am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ امین حق داشت تا رشت برات آب نخرید:banel_smiley_4: خریدم باووووووووو تو همون ایستگاه خفت کرد منو 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ خیلییییییی مهربونه شیطونه باحاله خیلی زود با همه ارتباط برقرار میکنه خانوم مدیرم هست 4 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ من موندم چه تحلیلی از شخصیتت کنممیدونی به چی فک میکنم به اینکه مگه شوهر نداری؟ مگه بچه نداری؟ مگه زندگی نداری؟:w00: چرا همش اینجایی؟ کی به سه مورد بالا میرسی؟ چیکار داری همش قاطی مجردایی؟ با اون شوهرت همش میاین جوونا رو اقفال میکنین......:w00::w00: کی رختارو میشوری؟ کی غذا میپزی؟ کی میری خرید؟ تاحالا مسافرت رفتین؟ تا حالا از خونه رفتی بیرون؟ تا حالا خرید خونه کردی؟ تو هم مثل من اغفال این زوج شدی؟:pichak29: من یه بار اغفال وحید شدم و رفتم زندان بان شدم و...:ws54: خدایا منو ببخشش 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ یه مادر دلسوز یه خانم مهربون برای شوهرش خانم مدیرم که شده قلبونش بلم من 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ شقیییییییییی اینقده خوبه ساده و مهربون و بی ریا 4 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ یه مادر دلسوز یه خانم مهربون برای شوهرش خانم مدیرم که شده قلبونش بلم من ببخشید خواهرش هندوانه کیلویی چنده؟ این ها رو باید اون وحید بی چاره از ترسش بگه 5 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ در ضمن درجه ی کیفیت ادب شقایق روی بی هستش بی ادب هستش 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ خوب شقی یه خانوم با شخصیت که توی کل کل کم نمی یاره تا جایی که یم بار منو مجید جلوش لنگ پهن کردیم اسپمر مبتدی ای هستش معتاد نت هستش تا جایی که امیر به گریه میشه و مادرش محل بهش نمیزاره خیلی روشن فکر هستش با هوو خوب کنار میاد دیگه چیزی نمی گم که پرو نشه مثل آدم کامل بوگو:w00: یه چیزی بگم شقایقزیاد نمیشناسمت نه تورو نه وحیدو ولی هر وقت میبینمت دلم میخواد از این حالت در بیام دیگه دلم نمیخواد مجرد باشم دوس دارم زن بگیرم حس میکنم شما دوتا خوشبخت ترین زوج دنیایین ایشالا که همیشه شاد باشین و بتونین واسه ما (مجردا) الگو باشین شیطان من و سر راه شما مجردا قرار داد تا بیچارتون کنیم خریدم باوووووووووتو همون ایستگاه خفت کرد منو به ما گفت نخریده خیلییییییی مهربونهشیطونه باحاله خیلی زود با همه ارتباط برقرار میکنه خانوم مدیرم هست :aghosh: تو هم مثل من اغفال این زوج شدی؟:pichak29:من یه بار اغفال وحید شدم و رفتم زندان بان شدم و...:ws54: خدایا منو ببخشش تو ساکت باش همش میخوای شوهرم و ببری حرم:w00: اونروز گفتی بیا حرم گونی دارم تو نمیخواد بیاری:w00: یه مادر دلسوز یه خانم مهربون برای شوهرش خانم مدیرم که شده قلبونش بلم من :girl_blush2: شقییییییییییاینقده خوبه ساده و مهربون و بی ریا :girl_blush2: بابا بدیامم بگید اخلاقمو اصلاح کنم:girl_yes2: 8 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ به ما گفت نخریده عجبببببببببببب مینا تو چشای من نیگا کن:banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ شقایق عزیز مهربان خونگرم بسیار با انرژی که با وصف خانه داری و بچه داری و لابد کتاب و درس و همه ی اینا بازم خیلی وقتش رو در سایت صرف میکنه و این نشون میده که خیلی به دوستی احترام میذاره لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ شقایق عزیز مهربان خونگرم بسیار با انرژی که با وصف خانه داری و بچه داری و لابد کتاب و درس و همه ی اینا بازم خیلی وقتش رو در سایت صرف میکنه و این نشون میده که خیلی به دوستی احترام میذاره :girl_blush2::girl_blush2: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ مثل آدم کامل بوگو:w00: شیطان من و سر راه شما مجردا قرار داد تا بیچارتون کنیم به ما گفت نخریده :aghosh: تو ساکت باش همش میخوای شوهرم و ببری حرم:w00: اونروز گفتی بیا حرم گونی دارم تو نمیخواد بیاری:w00: :girl_blush2: :girl_blush2: بابا بدیامم بگید اخلاقمو اصلاح کنم:girl_yes2: رمزی هم نمی تونی بحرفی فتم بگو پررونمیشم:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ رمزی هم نمی تونی بحرفی فتم بگو پررونمیشم:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ خیلی خانوم ماهیه! حس میکنم از این مامان باحالس که پا به پای بچه هاش شیطونی میکنی........ 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ شقایق عزیز مهربان خونگرم بسیار با انرژی که با وصف خانه داری و بچه داری و لابد کتاب و درس و همه ی اینا بازم خیلی وقتش رو در سایت صرف میکنه و این نشون میده که خیلی به دوستی احترام میذاره الافیش رو هم ثابت میکنه و نکته ی مهمش هم این که وحید همه جوره باهاش کنار میاد 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ سلام سلام مرسی از دعوتت شقایق جونم اسمش بهنازه خواهرش مهساست شوبرش وحیده دوتا گل پسر داره که من عاشخشونم همینا دیجه! خیلی خانومهههههههههه مهلبونه دوسش میدارم مدیری خوبه چرا که با پنبه سر میبره! امیدوارم همیشه شاد و موفق باشه و بزودیه زود بنفش ببینیمش :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ تازه یچیز دیگه خانوم جینگولک بازه اونم خفن همون متا فیزیک 4 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ سلام سلاممرسی از دعوتت شقایق جونم اسمش بهنازه خواهرش مهساست شوبرش وحیده دوتا گل پسر داره که من عاشخشونم همینا دیجه! خیلی خانومهههههههههه مهلبونه دوسش میدارم مدیری خوبه چرا که با پنبه سر میبره! امیدوارم همیشه شاد و موفق باشه و بزودیه زود بنفش ببینیمش :icon_gol: شلاملکم من دوست امیرم امیر روش نشد بیاد منو فرستاد شما با امیر ازدواج میکنین؟ 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ تازه یچیز دیگه خانوم جینگولک بازهاونم خفن بمیرم برات وحید چی میکشی:pichak29::ws54: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ خیلی خانوم ماهیه!حس میکنم از این مامان باحالس که پا به پای بچه هاش شیطونی میکنی........ :girl_yes2::girl_blush2: سلام سلاممرسی از دعوتت شقایق جونم اسمش بهنازه خواهرش مهساست شوبرش وحیده دوتا گل پسر داره که من عاشخشونم همینا دیجه! خیلی خانومهههههههههه مهلبونه دوسش میدارم مدیری خوبه چرا که با پنبه سر میبره! ممنون که اومدی فدااااااااااااااااااات:girl_blush2: امیدوارم همیشه شاد و موفق باشه و بزودیه زود بنفش ببینیمش :icon_gol: ممنون که اومدی فدااااااااااااااااااات:girl_blush2: تازه یچیز دیگه خانوم جینگولک بازهاونم خفن :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده