رفتن به مطلب

پس لرزه های تشنج

ارسال های توصیه شده

سلام

هر بار که من از یه مسئله ای ناراحت میشم , اولش به روی خودم نمیارم. بعدش هم کم کم فراموشم میشه. اما نمیدونم چرا پس لرزه های اون منو راحتم نمیذاره. اگر در یه موردی تو سری بخورم و یا ناسپاسی ببینم براحتی ازش میگذرم ولی تازگی ها متوجه شدم که ذهنم این کار رو نمیکنه و مخفیانه اون قضیه رو پیگیری میکنه تا منو مجبور کنه که واکنش نشون بدم. آیا شما هم همچین احساس هایی رو دارید؟

• Like 6
لینک به دیدگاه

اين طبيعيه..............اما به خودت بستگي داره كه چجوري باهاش رفتار كني........مهم نيست كه كارات بي ارزش نشون داده بشه مهم رضايت خودت از كاراته.منم ناراحت نميشم وبرامم مهم نيست عكس العمل بقيه.فقط خودم مهمم.

• Like 2
لینک به دیدگاه

خودت رو ناراحت نکن همه همینجورند این تو ذات ادم هاست که نمیتونند تا مدتی چیزی رو فراموش کنند طول میکشه که هر چند برخی از مسایل زندگی زندگی به هیچ وجه فراموش نمیشوند و فقط ممکنه کمرنگ بشه بر خودت مسلط باش و خودت رو کنترل کن

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام

هر بار که من از یه مسئله ای ناراحت میشم , اولش به روی خودم نمیارم. بعدش هم کم کم فراموشم میشه. اما نمیدونم چرا پس لرزه های اون منو راحتم نمیذاره. اگر در یه موردی تو سری بخورم و یا ناسپاسی ببینم براحتی ازش میگذرم ولی تازگی ها متوجه شدم که ذهنم این کار رو نمیکنه و مخفیانه اون قضیه رو پیگیری میکنه تا منو مجبور کنه که واکنش نشون بدم. آیا شما هم همچین احساس هایی رو دارید؟

بهتره همون موقع رفلکس مناسب نشون بدید.

هم برای سلامتی خودتون مناسبه هم برای کسی که ممکنه در آینده مورد انتقام احتمالی قرار بگیره. :ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من اولش شدید ناراحت میشم ولی بعد چند مدت (این مدت نسبت به عمق فاجعه:دی معلوم میشه) برای همیشه یادم میره

• Like 2
لینک به دیدگاه
اوهوم...منم همينجوريم

انگار حرصش تو وجود آدم ميمونه

واقعا؟!!!!

خیلی بده اینطوری :ws37:

من همیشه سعی میکنم همون زمان رفلکس نشون بدم.

نگه داشتن کینه و حس انتقام خودم رو بیشتر اذیت میکنه تا دیگری رو

با تمرین میشه به اون حس گذشت و فراموشی رسید

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...