رفتن به مطلب

میخواهم ازدواج کنم؟؟؟!!!

ارسال های توصیه شده

من هم متوجه بودم این حرف رو یکی دیگه زده. ولی شما با استناد به جواب من به ایشون جواب من رو دادید که این به معنی تایید صحبت ایشون بود

من هم در اون پست با شما نبودم ولی شما این پست رو بر خود گرفتید و به این طریق موافقت خود را با صحبت ایشون اعلام کردید من هم لازم دونستم جواب ایشون رو به شما بدهم.......

دوست من اگر شما چون ایشون نمی اندیشید چرا فکر کردید منظور من از سطح فکری پایین و ظلم به خود شمایید؟؟؟

من رو نقل قول پست یه نفر دیگه اونا رو نوشتم :banel_smiley_4:

نمیدونم منظورتون از ایشون کیه ولی این حرفیه که تازگیا همه میزنن..."هر بلایی سر زنها میاد تقصیر خودشونه".....مگه خودشون این قانونها رو گذاشتن؟ مگه کسی نظرشون رو پرسید؟مگه تقصیر زنهاست که یه عده فکر میکنن ما هنوز تو دوران یخبندان زندگی میکنیم؟ دورانی که مردها به خاطر زور بازوی بیشتر میرفتن شکار و غذای زن و بچه هاشون رو میدادن پس حق و حقوق بیشتر داشتن.

مد شده تا صدای یه نفر درمیاد اول یه برچسب فمینیستی بهش میزنن بعدم میگن تقصیر خودتونه این بلاها سرتون میاد.

یه کم فکر کنین ببینین معنی این حرف چیه؟ چه تقصیری؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 65
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من رو نقل قول پست یه نفر دیگه اونا رو نوشتم :banel_smiley_4:

نمیدونم منظورتون از ایشون کیه ولی این حرفیه که تازگیا همه میزنن..."هر بلایی سر زنها میاد تقصیر خودشونه".....مگه خودشون این قانونها رو گذاشتن؟ مگه کسی نظرشون رو پرسید؟مگه تقصیر زنهاست که یه عده فکر میکنن ما هنوز تو دوران یخبندان زندگی میکنیم؟ دورانی که مردها به خاطر زور بازوی بیشتر میرفتن شکار و غذای زن و بچه هاشون رو میدادن پس حق و حقوق بیشتر داشتن.

مد شده تا صدای یه نفر درمیاد اول یه برچسب فمینیستی بهش میزنن بعدم میگن تقصیر خودتونه این بلاها سرتون میاد.

یه کم فکر کنین ببینین معنی این حرف چیه؟ چه تقصیری؟

فکر میکنم این تقصیر رو توی پست های قبلیم نوشتم .حقیقتا دیگه شرم دارم از بیان مجدد این سخن چندش آور ولی برای بار آخر این حرف رو میزنم ............

تقصیر بالا تر از اینکه یه خانم خودش رو مثل یک کالا لایق خرید و فروش و قیمت گذاری میدونه . این همون تفکری نیست که به قول خودتون توی همون عصر یخبندان داشتن . این تفکری نیست که سالها توسط اون به زن ظلم شده ؟ حالا جالبه برام که اینو از یه خانوم شنیدم.......... .

• Like 1
لینک به دیدگاه
فکر میکنم این تقصیر رو توی پست های قبلیم نوشتم .حقیقتا دیگه شرم دارم از بیان مجدد این سخن چندش آور ولی برای بار آخر این حرف رو میزنم ............

تقصیر بالا تر از اینکه یه خانم خودش رو مثل یک کالا لایق خرید و فروش و قیمت گذاری میدونه . این همون تفکری نیست که به قول خودتون توی همون عصر یخبندان داشتن . این تفکری نیست که سالها توسط اون به زن ظلم شده ؟ حالا جالبه برام که اینو از یه خانوم شنیدم.......... .

ظلمی که الان به زن میشه فقط همین حرفه؟ این قانون های خانواده رو نمیبینین؟ قانون خانواده جدید چی؟ قانون ارث؟ اجازه شوهر برای کوچکترین کار؟

اون دوستمون فمینیسته.ایشالا خودش میاد توضیح میده منظورش چیه..احتمالا از نظرش ازدواج یعنی به بردگی گرفتن زن... بردگی هم رایگان نیست.. برای همین حرف از قیمت زد...

شما قبول نمیکنی به زن داره وحشتناک ظلم میشه و خودشون هیچ نقشی توش ندارن و حق وحقوقی نداره و قانون پشت مردهاست.. بحث رو میکشونی طرف یه جمله که نظر شخصیه یه نفره و خیلیها که مورد ظلم هستن بهش اعتقادی ندارن...

داریم دور باطل میزنیم..خوش باشین

• Like 3
لینک به دیدگاه
ظلمی که الان به زن میشه فقط همین حرفه؟ این قانون های خانواده رو نمیبینین؟ قانون خانواده جدید چی؟ قانون ارث؟ اجازه شوهر برای کوچکترین کار؟

اون دوستمون فمینیسته.ایشالا خودش میاد توضیح میده منظورش چیه..احتمالا از نظرش ازدواج یعنی به بردگی گرفتن زن... بردگی هم رایگان نیست.. برای همین حرف از قیمت زد...

شما قبول نمیکنی به زن داره وحشتناک ظلم میشه و خودشون هیچ نقشی توش ندارن و حق وحقوقی نداره و قانون پشت مردهاست.. بحث رو میکشونی طرف یه جمله که نظر شخصیه یه نفره و خیلیها که مورد ظلم هستن بهش اعتقادی ندارن...

داریم دور باطل میزنیم..خوش باشین

حرف من هم این نیست که تنها ظلمی که به خانوم ها میشه همینه. حرف من این بود که در میان این ظلم ها چرا خود نیز به خود ظلم میکنید .

در قانون نیز ظلم هایی هست و من منکر آنها نیستم . ولی نظر بنده این بود که ظلمی که عرف و اجتماع به زن میکند بیش از ظلمیست که قانون متحمل زن کرده ............

گمان میکنم شما بنده را با نماینده تفکر مرد سالار اشتباه گرفته اید...........

من هم کاملا موافقم که درگیر یک دور باطل شدیم ...........

ترجیح میدم این بحث رو ادامه ندم. چون گویا نه شما حرف بنده رو میفهمید نه من حرف شما را .......... .

این آخرین پست من در این تاپیک خواهد بود........

شما هم خوش باشید.........

• Like 2
لینک به دیدگاه
این حرفت میدونی یعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟

واقعا متاسفم برای خودم که توی کشوری زندگی میکنم که تفکر در مورد زن اینطوریه.........

فروش یعنی چه؟؟؟؟؟

شما با این حرف کلا شخصیت زن رو به نابودی کشیدی................

بهتر کمی مودبانه تر در مورد خانوما صحبت کنی، شما اگر برای خودت شخصیت قائل نیستی اجازه نداری شخصیت تمام خانومارو زیر سوال ببری...............

شما با این حرف اساس زندگی مشترک رو به لجن کشیدی..............

بیشتر از اینکه قانون و عرف بر شما ظلم کند این خود شما هستی که داری با این طرز تفکر به خودت ظلم میکنی...............

متاسفم .........

تفکر من در مورد زنان خیلی هم خوبه اونایی که قوانین می نویسن این تفکر نسبت به زن دارن:banel_smiley_4:

شخصیت زن و ازدواج من به لجن نکشیدم من فقط حقایقشو بیان کردم این چیزارو کسایی که به گند کشیدن که با قوانین مسخره ازدواج تبدیل به خرید فروش کردن :banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من همه ی این پست ها رو خوندم... به غیر از دو نفر از دوستان که کلا دیدشون یک مقدار مشکلات پایه ای داره و به نظر میاد دیگه راهی برای اصلاحش هم نیست... برای مثال برخی فکر میکنند که ازدواج اگر بدون "مهریه" باشه "فروش زن" اون هم به شکل "مجانی" هست... و اگر مهریه باشه "فروش زن" به شکل مجانی نیست...

بنده به شخصه خیلی متاسف شدم که این پست رو حتی خوندم... دردناک تر اینجا بود که این رو یک زن گفته... از من به شما دوستان نصیحت که قبل از اینکه این سرطان فمنیسم تا ذره های آخر منطق رو ازتون صلب کنه خودتون رو نجات بدید...

شما دوستان فکر میکنید ازدواج خرید و فروش هست ؟ یعنی درک شما از این مقوله تا این حد هست ؟ من فکر نمی کنم ازدواج خرید و فروش اما با وجود این قوانین چیزی جز خرید فروش نیست

واقعا انتظار مرد از شما اینه که بعد از ازدواج صبح تا غروب بشورید و بپزید و برای همسرتون چای درست کنید و هرچی اون گفت شما بگید "چشم آقا" ؟

من فکر میکنم یا افرادی که شما باهاشون برخورد داشتید خیلی سطح فکری و کلاس اجتماعی پایینی داشتند و یا اینکه فوق العاده بد بینانه به قضایا نگاه میکنید...

من به شخصه به غیر از افراد معلوم الحال کسی رو ندیدم که چنین توقعی از همسرش داشته باشه... این توقعات موقعی که شیکمشون سیره می گن بذار 2 وعده غذا زنشون درست نکنه یا 2 وعده نیمرو بهشون بده انوموقع جیغ و دادهای مردا دیدنیه همه واسه ژست روشن فکری میان این حرفارو می زنن اما در عمل جور دیگه ای برخورد می کنن

مهریه هم هرگز زندگی رو نجات نداده ولی فکر میکنم شما خودتون همه این رو میدونید... اگر مهریه رو برای انتقام بعد از جدایی میخواید هم باید عرض کنم که اگر تصمیم دارید با چنین تفکری زندگی مشترک رو شروع کنید که........... مهریه ی زندگی مشترک نجات نمیده اما بعد از زندگی مشترک نجات میده

در مورد قانون هم به نظر من زندگی مشترک ربطی به قانون نداره... حق طلاق و اینجور مسائل زیاد تفاوتی ایجاد نمیکنه... اگر مردی در همون روزهای اول اینقدر بد و با خسومت به مسئله نگاه میکنه که حتی حق طلاق هم براش مسئله ای سخت و غیر قابل درک هست شاید شما خانوم های عزیز باید بدونید که چنین افرادی هنوز برای ازدواج آماده نیستند... مسائل و مشکلات اگر در خانواده ای وجود داره دو طرف باید توان و درک این رو داشته باشند که در همون محیط بسته ی خانواده اونها رو حل کنند...

به شخصه فکر میکنم زندگی که با معیار هایی مثل حق طلاق و مهریه و جهیزیه و چنین مواردی شروع میشه زندگی هست که صد در صد براساس مادیات بنا شده... اگر میخواد تجارت کنید ازدواج رو بهتون پیشنهاد نمیکنم...

متاسفانه در ایران ازدواج چیزی جز به قول شما تجارت نیست:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...