CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ اینم مثلا همون تو مایه های دسکتاپ اعضاس ... ولی خب .. این یکی خدائی خندس .. عکساتونو بزارین بخندیم ..:ws3: 26 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ من مرتب می کنم بعد میام عکس می ذارم 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ حمید کافی نته؟! تو فکر کنم پایگاه مرکزی هستی... 7 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ منم که میز کاری ندارم یه لپ تاپه عکس چیو بگیرم؟ 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ حمید کافی نته؟! تو فکر کنم پایگاه مرکزی هستی... تمام حملات از همین جا صورت میگیره ... :gnugghender::gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ اینو چه مرتبه! من آرزومه چه کنیم دیگه 3 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ ای بابا ........... بذارید دیگه ........... 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ یه خرده تمیزی رو از من یاد بگیرین حمید که واقعاً پایگاهه :banel_smiley_52: 25 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ تمیزی میباره ! اون سی دی ها چیه تو جای کیبردت گذاشتی......... ها ؟ اون همه آتو آشغال کاغذ رو میزه پس چیه ؟:4chsmu1: 6 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ این پایگاه من .... ببین تورو خدا ملت نون شب ندارن بخورن بعد مردم 3تا 3تا سیستم دارن! :دی من رووم نمیشه بزارم :دی 11 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ یه خرده تمیزی رو از من یاد بگیرین حمید که واقعاً پایگاهه :banel_smiley_52: اما این واقعا مدیرتیه ...............:w645: همچین با ابهت 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ ببین تورو خدا ملت نون شب ندارن بخورن بعد مردم 3تا 3تا سیستم دارن! :دی :دی بابا ابزار کارمه خوووووووووووووووووو .. نون دونی نشنیدی 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ تمیزی میباره ! اون سی دی ها چیه تو جای کیبردت گذاشتی......... ها ؟ اون همه آتو آشغال کاغذ رو میزه پس چیه ؟:4chsmu1: کاغذ شد آتو آشغال اونا اسناد سریه :scared9: خب سی دیه دیگه. تو جا کیبوردی نباشه، کجا باشه کیبورد رو باید گذاشت رو میز و خرت و پرتا رو گذاشت تو جا کیبردی که ضایع نباشه بریزه رو میزو کثیف کنه. 6 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ کاغذ شد آتو آشغال اونا اسناد سریه :scared9: خب سی دیه دیگه. تو جا کیبوردی نباشه، کجا باشه کیبورد رو باید گذاشت رو میز و خرت و پرتا رو گذاشت تو جا کیبردی که ضایع نباشه بریزه رو میزو کثیف کنه. آره ؟!! لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ چقد خوش سلیقه م من واقعا چه باحاله.. مخصوصا که آواتاره منم تو کادره ........................ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده