رفتن به مطلب

تا خلاق نباشی نمیتونی موفق بشی.

ارسال های توصیه شده

خلاقیت چرا تو ایران کمتره؟

چون به جوونها بها داده نمیشه

چون امکانات داده نمیشه

چون به جوونها اعتماد ندارن

برین تو ادازه ها همه پستها مال آدمهایی شده که سنشون بالاست و افکاراتشون کهنه هست و با پارتی وارد شدن

جوونهای مملکت ما چه طوری میتونن خلاق باشن در صورتی که الان فقط فکرشون شده گرونی و یارانه و از این جور چیزها؟؟؟؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
خلاقیت چرا تو ایران کمتره؟

چون به جوونها بها داده نمیشه

چون امکانات داده نمیشه

چون به جوونها اعتماد ندارن

برین تو ادازه ها همه پستها مال آدمهایی شده که سنشون بالاست و افکاراتشون کهنه هست و با پارتی وارد شدن

جوونهای مملکت ما چه طوری میتونن خلاق باشن در صورتی که الان فقط فکرشون شده گرونی و یارانه و از این جور چیزها؟؟؟؟

همه حرفهای شما درسته. راستش انسان خلاق نیازی به استخدام نداره چون در آنصورت همه خلاقیتش تحت تاثیر قوانین سازمانی نابود میشه. خلاقیت با کارافرینی مرتبط هست که میتونه کلی راهها رو برای پیشرفت انسان باز کنه.

• Like 2
لینک به دیدگاه
همه حرفهای شما درسته. راستش انسان خلاق نیازی به استخدام نداره چون در آنصورت همه خلاقیتش تحت تاثیر قوانین سازمانی نابود میشه. خلاقیت با کارافرینی مرتبط هست که میتونه کلی راهها رو برای پیشرفت انسان باز کنه.

یکی از دوستانم تو مخابرات کار میکنه...چند وقت پیش بود که راجع به همین موضوع (خلاقیت و ایده پردازی) باهم صحبت میکردیم...یه چیزی گفت که اینجوری شدم ! :jawdrop:

گفت میدونی اون آقایی که ایده تلفن قصه گو رو داد ماهیانه چند از مخابرات میگیره ؟ گفتم نه !

میگفت مخابرات از این طریق ماهی 300-200 میلیون درآمد داره که 20 میلیونش هم میدن به ایشون!

پول خلاقیتش رو میخوره...الان هم دیگه کار خاصی انجام نمیده...فقط همون اوایل کلی قصه ضبط کردن و چند تا شماره گرفتن و بعد هم تبلیغات!

• Like 2
لینک به دیدگاه
یکی از دوستانم تو مخابرات کار میکنه...چند وقت پیش بود که راجع به همین موضوع (خلاقیت و ایده پردازی) باهم صحبت میکردیم...یه چیزی گفت که اینجوری شدم ! :jawdrop:

گفت میدونی اون آقایی که ایده تلفن قصه گو رو داد ماهیانه چند از مخابرات میگیره ؟ گفتم نه !

میگفت مخابرات از این طریق ماهی 300-200 میلیون درآمد داره که 20 میلیونش هم میدن به ایشون!

پول خلاقیتش رو میخوره...الان هم دیگه کار خاصی انجام نمیده...فقط همون اوایل کلی قصه ضبط کردن و چند تا شماره گرفتن و بعد هم تبلیغات!

در کشور های مترقی و دانش مدار ایده ها خریداری میشه. هر شخصی که فکر بکر داشته باشه میتونه اونو به سازمانی که اون فکر به دردش میخوره بفروشه. حتی برای شرکت در اتاقهای فکر هم بصورت ساعتی پول میدن که انسان بشینه اونجا و با همراهانش فکر هاشو در میان بذاره و روش گفتگو میشه و اون فکر بسط داده میشه تا به یه جای خوب و عملی و کاربردی میرسه. اگه عملی شد اونوقت به کسانی که این فکر رو کرده اند حق العمل و دستمزد میدن. اینجام طرح ها رو میگیرند بعد یه کپی و فرداشم بنام خودشون میفرستن به بالا دستی و ارتقاء شغلی می یابند.

• Like 1
لینک به دیدگاه

خلاقیت خوفه هاا:icon_redface:

مثلا من به جای اینکه بیام اسکن کنم میام با گوشیم عکس میگیرم بعد سند میکنم:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

قبول دارم ولی هر کسی هم سرمایه یا امکان اینو نداره که برای خودش کار جور کنه

خیلی از تصمیمات کشور هم تو همین اداره ها گرفته میشه پس باید اشخاصی تو اداره ها باشن که کاربلد و تحصیل کرده باشن...

• Like 2
لینک به دیدگاه
قبول دارم ولی هر کسی هم سرمایه یا امکان اینو نداره که برای خودش کار جور کنه

خیلی از تصمیمات کشور هم تو همین اداره ها گرفته میشه پس باید اشخاصی تو اداره ها باشن که کاربلد و تحصیل کرده باشن...

کارآفرینی سرمایه ش فکر خلاق و یکم تلاش هدفدار هستش.

لینک به دیدگاه
کارآفرینی سرمایه ش فکر خلاق و یکم تلاش هدفدار هستش.

نه بابا

اینقد یه عده راحت حق یه عده رو راحت میخورن طرف میترسه ایده شو بدزدن:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نه بابا

اینقد یه عده راحت حق یه عده رو راحت میخورن طرف میترسه ایده شو بدزدن:banel_smiley_4:

آره خوب اینم هست. با شما موافقم .:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

بحث ایده دزدی یه طرفه بحث قانون حمایت از مخترعین و مکتشفین هم یه طرف

ولی کلا ما ایرانیا خصوصا در دو - سه قرن اخیر ریسک پذیریمونو تا حد زیادی از دست دادیم

مخصوصا در تولید علم و نوآوری...

بیشتر دنبال نمونه های آماده و امتحان پس داده ایم:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
بحث ایده دزدی یه طرفه بحث قانون حمایت از مخترعین و مکتشفین هم یه طرف

ولی کلا ما ایرانیا خصوصا در دو - سه قرن اخیر ریسک پذیریمونو تا حد زیادی از دست دادیم

مخصوصا در تولید علم و نوآوری...

بیشتر دنبال نمونه های آماده و امتحان پس داده ایم:banel_smiley_4:

درسته. یه مسئله هم هست که ما هنوز مفهوم داشتن خلاقیت و ابزار های استفاده از این نیروی شگرف رو باهاش آشنا نیستیم. همه فکر میکنند که لازمه خلاقیت و کار آفرینیشونو باید در چارچوب سازمانهای دولتی و خصوصی و یا با مشارکت اونا انجام بدهند . در حالی که چنین نیست. من در یک فرصت مناسب در این موارد مقالاتی را تقدیم دوستان خواهم نمود. :icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
درسته. یه مسئله هم هست که ما هنوز مفهوم داشتن خلاقیت و ابزار های استفاده از این نیروی شگرف رو باهاش آشنا نیستیم. همه فکر میکنند که لازمه خلاقیت و کار آفرینیشونو باید در چارچوب سازمانهای دولتی و خصوصی و یا با مشارکت اونا انجام بدهند . در حالی که چنین نیست. من در یک فرصت مناسب در این موارد مقالاتی را تقدیم دوستان خواهم نمود. :icon_gol:

درسته دوست عزیز ولی دلیل همه اینا بر میگرده به سیستم آموزشی ما که تا قبل از دوران دانشگاه دانش آموز فقط در چارچوب بسته کتاب های درسی محصور میمونه و حتی در درسای عملی دوران دبیرستان مانند آزمایشگاه شیمی و فیزیک نیز اجازه بروز خلاقیت به دانش آموز داده نمیشه و فقط چند آزمایش مشخص با حضور دبیر مربوطه انجام میشه.

مشکل سیستم آموزسی ما در قبل از دانشگاه نداشتن امکانات و برنامه ریزی جهت ایجاد خلاقیت در دانش آموزان است.اگر امکانات بروز این خلاقیت فراهم میشد چه بسا دانش آموزان با کشف زمینه های استعدادی خود در زمینه های ادبی،موسیقی،ورزشی،هنری و علمی با دیدی باز وارد رشته های دانشگاهی میشدند.بطوریکه در دوران دانش آموزی زمینه بروز استعدادها و در دوران دانشگاه زمینه شکوفایی،تبلور و بلوغ اون استعدادها فراهم می آمد و نخبه پروری از طریق اصولی آن انجام میشد.گذشته از دوران دانش آموزی حتی بسیاری از دانشگاههای ما چه از نظر امکانات و چه از نظر سطح اساتید و بار علمی در چنان سطح پایینی هستند که فارغ التحصیلان آنها حتی در اصول اولیه رشته خودشون بسیار ضعیفند چه برسه به بروز خلاقیت.

البته این بحث بسیار جای صحبت دارد.

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...