شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ آها یادم رفت گوشت تلخ اینا همش افعال معکوس بود من فهمیدم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ اینا همش افعال معکوس بود من فهمیدم به غیر از بی نمک همشون درست بود:w00: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ به غیر از بی نمک همشون درست بود:w00: نخیر گوشت تلخ هم افعال معکوس بود:w00: 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ نخیر گوشت تلخ هم افعال معکوس بود:w00: نه دیگه بالا مچتو گرفتم نمیشه جان تو 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ راستی آش.......پزیش هم حرف نداره 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ راستی آش.......پزیش هم حرف نداره :ws28: آش رشته رو میگی؟ 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ مهربون و بانمک.... راسی نمیدونسم مدیر شدی....تبریک میگم عزیزم....:rose: 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ مهربون و بانمک....راسی نمیدونسم مدیر شدی....تبریک میگم عزیزم....:rose: :aghosh: ممنون گلم:girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ امین حق داشت تا رشت برات آب نخرید:banel_smiley_4: خرید اما یکی هم واسه خودش خرید ما دوست داشتیم خودمو با معدنی داشته باشیم امین نداشته باشه دقش بدیم :aghosh: :aghosh: مرسی امین نظر لطفته:girl_blush2: من خودم و کشتم تو گذاشت و یاد نگرفتی خیلی هم خوب بلدم خریدم باوووووووووتو همون ایستگاه خفت کرد منو من؟ اون خانومه به شوهرش گفت برو اب بخر منم گفتم بخریم کم نیاریم عجبببببببببببب مینا تو چشای من نیگا کن:banel_smiley_4: هاااا خو گفتم بریم نهار بخریم نیومدیاخرش اون مغازه که من گفتم جمع کردنش ما یه دونر نخوردیم 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ املاشم خوبه همش طرز صحیح گذاشت رو بمن یاد میده 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ خوب سلام من اومدم شقایق رو تحلیل شخصیت کنم. شقایق 1.خانومی مهربون 2.خانومی با جنبه 3.خانومی شوخ 4.در سر جمع خیلی گل هستش و از اون گل تر همسرش هستش من که هم شقایق رو هم وحید رو بهاره رو خیلی دوستشون دارم و حکم خواهر و برادر بزرگ ترم رو دارن:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w36: 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ خرید اما یکی هم واسه خودش خرید ما دوست داشتیم خودمو با معدنی داشته باشیم امین نداشته باشه دقش بدیم خیلی هم خوب بلدم من؟ اون خانومه به شوهرش گفت برو اب بخر منم گفتم بخریم کم نیاریم هاااا خو گفتم بریم نهار بخریم نیومدیاخرش اون مغازه که من گفتم جمع کردنش ما یه دونر نخوردیم دونر خوردم ارومیه بازار آخ چه حالی داد نش جونم قسمت شما 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ خوب سلاممن اومدم شقایق رو تحلیل شخصیت کنم. شقایق 1.خانومی مهربون 2.خانومی با جنبه 3.خانومی شوخ 4.در سر جمع خیلی گل هستش و از اون گل تر همسرش هستش من که هم شقایق رو هم وحید رو بهاره رو خیلی دوستشون دارم و حکم خواهر و برادر بزرگ ترم رو دارن:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w36: :w874: شاهین خودتی؟:w645: 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ :w874:شاهین خودتی؟:w645: هااااااااااااا مگه به مو نمیه ای حرف ها ابجی 1 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ شقایق مهلبون .... مادر دلسوز یه همسر وفادار یه خواهر نمونه یه دختر مهربون ... 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ هااااااااااااا مگه به مو نمیه ای حرف ها ابجی نکنه تا بنفش شدم پاچه خواری میکنی:ws28: شقایق مهلبون .... مادر دلسوز یه همسر وفادار یه خواهر نمونه یه دختر مهربون ... :girl_blush2: ممنون دو تا از اون بدیامم میگفتی:girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ نکنه تا بنفش شدم پاچه خواری میکنی:ws28: :girl_blush2: ممنون دو تا از اون بدیامم میگفتی:girl_yes2: شما برای من یکی فرقی نداره چه مدیر باشی چه نباشی خواهر گل من هستی:w36: ولی شقی وای بر احوالت اگر به من اخطار بدی :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده