شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ شما برای من یکی فرقی نداره چه مدیر باشی چه نباشی خواهر گل من هستی:w36:ولی شقی وای بر احوالت اگر به من اخطار بدی :vahidrk: :girl_blush2::girl_blush2: مرسی ولی آخرش اخطار میدم و اخراجت میکنم:ws28: 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ :girl_blush2::girl_blush2:مرسی ولی آخرش اخطار میدم و اخراجت میکنم:ws28: اوهوی با ادمین اینده درست بحرف:167: اون که محمده جرعت این کار رو نداره زیاد هم حرف بزنین میدمتون دست چامه جونم اقا بهنام گل 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ اوهوی با ادمین اینده درست بحرف:167:اون که محمده جرعت این کار رو نداره زیاد هم حرف بزنین میدمتون دست چامه جونم اقا بهنام گل :ws28: باز توهم زدی بهنام کیه؟:JC_thinking: جرات نه جرعت 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ :ws28:باز توهم زدی بهنام کیه؟:jc_thinking: جرات نه جرعت هر وقت تونستی قهوه ی مدیریت رو از محمد بگیری اون وقت هنر کردی 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ اصلان میدونی چیه من با مدیر های رده پایین کل کل نمی کنم 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ اصلان میدونی چیه من با مدیر های رده پایین کل کل نمی کنم الان یه اخطار خوشگل میگیری 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ خوب سلاممن اومدم شقایق رو تحلیل شخصیت کنم. شقایق 1.خانومی مهربون 2.خانومی با جنبه 3.خانومی شوخ 4.در سر جمع خیلی گل هستش و از اون گل تر همسرش هستش من که هم شقایق رو هم وحید رو بهاره رو خیلی دوستشون دارم و حکم خواهر و برادر بزرگ ترم رو دارن:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w36: عجیب اما باورکردنی:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ اصلان میدونی چیه من با مدیر های رده پایین کل کل نمی کنم بقول سمن پیشته بابا الان یه اخطار خوشگل میگیری :ws3: عجیب اما باورکردنی:jawdrop: منم شاخام سبز شد 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ الان یه اخطار خوشگل میگیری نمی تونه به من اخطار بده اخطار روی من بی تاثیر هستش بقول سمن پیشته بابا :ws3: منم شاخام سبز شد :ws47: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ خودتی شاهین؟ نه گفتم دختر همسایمون بیاد اون پست رو بده 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ خوش اخلاق شوخ با چنبه مهربون فکر کنم خیلی هم صبور باشه باید از وحید پرسید!! دوست داشتنی 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ خوش اخلاق شوخ با چنبه مهربون فکر کنم خیلی هم صبور باشه باید از وحید پرسید!! دوست داشتنی :girl_blush2::girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ خوش اخلاق شوخ با چنبه مهربون فکر کنم خیلی هم صبور باشه باید از وحید پرسید!! دوست داشتنی خدا وکیل خیلی مهربونهشوخم هست شیطونم هست فکر کنم این مدارای عصبانیت نداره 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ به به شقايق جونه كه...:icon_gol: راستش من احساس ميكنم خيلي مهربون باشه.سنگ صبور خوبيه و كسيه كه تو لحظه هايي كه شايد احتياج به همدردي كسي داري معمولا" مثل اجل معلق سر ميرسه.باهاش ميشه راحت درددل كرد و كسيه كه به زودي آدما رو فراموش نمي كنه. 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ خدا وکیل خیلی مهربونهشوخم هست شیطونم هست فکر کنم این مدارای عصبانیت نداره :ws3: به به شقايق جونه كه...:icon_gol:راستش من احساس ميكنم خيلي مهربون باشه.سنگ صبور خوبيه و كسيه كه تو لحظه هايي كه شايد احتياج به همدردي كسي داري معمولا" مثل اجل معلق سر ميرسه.باهاش ميشه راحت درددل كرد و كسيه كه به زودي آدما رو فراموش نمي كنه. ممنون محسن جان نظر لطفته 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ من زیاد ایشونو نمیشناسم ولی به قول محمد از اسپم خوشش میاد هر جا پستی زده میشه معمولا یه سری میزنه مخصوصا تو گفتگوی آزاد معمولا هم تو پستاش خیلی آرووم و مهربونه فکر میکنم شخصیتشم همینطوری مهربون باشه ولی بعید میدونم آروووم باشه 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ من زیاد ایشونو نمیشناسم ولی به قول محمد از اسپم خوشش میاد هر جا پستی زده میشه معمولا یه سری میزنه مخصوصا تو گفتگوی آزادمعمولا هم تو پستاش خیلی آرووم و مهربونه فکر میکنم شخصیتشم همینطوری مهربون باشه ولی بعید میدونم آروووم باشه ممنون که اومدی:girl_blush2: من اصلا شیطنت بلد نیستم 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ شقایق... اولین چیزی که به ذهنم رسید اینه که خیلی با جنبست ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده