آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ ببینید یه واقعیتی هست اونم اونکه همه یه سطح متوسط زندگی رو می خوان . به قول خودمون آب باریکه! اگه آدم تو زندگی از اول همه چی داشته باشه دیگه چیزایی که به دست میاره براش مهم نیست. قبول دارم که بعضی دخترا پر توقع هستن و همین طور بعضی خانواده ها. ما یه آشنایی داشتیم می گفت پسره باید با سند خونه بیاد خواستگاری دختر من! آخه این شد ملاک؟ اما از اون طرف دخترایی هستن که ملاکشون انسانیت طرف مقابله که کم هم نیستن. به قول معروف دنبال کسی باش که روح برهنه ی تو رو بخواد! ( یه همچین چیزایی بود جملش ) مهناز جان من حرفت رو قبول دارم ولی مشکل اینجاست بعضیا که گفتی کم کم دارن تبدیل میشن به همه............... کسایی که پر توقع هستند خیلی بیشترن و اگه بخوای یه آدم کم توقع پیدا کنی کلی باید بگردی............... من مورد های زیادی توی فامیل و آشنا و همسایه و دوستان دیدم که اینجور توقعات رو از پسر داشتن....... یکی میگفت دختر خالم شوهرش خلبانه مامانم میگه شغل شوهرت نباید از اون کمتر باشه ............. اون یکی میگفت با حقوق کمتر از 800000 که نمیشه زندگی کرد........... یکی دیگه میگفت طرف باباش کارمنده ولش کن............... اینا نمونه های عینیه نه خیالی......... 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ مهناز جان من حرفت رو قبول دارم ولی مشکل اینجاست بعضیا که گفتی کم کم دارن تبدیل میشن به همه...............کسایی که پر توقع هستند خیلی بیشترن و اگه بخوای یه آدم کم توقع پیدا کنی کلی باید بگردی............... من مورد های زیادی توی فامیل و آشنا و همسایه و دوستان دیدم که اینجور توقعات رو از پسر داشتن....... یکی میگفت دختر خالم شوهرش خلبانه مامانم میگه شغل شوهرت نباید از اون کمتر باشه ............. اون یکی میگفت با حقوق کمتر از 800000 که نمیشه زندگی کرد........... یکی دیگه میگفت طرف باباش کارمنده ولش کن............... اینا نمونه های عینیه نه خیالی......... می دونم :icon_pf (34): ولی من همیشه یه چیزی می گم: اگه آدم بخواد به حرف مردم باشه باید بره بمیره همه ی اینا بستگی به خود آدم و خانوادش داره. یکی می بینی خانوادش اینقدر با فهم و شعورن و درکشون از زندگی بالاست که می گن: دخترم...پسرم ...خودتون باید زندگیتون رو بسازید. امااااااااا یه سری از خانواده ها هم هستن که می گن : نمی شه دیگه...مگه تو چیت کمتر از دختر خالته؟ شوهر اونو ببین ...مال و منال و زندگیشو ببین..... روت می شه فردا پس فردا بگی شوهرم کارمنده؟ روت می شه یه مهمونی بدی تو خونه ی فسقلیت؟ دیگه خود دانی اینم می شه همون چشم و هم چشمی!:w00: 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ دوستان اگه حالشو دارید اینو بخونید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ ببینید یه واقعیتی هست اونم اونکه همه یه سطح متوسط زندگی رو می خوان . به قول خودمون آب باریکه! اگه آدم تو زندگی از اول همه چی داشته باشه دیگه چیزایی که به دست میاره براش مهم نیست. قبول دارم که بعضی دخترا پر توقع هستن و همین طور بعضی خانواده ها. ما یه آشنایی داشتیم می گفت پسره باید با سند خونه بیاد خواستگاری دختر من! آخه این شد ملاک؟ اما از اون طرف دخترایی هستن که ملاکشون انسانیت طرف مقابله که کم هم نیستن. به قول معروف دنبال کسی باش که روح برهنه ی تو رو بخواد! ( یه همچین چیزایی بود جملش ) اونوقت این روح برهنه شیکم برهنه ی زن و بچه رو سیر می کنه؟ 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ مهناز جان من حرفت رو قبول دارم ولی مشکل اینجاست بعضیا که گفتی کم کم دارن تبدیل میشن به همه...............کسایی که پر توقع هستند خیلی بیشترن و اگه بخوای یه آدم کم توقع پیدا کنی کلی باید بگردی............... من مورد های زیادی توی فامیل و آشنا و همسایه و دوستان دیدم که اینجور توقعات رو از پسر داشتن....... یکی میگفت دختر خالم شوهرش خلبانه مامانم میگه شغل شوهرت نباید از اون کمتر باشه ............. اون یکی میگفت با حقوق کمتر از 800000 که نمیشه زندگی کرد........... یکی دیگه میگفت طرف باباش کارمنده ولش کن............... اینا نمونه های عینیه نه خیالی......... توقع بالا؟ ببخشید شما (نوعی منظورم) خونه ندارید اونوقت توقع دارید دختر با این وضع قبول کنه اما جهیزیه بیاره؟ انوقت توقع کی بالاست؟ ببخشید شمایی که خونه نداری با ماهی کمتر از 800 چجور می خوای اجاره خونه و بقیه ی خرج خونه رو هم بدی؟ 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ برای شروع زندگی مشترک باید یه مقدار پول داشت... باید یه خونه رهن یا اجاره کرد یا نه؟ با حقوق 300 تومنی میشه واقعا هم اجاره خونه داد هم زندگی چرخوند هم خانوم بشینه تو خونه و فقط به امر مقدس خانه داری و وظیفه الهی مادری بپردازه؟ وقتی قانون پشت زن نیست، وقتی باید چند سال بدوئه تا بتونه طلاق بگیره، وقتی پشتوانه ای نداره چرا باید مهریه اش 14 تا سکه باشه؟؟ 6 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ توقع بالا؟ببخشید شما (نوعی منظورم) خونه ندارید اونوقت توقع دارید دختر با این وضع قبول کنه اما جهیزیه بیاره؟ انوقت توقع کی بالاست؟ ببخشید شمایی که خونه نداری با ماهی کمتر از 800 چجور می خوای اجاره خونه و بقیه ی خرج خونه رو هم بدی؟ شما انتظار داری جوونی که تازه رفته سر کار با این وضعیت فعلی کار و حقوقا خونه داشته باشه ؟؟؟؟؟؟ کافیه یه خورده توقعتون رو بیارید پایین خونه هم میشه اجاره کرد فقط نه تو اون محله هایی که شما برا پز دادن میخواید. مردم دارن توی محله های پایین تر هم زندگی میکنن......... جهیزیه؟؟؟؟؟؟ من به شخصه یکی از مخالفان سر سخت جهیزیه و مهریه سنگین هستم.......... همونطور که پسره توانایی فراهم کردن یه خونه تو بالا شهر رو نداره جهیزیه هم نباید در حد یه خونه بالا شهر باشه.............. ای کاش در ازدواج ها به جای موضع گرفتن و جبهه گیری علیه هم طرفین سعی میکردن باهم همدل و هماهنگ باشن............... 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ برای شروع زندگی مشترک باید یه مقدار پول داشت... باید یه خونه رهن یا اجاره کرد یا نه؟ با حقوق 300 تومنی میشه واقعا هم اجاره خونه داد هم زندگی چرخوند هم خانوم بشینه تو خونه و فقط به امر مقدس خانه داری و وظیفه الهی مادری بپردازه؟وقتی قانون پشت زن نیست، وقتی باید چند سال بدوئه تا بتونه طلاق بگیره، وقتی پشتوانه ای نداره چرا باید مهریه اش 14 تا سکه باشه؟؟ اتفاقا قانون پشت مرد نیست ................... شما یه روز پاشید برید دم در زندان ببینید قانون پشت کیه............... کسی رو میشناسم که یه ماه بعد از ازدواجش زنه گیر داد بهش که مهریمو بده میخوام بزنم به یه کاری........... الان هم توی زندانه و چشم به راه یکی که بیاد ملاقاتش..................... 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ اونوقت این روح برهنه شیکم برهنه ی زن و بچه رو سیر می کنه؟ اولین جمله ی منو بخون 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ اتفاقا قانون پشت مرد نیست ...................شما یه روز پاشید برید دم در زندان ببینید قانون پشت کیه............... کسی رو میشناسم که یه ماه بعد از ازدواجش زنه گیر داد بهش که مهریمو بده میخوام بزنم به یه کاری........... الان هم توی زندانه و چشم به راه یکی که بیاد ملاقاتش..................... از هر 100 تا مورد یکی این جوری در میاد... چند تا مرد بشمرم که زنشون رو گذاشتن سر کار؟ شما برو دادگاه خانواده ببین چند سال یه زن باید بدوئه تا طلاق بگیره.. بشمر چند تا زن اونجا معطل طلاق گرفتن هستن. برو ببین اگر حربه مهریه نباشه این پروسه چه قدر طولانیه. دیگه تو این مملکت هرکی سر سوزن انصاف داشته باشه قبول داره هیچ قانونی برای حمایت زن نوشته نشده.... یه کم انصاف داشته باشین 5 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ از هر 100 تا مورد یکی این جوری در میاد...چند تا مرد بشمرم که زنشون رو گذاشتن سر کار؟ شما برو دادگاه خانواده ببین چند سال یه زن باید بدوئه تا طلاق بگیره.. بشمر چند تا زن اونجا معطل طلاق گرفتن هستن. برو ببین اگر حربه مهریه نباشه این پروسه چه قدر طولانیه. دیگه تو این مملکت هرکی سر سوزن انصاف داشته باشه قبول داره هیچ قانونی برای حمایت زن نوشته نشده.... یه کم انصاف داشته باشین ببینید من دوتا از عمو هام مشاورن و هر روز با این جور مسائل در تماسند.......... شما میگی از تو هر 100 مورد یه دونه؟ من هرچی بگم شما باور نمیکنید ببینم راضی میشن بیان عضو بشن و خودشون تو همین تاپیک بگن کدوم مورد رو بیشتر دیدن.من سعی میکنم فردا هر دوشون رو بیارم تو سایت................... در ضمن من منکر این موضوع نیستم که مردایی هم هستند که سوء استفاده میکنن ولی انصافا اگه تعداد زن هایی که این کار رو انجام میدن بیشتر از مردا نباشه دیگه مساوی هستند......... 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ ببینید من دوتا از عمو هام مشاورن و هر روز با این جور مسائل در تماسند..........شما میگی از تو هر 100 مورد یه دونه؟ من هرچی بگم شما باور نمیکنید ببینم راضی میشن بیان عضو بشن و خودشون تو همین تاپیک بگن کدوم مورد رو بیشتر دیدن.من سعی میکنم فردا هر دوشون رو بیارم تو سایت................... در ضمن من منکر این موضوع نیستم که مردایی هم هستند که سوء استفاده میکنن ولی انصافا اگه تعداد زن هایی که این کار رو انجام میدن بیشتر از مردا نباشه دیگه مساوی هستند......... حتما بگو بیان!!! لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ چرا همش گیر میدید به خانوم ها و توقعشون ، خانوما میگن پول پول پول ؟؟؟؟؟؟ من یه برادر دارم که میگه تا 50 ملیون پول نقد و خونه نداشته باشم ازدواج نمی کنم ! ( با توجه به اینکه شهر ما شهر کوچیکی هست و کلان شهر نیس ) خیلی خوب و جالب معتقده که اصلا جشن عروسی گرفتن مشکلی نداره آدم نداشته باشه هم از یکی دو نفر قرض می کنه شب عروسی رد میشه میره اما بعدش زندگی خرج نداره آیا ؟!؟!؟!؟!؟ اینایی که زود ازدواج کردن اصلا می دونن زندگی یعنی چی ؟ اینا حرف هاشه وقتی بهش میگن چرا ازدواج نمی کنی !!!! 3 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ راستی نه کار دارم نه خونه نه ماشین میگه من تو رو برا خودت می خوام :jawdrop: اینا همش حرفه عزیزم... الان این رو میگه..ولی وقتی 2روز سختی بکشه عشق و عاشقی از یادش میره.. 3 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ بستگي دارهيه وقت هست عاشق دختره اي ، دختره هم عاشقته ، و در عين حال دختره قانع و بسازه ، با همين حداقل شرايطي كه گفتي زندگي رو تشكيل مي دين و آسته آسته در كنار هم رشد مي كنين و وضعيتتون رو ارتقا هم مي دين و همه چي آرومه من چقد خوشحالم يه وقت هست دختره اونجور بساز نيست ، نه اينكه بد باشه ، يه دختر معموليه اون وقته كه اگر با اين شرايط بري جلو بهترين حالتي كه برات ممكنه پيش بياد اينه كه تو همين شرايط زندگي بموني ، يه زندگي خيلي معمولي و رو لبه چاقويي ، به علاوه كلي استرس و ناراحتي و خستگي و خجالت روي دوش خودت . پس مهم ترين چيز شناخت كامل از طرفته ، ولي در كل چه اصراريه زن بگيري ؟ شريك اگه خوب بود كه خدا برا خودش مي گرفت ! سلام...... ممنونم از نظرت......... خیلی خوب بودش..... آره بسته به شخصیت نفر هم داره که تا چه میزان انتظارات داشته باشه از نفر مقابل....... خیلی ممنونم..... اصرار که نه ولی خوب به هر حال باید ازدواج کرد....... موافق نیستم همه که این جور نیستن :w00:دوطرفه هم هست سلام......... خوب ببخشید گفتم که: نه اینکه همه کس و همه جا اینجوریه ممنونم......... 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ ممنون از تاپیکت ولی به نظر من یکم از دید بدبینی به قضیه نگاه کردی البته نمیگم همچین خانواده هایی وجود ندارن ولی خیلی از خانواده ها هم ازدواج و سخت نمیگیرن البته به یه سریا هم باید حق داد از بس اعتیاد و هرزگی زیاد شده خانواده دختر میترسن بدون شناخت بخوان بله بگن در نتیجه تصمیم میگیرن مهریه و شرایط و سنگین بگیرن غافل از اینکه اگه کاسه صبر بعد از ازدواج لبریز بشه قضیه مهرم حلال و جونم آزاد مطرح میشه در کل خودم با این تشریفات و مهریه سنگین و عروسی انچنانی مخالف سر سختم :JC_thinking: لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ سلام......ممنونم از نظرت......... خیلی خوب بودش..... آره بسته به شخصیت نفر هم داره که تا چه میزان انتظارات داشته باشه از نفر مقابل....... خیلی ممنونم..... اصرار که نه ولی خوب به هر حال باید ازدواج کرد....... سلام......... خوب ببخشید گفتم که: ممنونم......... لنگتو پیدا کن ازدواج کن همین 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ لنگتو پیدا کن ازدواج کن همین مگه کفشه؟؟ 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ چی شد همه چرا اینجا ابجی رضا هستن من هم تو 7 اسمون به ابجی ندارییییم راست هم بگه اما من دوسش ندارم عشق یک طرفه اس شاید من هم دوسش داشته باشم اا چون الان اصلا به ازدواج فکر نمی کنم این احساس دوست داشتن در من مرده (خودم سرکوبش کردم تا به اهدافم برسم) باید بهش بگم توی خیابان یه طرفه قلبم تو انچنان از کنارم گذشتی و گفتی میگ میگ خوب داداشی نگفتم همه آبجی من هستند که..... چرا تا دلت بخواد داداش و آبجی هستش..... الهی همیشه دلشاد باشی...... خوب تا کی میخوای این رو سرکوب کنی؟ مگه میشه؟ نمیشه چیزی است که مثله موارد دیگه زندگی باید به انجام برسه. نمیشه ازش بگذری و سرکوبش کنی...... نوشته اصلی توسط غایب شما که امضات و آواتارت داد میزنه که بحمدالله اهل ولایت هستی و مذهبی هم هستی دیگه چرا این حرفا رو میزنی؟ میتونی بری یکی مثه خودت پیدا کنی و براحتی ازدواج کنی. اگه مرامت درسته و این نشانه ها که از خودت بروز دادی همش درست باشه که باید بتونی خیلی راحت با یه خانواده مذهبی ازدواج کنی و هیچ مشکلی هم برات پیش نمیاد. مگه اینکه ظاهرت این و باطنت اونجوری باشه که اونوقت باید درون و بیرونت رو یکی کنی تا بتونی زوج مناسب خودت رو پیدا کنی. موفق باشی عزیزم. سلام غائب عزیز...... خوب این درست...... ولی مشکل اینه که الان نه همه ولی برخی از مذهبی ها هم اینجوری شدن و این خیلی آزار دهنده است که کسی که خودش ادعای خلوص نیت و روند زندگی داره خودش خلاف گفته خودش عمل کنه و لم تقولون ما لا تفعلون........ به هر حال از نظرت ممنونم....... همیشه موفق و دلشاد باشی...... این دوتا موضوع ربطی داشت بهم ؟واس خودت میگی نسخه هم میپیچی ؟ بحث اصلا ایشون نیست ... بحث جامعه ست ... سلام........ همیشه دلشاد و موفق باشی........ هیییییییییییداداش رضا حرف دل ما رو زدی............ آقا به یارو میگن میخوایم بیایم خواستگاری دخترت اولین چیزی که میپرسه شغل و حقوقه آخرین و کم اهمیت ترینش هم اخلاق و این حرفا............. یکی از همکلاسیام بود همه نوع کثافت کاری انجام میداد و تمام محل هم میشناختنش، ولی باباش به شدت پول دار بود رفت خواستگاری یه دختری بدون هیچ مشکلی پذیرفتن و الان یه بچه داره............ در عوض یکی دیگه از دوستام که من حاضرم رو اسمش قصم بخورم از پاکی اصلا نذاشتنش بره خواستگاری چون پولدار نبود....................... سلام داداشی...... خوبی؟ الهی همیشه خوب و سربلند باشی...... آره این که میگی هستش. ولی واسه اون دختر که با اون پسر اولی ازدواج کرده تا آخر عمر عذاب هستش. چه زندگی ای که بدون دلخوشی باشه. پولش تا کی تامین میکنه اون رو؟ وقتی دل پسره با یکی دیگه است و جسمش به ظاهر با همسرش...... واقعاً خدا به دختر خانوم ها صبر بده خداییش...... من اگه دختر بودم تا به حال میلیاردها نوع سکته رو با هم زده بودم......... 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ مگه کفشه؟؟ نه در به لنگش باید بیاد داداش 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده