود حذف کردم 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ این پایگاه من .... پایگاههههه:w410: مال من بید :girlhi: آخییییی چقده ممیزه 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ منم که حوصله ندارم میزمو تمیز کنم عکسشو بزارم ما که تمیز نکردیم تو راحت باش 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ منم که میز کاری ندارممممهمینهههه :4chsmu1: :ws28: چه صووووووورتیههههههههههههه 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ ویرایش: به دلیل مشکلات سیاسی امنیتی نظامی اقتصادی ، حذف شد. 11 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ یه خرده تمیزی رو از من یاد بگیرین حمید که واقعاً پایگاهه :banel_smiley_52: خیلی خیلی مدیریتیه واقعاً جالب بود به شخصیتت میاد چقد خوش سلیقه م من واقعا اوهومممم:4chsmu1: ماشالله این همه هدست و ... :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ وای میلاد جون من بذار نقل قول بگیرم استکون چاییشو با خرما خودشم 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ من نمیدونم چرا رووم شده بزارم - فقط نقل قول نگیرید میخوام ورش دارم - اینو همون لحظه دیدن تاپیک گرفتم بدون اضافه و کم کردن چیزی - اون گرد و خاک ها واسه اینه که خونمون بناییه :w00: وگر نه همیشه اینجور نیست الان هم تو مکان موقته مسخره نکنین گذاشتم که به خودتون امیدوار شید چایی خرماشو 5 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ من نمیدونم چرا رووم شده بزارم - فقط نقل قول نگیرید میخوام ورش دارم - اینو همون لحظه دیدن تاپیک گرفتم بدون اضافه و کم کردن چیزی - اون گرد و خاک ها واسه اینه که خونمون بناییه :w00: وگر نه همیشه اینجور نیست الان هم تو مکان موقته مسخره نکنین گذاشتم که به خودتون امیدوار شید ا .... اینو ...........:w645: 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ :ws28: چه صووووووورتیههههههههههههه اممم خو دوست دالم صولتیییی:dancegirl2: نخند خو:ubhuekdv133q83a7yy7 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ وای میلادجون من بذار نقل قول بگیرم استکون چاییشو با خرما خودشم چایی خرماشو قند هم بود البته الان تو عکس دیدم خودم 5 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ منم که میز کاری ندارممممهمینهههه :4chsmu1: میگم میخوای برو درکنار موس و فلش صورتی! یه برچسب صورتی واسه دکمه های کیبورد و یه هدفون صورتی و یه میز کار کوچیک صورتی هم بگیر تا دیگه چیز صورتی نمونده باشه ست لپتاپ کنی!! 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ قند هم بود البته الان تو عکس دیدم خودم عه اون قنده؟ ایول 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ میگم میخوای برو درکنار موس و فلش صورتی! یه برچسب صورتی واسه دکمه های کیبورد و یه هدفون صورتی و یه میز کار کوچیک صورتی هم بگیر تا دیگه چیز صورتی نمونده باشه ست لپتاپ کنی!! صورتی که خوبه که چی کار به بچه داری منم صورتی می خواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده