رفتن به مطلب

تا حالا از خودتون پرسیدین کوفت چیه؟

ارسال های توصیه شده

در قدیم اکثرا ایرانیها بیماری سفلیس داشتند که عوام به آن کوفت می گفتند در واقع اسم دیگر بیماری سفلیس در ایران کوفت است (اکثرا در قدیم مادرها که می خواستند به بچه ها فحش بدهند می گفتند بچه انشالله کوفت کاری بگیری ):ws3:

اینم یه تعبیر دیگه از کوفت که شوخیه :ws28:

كاربرد :

این واژه جای كلمات بسیاری مانند : بخور ( كوفت كن ) _ درد و زهر مار ( كوفت ) _ نوعی غذا ( كوفته ) _ كوبیدن ( كوفتن ) _ خفه ( كوفت ) و ... می آید و معنی آن را به كلی تغییر میدهد ( به دو تراژدی پایین توجه كنید ) ::ws3:

تراژدی اول : ( دوربین صدا اكشن )

عزیزم بیا غذاتو بخور !!

صحنه عشقولانه میشه و لحظه ای بعد ...

تراژدی دوم :

احمد كوفت كن دیگه !!

احمد خرخرشو جوید ( بكش كنار دوربینو حالم بهم خورد ... عجب صحنه ی رقت انگیزی ) !!:ws28:

• Like 15
لینک به دیدگاه
در قدیم اکثرا ایرانیها بیماری سفلیس داشتند که عوام به آن کوفت می گفتند در واقع اسم دیگر بیماری سفلیس در ایران کوفت است (اکثرا در قدیم مادرها که می خواستند به بچه ها فحش بدهند می گفتند بچه انشالله کوفت کاری بگیری ):ws3:

اینم یه تعبیر دیگه از کوفت که شوخیه :ws28:

كاربرد :

این واژه جای كلمات بسیاری مانند : بخور ( كوفت كن ) _ درد و زهر مار ( كوفت ) _ نوعی غذا ( كوفته ) _ كوبیدن ( كوفتن ) _ خفه ( كوفت ) و ... می آید و معنی آن را به كلی تغییر میدهد ( به دو تراژدی پایین توجه كنید ) ::ws3:

تراژدی اول : ( دوربین صدا اكشن )

عزیزم بیا غذاتو بخور !!

صحنه عشقولانه میشه و لحظه ای بعد ...

تراژدی دوم :

احمد كوفت كن دیگه !!

احمد خرخرشو جوید ( بكش كنار دوربینو حالم بهم خورد ... عجب صحنه ی رقت انگیزی ) !!:ws28:

من می دونم اجازه هست بگم؟

کوفت یعنی اینکه :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v

لینک به دیدگاه
من می دونم اجازه هست بگم؟

کوفت یعنی اینکه :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v

من به دوستایی که راحتم باهاشون و جنبه دارن خیلی کوفت میگم :ws3:

لینک به دیدگاه
سلفیس دیگه چیه ؟؟

اون وقت کوفت کاری چه معنی میده؟؟ یعنی این کاری چه نقشی داره؟

:ws3:

نمیدونم ولی مامانم زیاد میگفت کوفت کاری بگیریییییی:ws28::ws28:

لینک به دیدگاه
نمیدونم ولی مامانم زیاد میگفت کوفت کاری بگیریییییی:ws28::ws28:

خاله شقی انگار کوفت خوره من هم خیلی ملسه چون تو و بهار چپ و راست به منه بد بخت میگین کوفت:pichak29::hanghead::ws54:

لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان
سلفیس دیگه چیه ؟؟

اون وقت کوفت کاری چه معنی میده؟؟ یعنی این کاری چه نقشی داره؟

:ws3:

بیماری عفونی امیزشی

جهت اطلاع ضمنا به سوزاک هم قدیما میگفتند اتشک

یعنی یه زمان هایی به جای این ایدز مرسوم کنونی و نبودن کاندوم و انتی بیوتیک های موثر

این کوفت و اتشک یعنی سفیلس و سوزاک بیداد میکرده اند و خیلی هم معروف بوده اند :ws3:

لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان

ضمنا خانم مهناز اگه بهش اطلاع بدین دو واژه ی مشابه دیگه هم میدونه چیه کوفت برگر و فست کوفت :ws3:

لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...
  • 12 سال بعد...
  • اضافه کردن...