DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ اوناهاش... خسته نباشی :ws28: 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ اِاااااااا نی نی خودمه :dancegirl2: خواهرم برام خریدش چون خیلی ازش خوشت اومد یه کلوز آپ ازش واست گرفتم بابا کلوز آپ 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ اینم میز من:4chsmu1: زیر میز از روش شلوغتره:icon_pf (34): سعی کردم یه جوری بگیرم که معلوم نشه اتاق شنکنجه س؟ 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ من که روم نمی شه بزارم:banel_smiley_52: اون وقت همه می گن چقدر شلختم :banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ این میز لپ تاپمه میز اصلیم و روم نشد بگیرم!چون فقط کتاب چیده شده نخندینا! 12 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ این میز لپ تاپمه میز اصلیم و روم نشد بگیرم!چون فقط کتاب چیده شده نخندینا! :ws3: اون وقت چجوری تایپ میکنی؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ اينم ميز من... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اينم اون يكيش... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یک شی شی مشکوک به حلق موجود میباشد.لطفا رفع شبهه کنید! 1 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ :ws3:اون وقت چجوری تایپ میکنی؟؟؟؟ یه کیبور بی سیم گرفتم موسم داره اوونا رو پامن 2 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ دوستان و عزیزان گرامی ؛ از شرکت شما در این تاپیک ممنونیم :flowerysmile: ولی حدالامکان در این تاپیک از اسپم نامربوط به موضوع ( منحرف کردن موضوع تاپیک ، شکلک خالی و ... ) خودداری کنید . گفتن نظرتون در مورد میز کار دوستان هیچ ایرادی نداره ، ولی اسپم های نامربوط و بیش از حد باعث میشه اگر کسی بخواد تاپیک رو از اول ببینه ، براش خسته کننده بشه . ممنون 8 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ میشه در لپ تاپتو ببندی ؟ نچ:4chsmu1: اسلام به خطر میوفته موفق باشییییییبرادر منم برای پایان ترمش ساخت ربات داشت ولی مال اون ربات بیل زن بود! :aghosh:میسی من هم قرار بود جارو برقی بسازم ، دیگه جو گیر شدم مار پله گرفتم:icon_pf (34): چه باحال برنامشو خودت نوشتی :167:پس یه سور مفصلی باید بدی :w16: اوهوم خودم نوشنم نصف عمرم تموم شد تا به اینجا برسه هنو گیر داره 4 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ یک شی شی مشکوک به حلقه موجود میباشد.لطفا رفع شبهه کنید! رفع شبهه... نوع انگشترو ميخواي ديگه...؟يكيش انگشتره (طلا زرد)...دو تاش رينگه...ولي حلقه نيست... 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ رفع شبهه... نوع انگشترو ميخواي ديگه...؟يكيش انگشتره (طلا زرد)...دو تاش رينگه...ولي حلقه نيست... نه خیر من با نوعش چیکار دارم آخه؟؟؟:icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ اینم میز کار جدید من...... از اون مکان قبلیه نقل مکان کردم. ...... فقط ببخشید یه خورده شلوغه دیگه تمیزش نکردم همینجوری گذاشتم..... 13 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ اینم میز کار جدید من......از اون مکان قبلیه نقل مکان کردم. ...... فقط ببخشید یه خورده شلوغه دیگه تمیزش نکردم همینجوری گذاشتم..... اینهاا همش واسه شماست 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ اینم میز کار جدید من......از اون مکان قبلیه نقل مکان کردم. ...... فقط ببخشید یه خورده شلوغه دیگه تمیزش نکردم همینجوری گذاشتم..... این همه کیس برای چیته :ydm47612zsesgift969:w58: کار میکنی ؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ اینهاا همش واسه شماست همش که نه اون دوتا که پایینن رو زمین مال من نیستن یکیشون مال پسر عمومه که با هم زندگی میکنیم یکی دیگشونم قراره تعمیرش کنم .ولی بقیشون مال خودمه ..... اون که زیر پرینتره پشت مونیتورا سروره . از لحاظ سیستمی از همشون بالاتره . مهمترین اطلاعاتم هم رو اونه..... اون که سمت راست تصویره روی میزه بیشتر برا کارهای گرافیکی و طرح ها استفاده میشه . اون یکی هم که روی اون دوتا کیس هست یه جورایی حکم قرنطینه یا چکنویس رو داره کلا زیاد اطلاعات مهمی روش نیست زیاد هم قوی نیست .کامپیوتر قبلیم بوده...... اون یکی هم که لپ تاب خودمه و کلا بیشتر کارهای عادی از قبیل اینترنت اومدن و اینا با اون انجام میشه این همه کیس برای چیته :ydm47612zsesgift969:w58:کار میکنی ؟؟؟ ای .تقریبا یه کارایی انجام میدیم .ولی زیاد کارای مهمی نیست.... 5 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ فقط ببخشید یه خورده شلوغه دیگه تمیزش نکردم همینجوری گذاشتم..... چقد خوشبحالته ها (از حسودی) یدونه خوبشو بده به من خب. 3 لینک به دیدگاه
Lord Kevinz 1447 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ ای کاش این مال من بود :icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ ای کاش این مال من بود :icon_pf (34): خیلی عالیه مال کی هست ؟:lol: کیسش خیلی خوشگله :girl_in_dreams: از اون قلم ها هم که داره 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده